Mutfak kavgası

Birak yapsin.Ben olsam harika bulurdum bu durumu.Misafirlere de onun marifeti oldugunu belirtirsin.Gocunacak hic bisey yoj bence.

Yani mutfak ikinizin mutfağı senin kadar onun da kullanmaya hakkı var neden evde mutfaktan sorumlu tek kişi kendiniz olmak istiyorsunuz bırakın yapsın adam:D

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:
Ay okurken gözümde canlandı resmen, çok güldüm.Kusura bakmayın :bicak:
Yaptığı yemekleri eleştirin mesela. Misafire de yemekleri eşinizin yaptığını söyleyin.
Gerçekten gıcık bir durum. Ama bence bu fırsatı değerlendirin, mutfağı komple ona bırakın.sizde en zor işi yapmaktan kurtulmuş olursunuz. :halay:

Benimki de yemek konusunda benle çok çekişir, çok bildim havasında ama söndürüyorum havayı itinayla:)

valla hicde bosverilcek birsey degil bu devamlı evde mutfaga sizden once kosan sizi karıstırmayan sacma sapan yemekler yapan birini istermiydiniz nasıl alıskanlık yapmıs mutfak olayı acaba ya bekarkendemi boyleymis

Adamlar yardım etse suç, yardım etmese suç.

Benim de babam yapıyor yemekleri evde. O da katar karıştırır ama tadı da güzel olur. Annem inanılmaz mutlu, kadın zaten bütün gün yoruluyor gelince bi de yemekle uğraşmıyor.

Bence siz abartıyorsunuz. Eşiniz siz canla başla mutfakta yemek yapmaya çalışırken ayaklarını uzatıp tv izlese çok mutlu olacaksınız.

Çalışan kadın daha ne ister, Siz de diğer işlerinizi yapın , niye illa yemek yapmak için hırslanıyorsunuz ki? Hevesliyse mutfağa yapa yapa lezzetini tutturmayı da öğrenecektir. Bırakın yapsın, misafir de ağırlasın, hatta canınızın istediği bişey varsa talep edin keyfine bakın. Çoğu kadın eşi sorumlulukları paylaşmıyor diye üzülürken siz yemek yapıyor diye üzülüyorsunuz. Eşim tavuk sote , makarna, pilav, menemen tarzı şeyler yapar sadece ve o yapınca ben çok mutlu oluyorum. Yemek yapmayı çok severim ama yorgunken ve zorunluluktan kısa zamanda bişeyler yetiştirmeye çalışmaktan hoşlanmıyorum.

Çok tatlış gibi görünse de kısıtlanmaktan nefret eden ben bile boğuldum burada :D

Aynen benim esim de boyle.mutfagi birak bi ev isi yapmaya kalksam elimden alir.cam silerim ver der siler bide iyi silse canima minnette .
Evi supursem viladayla arkamdan siler:)))
Bazen iyi oluyoda bazen de hic cekilmiyor ya rahat rahat yapamiyom isimi:temizlik:

:KK45:benimki corabini bile kaldirmaz teyyy allahim ne kocalar var sen ne anlarsin deyip kaynana gibi mutfaktan kovuyo:KK45:

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:

Daha ne istiyorsun yaaaa keşke bnmki de bana iş bırakmasa

Back
X