Mutfak kavgası

Ay bacim tek derdin bu olsun allah askina ayyy ne guldum moralim cok bozuktu iyi geldiii :))))) ne guzel iste keske benmde kocam oyle olsa yapip yapip onume gtrse ben hic hyr demem bide temizlige el atsa tam olucak ahaha:)))

Aynen benim esim de boyle.mutfagi birak bi ev isi yapmaya kalksam elimden alir.cam silerim ver der siler bide iyi silse canima minnette .
Evi supursem viladayla arkamdan siler:)))
Bazen iyi oluyoda bazen de hic cekilmiyor ya rahat rahat yapamiyom isimi:temizlik:
Yapsinda öyle yapsın olmayan kısmı tekrar ben yaparım üstten alsa bile yeter :)

Yok be diyorum al once sunla silcen sonra bunla sonra kavga cikiyo:))neymis oyle silinirmiymis.sonra trip atiyo yaptigim isi begenmiyon diye:KK12:
Oyle bilmis herseye karisan erkekte cekilmiyo.
Orası da öyle benimde kayinbabam yemek yaparken gelir böyle doğranmaz falan der karışır herseye ama alıp kendi yapsa sorun değil benim için başımda durup emir vermesi daha gıcık bi durum ;)

eşin çok tatlı ve senpatik gibi :super:
mutfayı seven erkek tatlı kıvamındadır:KK53:

Ay güldüm valla.ama benim eşime benzettim.benim eşim de eğer kendi arkadaşları yemeğe gelecekse karışır.ayni hareketleri yapar olmadık seyler atmaya kalkar yemeğe.guya ilginç şeyler yapacak.ne sinir olurum.bir de illaki kendi arkadaşları gelecekse. onun dışında umursamaz.anlayabiliyorum seni.

Orası da öyle benimde kayinbabam yemek yaparken gelir böyle doğranmaz falan der karışır herseye ama alıp kendi yapsa sorun değil benim için başımda durup emir vermesi daha gıcık bi durum :KK66:
Evet.valla bigun evde tadilat vardi is bitti elimi biseye atiyom gelip ben yapiyim derdi alirdi.baktim olcak gibi degil dedim ben cocugu alip gidiyom disari sen yap isini rahat rahat.tamam dedi :))gittim yemek aldim geldim evi tertemiz yapmis tuvalet camini bile silmis dusun.
Gerci simdilerde isi cok yogun pek firsati olmuyor :KK70:temizlige

Evet.valla bigun evde tadilat vardi is bitti elimi biseye atiyom gelip ben yapiyim derdi alirdi.baktim olcak gibi degil dedim ben cocugu alip gidiyom disari sen yap isini rahat rahat.tamam dedi :))gittim yemek aldim geldim evi tertemiz yapmis tuvalet camini bile silmis dusun.
Gerci simdilerde isi cok yogun pek firsati olmuyor :KK70:temizlige
Çok iyi valla :KK70:

Ay güldüm valla.ama benim eşime benzettim.benim eşim de eğer kendi arkadaşları yemeğe gelecekse karışır.ayni hareketleri yapar olmadık seyler atmaya kalkar yemeğe.guya ilginç şeyler yapacak.ne sinir olurum.bir de illaki kendi arkadaşları gelecekse. onun dışında umursamaz.anlayabiliyorum seni.
Erkeklerde var galiba boyle bi durum.ben babam da oyle yemege ot cop baharat ne gorse duysa aklina gelse atar.gider dag tepe ot cop toplar .
Annemin basina sarar bunlari kurut pisir vsvs:KK70:

Erkeklerde var galiba boyle bi durum.ben babam da oyle yemege ot cop baharat ne gorse duysa aklina gelse atar.gider dag tepe ot cop toplar .
Annemin basina sarar bunlari kurut pisir vsvs:KK70:
Ay gerçekten öyle.benim eşim de işte, dur şimdi çok değişik bir yemek olucak gor diye yemeği bir garip hale getirir

Ne şanslısınız ki erkek egemen,ataerkil kafa yapısına sahip bir eşiniz yok. ne şanslısınız ki eşiniz "yemek yapmak kadının görevidir, erkeğin öyle kadın işleriyle alakası olmaz!!" gibi saçma sapan bir düşünceye sahip değil. Bırakın yapsın ne güzel işte. Sizde yemek yapma derdinden kurtulmuş olursunuz. Ayrıca nasıl evinizin tuvaleti,banyosu,salonu evin tüm bireylerinin kullanımına açıksa mutfak da öyle. istediği zaman girer yemek yapar vs.

Kuş üzümlü pilav mı?
Kim sokuyo Türk mutfağına bu abuk subuk Racheal Ray tarzı yemekleri?
Nerden aklıma getirdin o tuhaf yemekleri pıffffff...

Neden , z.yağlı dolmada kuş üzümü çok güzel olur , aynı şekilde pilava da yakışır.
Tuzlu , tatlı karışımı Osmanlı mutfağına aittir aslında. Kayısılı pilav da bir örnektir buna.

Eşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.

Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo :mad:

Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo bana :KK57: alıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo oo_O kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam :mad:
Oh be yazdım rahatladım:KK45:
Takmayin. Kendi haline bırakın

Eşim bütün mutfagi dağıtıp bir pilav yapar çıkar :))) aralarda sedaaa kurtar beni der hiç duymam.. beceremiyorken ısrar etmesi sıkıcı olmuş.. yemek kursuna gitse.. yazık malzemeye bir de.. ziyan oluyor beraber yapalım diyip itikleyin mutfaktan :)

Back
X