- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi burcubahar0635
-
Yemek kursuna yazdır sen onu. Ya hevesini alır bırakır bu işleri ya da yaptıkları bi şeye benzer bari :)Evet merak edenlere yazıyorum, dün gece güveç yaptı pişirdi koydu.Bugün ısıtırız dedi.Güveç dün fena değildi, eti az domatesi az dedim dinlemedi.
Bugün 2 saate misafirler gelecek.Güveci açtı kontrol etmek için.Bu ne ya bu etler çekmiş çok az kalmış güveç dedi
Ben de dedim sana o kadarcık etle güveç olmaz diye dedim.Gitti domates alıp üstüne sos olarak koycakmış şimdi de
Yine rezil oldum.
Evet merak edenlere yazıyorum, dün gece güveç yaptı pişirdi koydu.Bugün ısıtırız dedi.Güveç dün fena değildi, eti az domatesi az dedim dinlemedi.
Bugün 2 saate misafirler gelecek.Güveci açtı kontrol etmek için.Bu ne ya bu etler çekmiş çok az kalmış güveç dedi
Ben de dedim sana o kadarcık etle güveç olmaz diye dedim.Gitti domates alıp üstüne sos olarak koycakmış şimdi de
Yine rezil oldum.
İç pilavı duymuştumAma benim eşim bezelye de koyuyo aynı pilava kvniz de koyuyo mu
bugunku misafire niye dunden guveç yaptinizkiEvet merak edenlere yazıyorum, dün gece güveç yaptı pişirdi koydu.Bugün ısıtırız dedi.Güveç dün fena değildi, eti az domatesi az dedim dinlemedi.
Yine rezil oldum.
Çok güldüm eşinize en büyük sıkıntınız bu okur inşallah benim eşimde zorlasam ve hastaysam girer mutfAğa o çocuklara bakar ben yemekEşim mutfağa girdi mi çıkmak bilmiyor.Mesela yarın misafir gelecek mutfağa girdi yemek yapmaya başladı.Beni hiçbir işe karıştırmıyor.Tüm mutfağı ele geçirdi.İçeri girip abuk subuk kafadan uydurduğu yemekleri yapıyor.Ne söylesem itiraz ediyor hasta etti beni boğazlicam yakında.
Mesela yarın için güveç yapıcaz dedim ki içine arpacık soğanı da koy güzel olur başladı benle kavga etmeye yok bu orman kebabı mıymış yok arpacık soğanının ne işi varmış.Nasıl yapılacağına baktık.Dedim ki etleri önce başka yerde pişir sonra güvece ekle, gene başladı eti niye başka yerde pişiriyomuş ne saçmaymış gene kendi bildiğini yaptı.Sürekli her şeyi bi tek kendisinin bildiğini sanıyo
Ne zaman misafir gelecek olsa mutfağa koşa koşa gidip yemek yapmaya başlıyo.İstediğim gibi bişey bile pişiremez oldum tam bişey yapmaya çalışıyorum elimden alıp bırak sen ne anlarsın diyo banaalıyo elimden sonra saçma sapan kuş üzümlü bezelyeli pilav falan yapıyo o kadar dediğim dedik ve gıcık ki onu boğazlamamak için zor duruyorum tüm yemekleri mahvedip misafirlere rezil ediyo elinden alamıyorum gönlümce yemeğimi yapıp güzel bi sofra kuramıyorum herşeye karışıp elimden alıyo sofra düzenine kadar karışıyo çıldırıcam
Oh be yazdım rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?