mutfak lavabosuna kalip sabun koyulmaz mi?

Ben yikiyorum valla. Ozellikle yag, et, tavuk gibi seylere dokunduysam sabunla yikiyorum arada. Banyoya gidene kadar yere damlamasindan iyidir.

Mutfakta el yıkamam ben yıkayacaksam sıvı sabun koyarım
Katı sabun zaten bana hijyenik gelmiyor ya

Valla ben hiç biseyi abes karsilamam ama ben sıvı el sabunu da kalıp sabun da koymam. Sadece bulaşık deterjanı ve süngeri yanyana durur.

Sıvı sabun daha makbul. Bizim evde mutfak lavabosunda el yıkanmaz mesela bende de alışkanlık oldu orada işimi bitirp banyoya gidip yıkıyorum:)

Bu sıralamayı sormamış ki arkadaş. Siz yanlış anlayıp boşa sıralamaya koyulmuşsunuz.

Kahkahalik bir durum yok. Ancak ben de hic mutfak lavavosunda kalip sabun gormedim.
Mutfak lavabosunda el yikamiyoruz biz. Ama yemek yaparken vs el yikiyoruz tabi onun icin de sivi sabun koyuyorum ben.

Koymuyorum, koyanı görmedim ama görsen yadırgamam. Ne var yahu isteyem evinin istediği köşesine istediği her şeyi koyar, kullanır. Ayrıca mantıklı buldum bulaşık deterjanı ile el yıkamaktansa sabun tercih edilir. Ama sıvı sabun koymanız görüntü açısından belki daha iyi olur, görüntü için demiş olabilir.

Ben yikiyorum valla. Ozellikle yag, et, tavuk gibi seylere dokunduysam sabunla yikiyorum arada. Banyoya gidene kadar yere damlamasindan iyidir.
Çiğ gıdalara dokunduktan sonra özellikle parazit sebebi ile bende gerekli hijyeni sağlıyorum tabi ki..antiseptik dezenfektan ile elime mercimek büyüklüğünde sıkıp, 2 avucumu birbiri ile ovalayıp devam ediyorum.. daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Benim bura da kastettiğim zaten herhangi bir sebep ile ellerin mutfakta yıkanması idi

Benim annem de koyar ama ben koymam. Annem de temizlik yaptığımda kaldırırım , annem yine koyar onu oraya Bence hoş görünmüyor. Mutfak lavabosunda elimi bir tek yağlı salçalı vs birşeylerle ugraştırsam yıkarım , onda da kalıp sabun kulkanmaktansa bir damla deterjan daha mantıklı , çünkü deterjan eldekini de daha iyi temizliyor..

İşim bittikten sonra bulasik sabunuyla yikarım ben elimi
Ne gerek var ki mutfakta baska bi sabuna

Ay hiç mi görmedin diye sen de kahkaha patlatsaydın , ne var ki koyarsan koyarsın

Son düzenleme:
Yani biz koymazdık, içerler sabun olduktan sonra ha sıvı ha katı ille ortalık karıştırmaya gerek yok bence. Başkası istiyor diye de yüz yıllık huyunu değişme bence. Mutfağın sahibesi sensin

Diyelimki mercimek koftesi yada kuyruk yagli kofte yoguruyorsun yada hamur o esnada cocugun dusuyo ne yapiyorsun lavaboya kosup elinimi yikiyorsun
Bi acayipsiniz ya insanlari anlamakta zor
Tercih meselesi ister kalip sabun koyarsin ister sivi ister bulasik sabunu orada el yikanir arkadas

Koyandan banane ama ben de koymam..
Mutfak lavobasi bana gore ay dur surada iki dk elimi yıkayayım yeri değil. Izin de vermiyorum.
Mutfak temizliğinde de bulaşık deterjanı işimi görüyor.

El yıkamaktan kasıt mutfak işi yaparken değil bence.
Dışarıdan geldi yada evde ama sofraya oturmadan el yıkayacak, yada yemeği bitti, mutfaktan çıkarken yıkayacak, ben de hoşlanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…