- 31 Ekim 2017
- 422
- 1.682
- 113
- Konu Sahibi gunesdogacakbence
-
Ben yikiyorum valla. Ozellikle yag, et, tavuk gibi seylere dokunduysam sabunla yikiyorum arada. Banyoya gidene kadar yere damlamasindan iyidir.Mutfakta kalıp sabun ilk kez duydum açıkcası.
İkinci si ise mutfak lavabosun da zaten el yıkanmazyemek yapmadan lavaboda eller sabunlanır, yemeğe girişilir yemek yapma esnasında el yıkanması gereken durumda mesela domatesin suyu vs elden gitsin diye el su dan geçirilir .. yemek yapma işlemi bittikten sonra tekrar lavaboya gidilip el yıkanır. Mutfakta el yıkamak.. bilemedim.
Mutfakta el yıkamam ben yıkayacaksam sıvı sabun koyarımbu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?
Valla ben hiç biseyi abes karsilamam ama ben sıvı el sabunu da kalıp sabun da koymam. Sadece bulaşık deterjanı ve süngeri yanyana durur.bu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?
Bu sıralamayı sormamış ki arkadaş. Siz yanlış anlayıp boşa sıralamaya koyulmuşsunuz.Mutfakta kalıp sabun ilk kez duydum açıkcası.
İkinci si ise mutfak lavabosun da zaten el yıkanmazyemek yapmadan lavaboda eller sabunlanır, yemeğe girişilir yemek yapma esnasında el yıkanması gereken durumda mesela domatesin suyu vs elden gitsin diye el su dan geçirilir .. yemek yapma işlemi bittikten sonra tekrar lavaboya gidilip el yıkanır. Mutfakta el yıkamak.. bilemedim.
Çiğ gıdalara dokunduktan sonra özellikle parazit sebebi ile bende gerekli hijyeni sağlıyorum tabi ki..antiseptik dezenfektan ile elime mercimek büyüklüğünde sıkıp, 2 avucumu birbiri ile ovalayıp devam ediyorum.. daha sağlıklı diye düşünüyorum.Ben yikiyorum valla. Ozellikle yag, et, tavuk gibi seylere dokunduysam sabunla yikiyorum arada. Banyoya gidene kadar yere damlamasindan iyidir.
Sizde beni yanlış anlayıp boşuna yorum yazma gereğinde bulunmuşsunuzBu sıralamayı sormamış ki arkadaş. Siz yanlış anlayıp boşa sıralamaya koyulmuşsunuz.
Benim annem de koyar ama ben koymam. Annem de temizlik yaptığımda kaldırırım , annem yine koyar onu orayabu da dert mi demeyin arkadaslar cok dalga gecildi benimle.gecende eltim bizde.mutfakta sabunu gordu lavaboda esimin yaninda bir kahkaha atti bunun ne isi var burda diye.sasirdin herhalde banyo mu burasi diyor.ay bir sinir oldum.bsiey de diyemedim kem kum ettim.ya koyulmaz mi sabun oraya.ben koyuyorum annem de koyardi.e ben millette goruyorum mutfakta el yikayacaklari zaman sivi deterjanla yikiyorlar.asil anormallik bu degil mi?
Emin olun sivi deterjan pompaları daha çok mikrop yuvası. Ama ben de sıvı kullanıyorum maalesef.Ay kalip sabunu mümkünse hicbiyere koymayin mikrop yuvasi
Diyelimki mercimek koftesi yada kuyruk yagli kofte yoguruyorsun yada hamur o esnada cocugun dusuyo ne yapiyorsun lavaboya kosup elinimi yikiyorsunMutfakta kalıp sabun ilk kez duydum açıkcası.
Diyelimki mercimek koftesi yada kuyruk yagli kofte yoguruyorsun yada hamur o esnada cocugun dusuyo ne yapiyorsun lavaboya kosup elinimi yikiyorsun
Bi acayipsiniz ya insanlari anlamakta zor
Tercih meselesi ister kalip sabun koyarsin ister sivi ister bulasik sabunu orada el yikanir arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?