Hımmm ilk evlendiğim günlerde yani 7 ay önce kek delisi eşime kek yaptım.Sonracığıma bir ara elime niyeyse baktım-halbuki işten dönünce kıyafetlerimle birlikte yüzüğümüde çıkarırım-sonuç;parmakta yüzük yok:))))))
Eşim dediki kekin içine düşmüş olmasın yok cnm dedim ısrarla biliyorsun yüzüğü çıkartıyorum.
EEE o halde evdede bulamadığımıza göre yüzük nerde bitanem dedi.
Amanınnn aradık taradık her yere baktık yine yok.
Eşimin dediği çıktı yüzük kekle pişmiş:))))))))
Buda çok komik yaa.KIRMIZIdonluKIZ
bende makarnayi cabuk pissin diye düdüklüde pisirmistim
bekardım henüz.yumurtalı ekmek yapıcam .yağı tavaya koydum.yumurtayı çırpıyom ekmeği dilimyom.derken bi baktım tavadaki yağ yanmış tutuşmuş.ödüm patladı.elime hemen bi mutfak peçetesi aldım.tuttum tavayı sapından.bahçeye fırlattım.oda ne annem bahçede.kadıncağızın burnunun ucundan geçti tava.anneme bişey olsaydı kendimi affetmezdim.allah korudu.neyse mutfağa geri döndüğümde ne göreyim ben tavayı uçururken yere alev topu düşmüş.yanan yağı akıttım heralde yere.halıda yanıyo.hemen su doldurdum bi kaba üstüne döktüm halının.öğrendimki su ile sönmezmişş alevler.alev önce bi harladı sonra küçüldü.ama nerdeyse korkudan altıma edecektim. :)
sen bi daha mutfağa girme be şekerim:roflol::roflol:, tehlike arzediyorsunnaniknanik
2yengec senin olay trajikomik olmuş ama valla gülmektende kendimi alamadım.
benimde çok bir kaç anım daha ama onlarıda sonra anlatcam şimdi çıkmam lazım.
du bi tane basimdan gecen olayi anlatim
ben fransaya yeni geldigimde dil kursuna basladim yani haftada 2saat sadece
aksam icin bulgurlu kofte yapcaktim,dedim ben gitmeden ocaga su koyup bulgura dokum gelene kadar sissin
ve ben salak az caydanliga bikac bardak su koydum actim, o ara hazirlaniyodum ,sonra arkadasim aradi hadi gelmiyomusun bende bi telasla ciktim evden unuttum ocaktakini
kursa gitmek zaten 20 dk falan suruyo
neysem iyi guzel dersimizi yaptik tam 1.5 saat olduki, hoca dedi bugun ne pisirceksiniz dedi fransizca
allahhhh ben bir ayaga kalktim olamaz ben evde ocagi acik biraktim:1shok:
butun hocalar ogrenciler bana bakti, herseyi topladim ,ben gidiyom dedim ders falan dusunemem,
yani hava felaket soguk ,20 dk yol feleket ruzgaaarli ve bayir yukari cikmam gerek ,beni bi gorseniz kostur kostur oldum heryerim agridi ruzgar bogazima yuzume kulagima her yerime vurdu,
ben agliyorum:gitme: hem yeni geldim fransaya bide yetmez gibi kaynanamin evi kendi evimde degil ,herkes calisiyo ben diyom eyvah mutfak yandi ilerden bakiyom aceba itfaiye falan varmi yokmu, duman cikiyomu yaniyomu ev ne durumda,:çok üzgünüm:
eve kendimi bi attim caydanlik ocak ustunde hala yaniyo sadece icindeki su bitmis, allahtan alti fazla acik degildi, su bitincede iceriye yanik kokusu sinmis zaten kostur kostur geldim eve gelince nefes alamadim ve o yanik kokusu agzima doldu basim dondu
kendimi balkona attim orda biraz durdum heryeri actim
dedim simdi zehirlenirim, gittim hemen yogurt alip yedim hic nefes alamadim olcek gibiydimkafamçokkarıştı
veee kimseye soylemedim sadece essime soyledim zaten caydanlikta bisey olmamisti sadece koku vardi
ben bir hafta hasta yattim kullaklarim felaket sanciyo ,bogazim sisti ates falan:gitme:
yani anlicaginiz kizlar bu tip seylere cok dikkar edelim evden cikarken herseyi tekrardan kontrol edin, utunuzu makinalatrinizi ocaginiz, 2 dk falan bi yer bile olsa kapatip gidin
ben bi ders aldim simdi kac kez dolanirim evi soylemi yaptim boylemi yaptim diye
arkadaslar kusura bakmayin biraz uzun olduya ancak anlattim napim
saftirik canim topigin hayirli olsun
valla bikac kisininkini okudum cok guldumde daha birinci sayfadayiz dur bakalim ilerisinde ne olcak
ben mutfakta teklikeli seyler cok yasadim
komuk seylerde mutlaka yasamisimdirda aklima gelmiyo ,ama buranin devamli takipcisi olcam aklima geldikce yazarim artik
senin kuru fasulyede cok komikti kaydirigubbakcemile3,yani tu sana bi fasulye pisirmeyi bilmen haakafamçokkarıştı
kaynanan esini iyi yetistirmis esin bilmiste sen bilememissin ,iyi simdi ogrendinmi bari:roflol:
allahim daha neler cikcak du bakalim ortaya:jeyyar:
Ahhh tatlım sende çok şey atlatmışsın o yaşta iyi cesaret valla teşekkürler paylaştıgın için.sırnaşık şeytramissu1986
slm kızlar ben bekarkende yemek yapmayı cok severdım allaha şükür cok buyuk bı sorunumda olmadı sımdıye dek yanan tencereler caydanlılklar falan o kadar daha ilk okulda başladı mutfak hevesim benım ve ilk vukuatım:))) annem yoktu evde o gun babamda uyuyordu nöbetten gelmiş yorgundu bende arkadaşımla okuldan geldim acıktık dolapta yemek vardı ama artistlik ya arkadaşıma yemek yapıcam ya dolapta kıyma vardı oldugu gıbı kıymayıa sekıl verıp yaglı tavaya attım pişcek köfte yapıcam ya ben maf oldu yapıştı yandı yaglar sıcradı alev cıktı babam sesimize uyandı ve cok gulmuştu allahtan kızmadı sonra babacım yorgun argın bıze köfte yaptı sağolsun canım ya tabi temizlikler anneme kalmıştı o yuzden annem bıraz kızmıstı :)))...............
naagihan
akadaşlar ben kızkende yemek yapmayı biliyordum evlenin ce sizin kadar zor olmadı ama evlenmeden bir olay başıma geldi birgün düğüne gidecektik gitmeden yoğurt mayalamayı düşündüm ve ateşe koydum ben evleri süpürürken araba hazır hadi gelin dediler biz de annemle çıktık düğüne gittik yolda 1saatlik düğünde oynadım gezdim sabah çıktık akşam eve gelirken arabada bir bağırdım anne aygazda süt kaldı diye eve geldik tencere yanmış aygazda bitmiş çok şükür eve bir zararı olmamış
azad
yeni evliyim sabahleyin patates kızarttım o zaman sobalı evde oturuyoruz içeri geçtik kapıyı örttük kahvaltı yapıyoruz sonra dışarı çıkacaktık ben hazırlanıyım diye kapıyı açtım simsiyah bir duman aman allahım tencerenin altını kapatmayı unutmuşum tencereden nasıl ateş çıkıyor hemen kapıları açtık ama tam bi felaketti duvarlar simsiyah olmuştu eşim tencereyi hemen balkona çıkarttı perdelerim simsiyah olmuştu bidaha kullanamadım ama o olay bana büyük bi ders oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?