Mutfak maceraları ve komik anılar.

Bende Çok kÜÇÜktÜm patates yemeĞı yapayım dedım evdekılere malum ya tatılındeyız
sona baŞladık yapmaya bende acemılık suyu doldurmuŞum da doldurmuŞum
patatesler yÜzÜyo ıÇınde resmen
neyse oturduk sofraya tabakta bol su 2- 3 tanede patates var babamda bu nasıl yemek kızım patatesı suya atmıŞsın bÖyle yemekmı olur demıŞtı ne ÜzÜlmÜŞtÜmm

kaydirigubbakcemile3 eminim o günden sonra yemeklere su koyarken çok dikkat etmişsindir.

kaydirigubbakcemile3 eminim o günden sonra yemeklere su koyarken çok dikkat etmişsindir.

evt cnm sorma tecrübe oluyo ama naparsın acemilik işte alışıyoz zamanla herşeye
bu arada çok güzel bi topik olmuş çok mersii

yokbe güzelim aşık değildim düğün sevdası yüzünden çok severim düğünleri ozamanlar aşkım karşıma çıkmamıştı

bende bigün okula gtmden önce süt ısıtmştm.sütümü içtim güzelce gittim okuluma .ocağı açık unutmşm tabi.ocakta pencereye çokyakın.
öğlen okuldan geldim .sokağın başında kızlarla konuşmaya daldım.konuşurkende bi yandan mutfağın camına bakıyorum.perde çok şekillli duruyor.bi yanı uzun bi yanı kısa laelaelaelaelae
neyse eve gttm kapıyı açtm yanık kokusu gelio( tülün yarısı yanmş meğer . . bütün damlacıklarıda halıya akmş. kafamçokkarıştı
Annem sağolsun bişey demedi ama ben çok ağlamştm Allahtan yangın çıkmamş

koptum resmen ALlah iyiliğini versin senin delikafadulden

Bende bekarken yeme yapmayı bilenlerdenim çok severdim yemek yapmayı hala severim çok garip anılarım yok ama ben sık sık çaydanlığı ocakta unuturum mesela canım kahve istedi suyu koyarım ocağa gelirim pc başına bir saat iki saat sonra tekrar canım kahve çeker yada lavaboya gidince görürüm ki çaydanlık yanıyor yani azıcık unutkanım birazda saf tabi çünkü bir değil iki değil her evde yanlız kalışımda yaparım bunu
birde pek alakalı değil ama ilk evlendiğim sene ablamlar oturmaya geldi bize mutfakta ben hem yemek hazırlıyorum hemde orda oturuyoruz eşim ablam ben eniştem eşim buz dolabın yanında oturuyordu ben dolaptan bir şey aldım eşimde o ara dolaba kafası uzatmış içine bakıyormuş ben tabi fark etmedim kapağı itekledimki eşimin kafasını buz dolabına sıkıştırdım 6 yıl geçti üzerinden ama hala aklıma geldikçe çok gülerim bu olaya eşim şok olmuştu o yüz ifadesini hiç unutmuyorum

e canim buyuk gecmis olsunda annen evdemiydi sen gittiginde
iyiki o gormus degilse cok kotu olabilirdi, cunku az biset tutussun hemen yanar heryer

allah seni emiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
adami dolaba kapatiyomusun yakindakaydirigubbakcemile3
anam bak bidakine iyi dikkat et o sana lazim:jeyyar:

Eşinin kafasını buzdolaba sıkıştırmana çok güldüm yahuuu :roflol:

:lepi::lepi:

kaydirigubbakcemile5 ay ben bunlara koptum ya. bi tanede benden olsun. bekarken yeni yemek yapmaya başlıyorum. menemen yaptım babama ama benimki daha lezzetli daha farklı olsun diye nane koymuşum. ama öyle böyle değil basmışım naneyi. tabi yenilmedi.:kedi:

annem evde olmadığı gün kardeşim okuldan gelecek die lahmacun içi hazırlayın dedi fırınag önderir hep baraber yersiniz deyince koyuldum işe neyse iç malzemeyi hazırladım sıra yağına geldi tezgahın üstünde şişede ki yağı da döktüm iç harca gönderdim fırına nar gibi kızarmış lahmacunlar geldi nasıl güzelgörünüyor yedim tat berbat benim yağ die içine koyduğum annemim tatlı için ayırdığı şerbetmiş :kedi::kedi:

Bende ilk evlendığım zamanlarda canım karnı yarık istedı hemde kocama süpriz yapım dedim ama malesef ki patlıcanları kızartmadan çiğden koydum içlerini doldurup fırına ve kocam geldı hala pişmemişti fırındakıler :))) O da güldü tabii heheh.Annem süper yemek yapar bende artık onun gibi oldum 1 yıl olacak nerdeyse :)

ayyy çok kötü olmuş kaydirigubbakcemile3

Evliligin ilk yılları çok maceralı geçiyor.Benım kuru fasulyeye dönmüş

ben 10 yasımdan berı yemek yaparım
ozamanlarda ılk yaptıgım yemekler genelde cope gıttı
haata ılk 1-2 yıl yemek yapmanın kımyasını cozene kadar yanı yemekler cope gıttı
ya yanlıs baharat koyuyordum ya kıvamı tutmuyodu yada yakıyordum
yemek yapmanın kımyasını cozdum suan kafadan uydurma yemekler corbalar yapıyorum aılem bayılıyor

Bisürü var, düse kalka yemek yapmayi ögrendim...:)

Kek yapmistim, öyle güzel kabarmistiki.. kendimle gurur duyup havalandim baya
sira tadina bakmaya gelince havam yerle bi oldu:)) toz seker yerine tuz katmisimmmm
tuzlu kekle tarihe gecmis oldum

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ay çok güldüm kızlar
ama büyük talihsizlik olmuş sizinkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…