• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak masama uygun nasıl halı önerileriniz önemli :)

_nisan_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2011
373
17
118
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar mutfak masası aldım resmini gönderiyorum. Aynı resimdeki gibi sandalyeleride renkli aldım :) çok hoşuma gitti ama nasıl halı olmalı :( mutfak dolaplarım beyaz krem ...halı konusunda kararsız kaldım.

halı satıcısı bir renk belirleyin ona göre karar verin dedi ama bakıyorum netten halılara karar veremedim bir türlü :( çok açık renkte istemiyorum malum muftak çok kirleniyor :( 2 de yaramaz kız
olunca sormayın halıların haline :)

Önerilerinizi bekliyorum :) Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• BOSTON MASA TK-430x300.webp
    BOSTON MASA TK-430x300.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 780
canım ya düşündüm düşündüm bir yol bulamadım sandalyenin hepsi ayrı bir renk yine renkli bir halı olsa altında panayır yeri gibi olur,kemiş rengi olabilir sadelik katsın diye onuda istemiyorum demişsin,bari hepsinin ayakları ahşap olduğu için taban ahşam rengine yakın olsunda bütünlük olsun

canım ya düşündüm düşündüm bir yol bulamadım sandalyenin hepsi ayrı bir renk yine renkli bir halı olsa altında panayır yeri gibi olur,kemiş rengi olabilir sadelik katsın diye onuda istemiyorum demişsin,bari hepsinin ayakları ahşap olduğu için taban ahşam rengine yakın olsunda bütünlük olsun

canım cevabın için teşekkür ederim. ben halıyı masanın altına koymayacağım ona kesin kararlıyım . Masanın altı boş olacak .. halıyı mutfağın girişi kısmına tezgahın yanına koyacağım.

Eklentiler

• kasmir 000121lil_4279.webp
    kasmir 000121lil_4279.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 484
bence masa ve sandalyelerin ayak tonuna yakın bir renk
halı bulmayı deneyin...bütünlük sağlanır

sade krem yada bej düşünün derim masanızı iyi günlerde kullanın nerden ne kadara aldınız paylaşırmısınız?

kızlar koridora ve girişe nasıl halı almalıyım . o konudada fikir verin please :) 10 gün oldu taşınalı halı seçimi çok zormuş :( hem kir götürür hemde gösterişli olsun istiyorum :(

teşekkür ederim :) bende bu modelin bu rengi grisi değilde lila yazıyor ama kahverengi gibi geld bana bu olabilirmi demiştim ekte gönderiyorum :) nasıl ?

çok şirin bir halıymış :) teşekkürler.

Mutfak dolapların ne renk
degradeli halılar çok moda şimdi karışık renkte bişey almayın derim

Benim koridorum da kaşmir elhamra modellerden biri var hem beyazlı hem spor hem şık

O zaman gene kremden beyaza degre bişy kullan canım bence yada kahveden kreme

bunlar nasıl ?

Eklentiler

• saray AVANOS-12507PU.webp
    saray AVANOS-12507PU.webp
    345,1 KB · Görüntüleme: 220
  • royal yeni flora 4089c.webp
    royal yeni flora 4089c.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 261
Back
X