• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu mutfak masama uygun nasıl halı önerileriniz önemli :)

Merhaba Arkadaşlar mutfak masası aldım resmini gönderiyorum. Aynı resimdeki gibi sandalyeleride renkli aldım :) çok hoşuma gitti ama nasıl halı olmalı :KK43: mutfak dolaplarım beyaz krem ...halı konusunda kararsız kaldım.

halı satıcısı bir renk belirleyin ona göre karar verin dedi ama bakıyorum netten halılara karar veremedim bir türlü :KK43: çok açık renkte istemiyorum malum muftak çok kirleniyor :KK43: 2 de yaramaz kız
olunca sormayın halıların haline :)

Önerilerinizi bekliyorum :) Şimdiden teşekkürler.
bence bu halılar hem sandalyeye uyar hemde kir götürür
hemnes-structure-divan-avec--tiroirs__0159184_PE315622_S4.webp
herdemece_1327462365148.webp

bunlar nasıl kızlar ? aynı zamanda koridor halısı içinde bir konu açtım. Acaba koridorla mutfak aynı olurmu kızlar ? tuhafmı kaçar :( mutfağım giriş kapısının tam karşısında . diğer konuyada bakın kızlar please .
Eşim sen halı falan alamazsın bu kararsızlıkla diyor :( Ne yapayım çok zormuş herzaman alınmıyorki halı :(

Eklentiler

• flora mutfak 0180A_TURKUAZ.webp
    flora mutfak 0180A_TURKUAZ.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 317
  • bahariye halı medium_nc_2517.webp
    bahariye halı medium_nc_2517.webp
    125,2 KB · Görüntüleme: 788
teşekkür ederim yorumun için 1ol_20 :)

ben halen seçemedim :KK43:
kararsızlık kadar kötü birşey yoktur bende oturma odasına düz kapicıno rengi halı baktım malesef bulamadım sonunda düz koyu kahve halı almak zorunda kaldım ve şuan çook pişmanım eşim içine sindi mi dıye çok sormuştu bende evet demiştim ne yapıcam suan içime sinmiyor seni çok iyi anlıyorummm

bunlar nasıl kızlar ? aynı zamanda koridor halısı içinde bir konu açtım. Acaba koridorla mutfak aynı olurmu kızlar ? tuhafmı kaçar :KK43: mutfağım giriş kapısının tam karşısında . diğer konuyada bakın kızlar please .
Eşim sen halı falan alamazsın bu kararsızlıkla diyor :KK43: Ne yapayım çok zormuş herzaman alınmıyorki halı :KK43:
bence güzel olmaz ya farklı al derim yinede karar senin

kararsızlık kadar kötü birşey yoktur bende oturma odasına düz kapicıno rengi halı baktım malesef bulamadım sonunda düz koyu kahve halı almak zorunda kaldım ve şuan çook pişmanım eşim içine sindi mi dıye çok sormuştu bende evet demiştim ne yapıcam suan içime sinmiyor seni çok iyi anlıyorummm

ah 1ol_20 ah aynı durumdayım :(

mrb,

öncelikle masan ve sandalyelerin modern tarzda minimalistik ve renklerinden ötürü neşeli... halı satan mağazaları gezerken senin de bakman gereken bu tarz halılar. çiçekli desenli klasik halılar bu masaya ve mutfağına uymaz. minimalistik olması halının fazla ön plana çıkmaması masa ve sandalyendeki espriyi belirginleştirir. aksi takdirde hem yemek takımın hem halın birbiri ile yarışır mutfak gibi küçük ortamlarda göz yorar. ben tüysüz tip halıları, şimdilerde çok görülen sanki hasırmış izlenimi veren halıları öneririm. renk olarak nötr bir renk olabiliceği gibi tüm sandalyeleri farklı renk bir mutfakta tamamen başka renk bir halı da seçebilşrsin. Örneğin hiç desensiz tamamen mavi tamamen tatlı bir yeşil hatta turuncu korkmayın biraz cesur olun... Dümdüz iyi bir yeşil bulursan, o zaman sandalyelerin bahçedeki çiçekler gibi durur... dikkat etmen gereken rengin tonu. sandalye renklerin mat pastel görünüyor o halde halın da parlak olmamalı pastel olmalı. en basit yöntem hasırımsı tüysüz ikeada bile bulunan kilim tarzı halılardan almak onlar genelde doğal tonda bej olurlar. bej vizon gibi renkler her renge uyar genelde kurtarıcıdır aklında olsun.... bu arada ben mimarım ve yıllarca iç mimarlık yaptım...

Son düzenleme:
mrb,

öncelikle masan ve sandalyelerin modern tarzda minimalistik ve renklerinden ötürü neşeli... halı satan mağazaları gezerken senin de bakman gereken bu tarz halılar. çiçekli desenli klasik halılar bu masaya ve mutfağına uymaz. minimalistik olması halının fazla ön plana çıkmaması masa ve sandalyendeki espriyi belirginleştirir. aksi takdirde hem yemek takımın hem halın birbiri ile yarışır mutfak gibi küçük ortamlarda göz yorar. ben tüysüz tip halıları, şimdilerde çok görülen sanki hasırmış izlenimi veren halıları öneririm. renk olarak nötr bir renk olabiliceği gibi tüm sandalyeleri farklı renk bir mutfakta tamamen başka renk bir halı da seçebilşrsin. Örneğin hiç desensiz tamamen mavi tamamen tatlı bir yeşil hatta turuncu korkmayın biraz cesur olun... Dümdüz iyi bir yeşil bulursan, o zaman sandalyelerin bahçedeki çiçekler gibi durur... dikkat etmen gereken rengin tonu. sandalye renklerin mat pastel görünüyor o halde halın da parlak olmamalı pastel olmalı. en basit yöntem hasırımsı tüysüz ikeada bile bulunan kilim tarzı halılardan almak onlar genelde doğal tonda bej olurlar. bej vizon gibi renkler her renge uyar genelde kurtarıcıdır aklında olsun.... bu arada ben mimarım ve yıllarca iç mimarlık yaptım...

çok teşekkür ederim ilginize :) görüşlerinizi dikkate alacağım sağol :) koridor halısı içinde fikir verebilirsiniz ? yada örnek model :)

çok teşekkür ederim ilginize :) görüşlerinizi dikkate alacağım sağol :) koridor halısı içinde fikir verebilirsiniz ? yada örnek model :)
rica ederim her zaman... evde oturduğum şu günlerde bana da beyin jimnastiği oluyor. açıkçası koridorda halı ben pek kullanmam ama bazı durumlarda gerekiyor da... evin modernse upuzun koridor boyunca klasik halılardan ziyade koridorun çapında yuvarlak tüylü ya da tüysüz hatta mutfağın gibi renkli bir kaç halı cici durabilir... evini en iyi sen biliyorsun bir değerlendir istersen...

mutfağıma hangisi kızlar :) ben çok beğendim sizde bir bakın :)

Eklentiler

• ATLAS HALI Nergis-Serisi-Renk.webp
    ATLAS HALI Nergis-Serisi-Renk.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 1.761
  • festival halı 7329A-TURKUAZ_h600.webp
    festival halı 7329A-TURKUAZ_h600.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 423
  • merinos-ampamp-kasmir-ampamp-sanat-hali-festival-hali-120-x-180-cm-neva-makine_11334404.webp
    merinos-ampamp-kasmir-ampamp-sanat-hali-festival-hali-120-x-180-cm-neva-makine_11334404.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 687
masa ve sandalyeler muhteşem, düz ve pastel tonda bir halı ile uyumlu olr

Back
X