Mutfak masası konusunda fikir.

Bertie Storyteller

Guru
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
4.533
13.352
498
Dert değil ama mutfak masası konusunda acilen karar vermem gerekiyor. Aksi halde istediğim tarihe yetişemeyecek.

Siz olsanız şu ikisinden hangisini alırdınız?

http://www.dogtas.com.tr/Urun/tamaml...tfak/261/Nova/

http://www.dogtas.com.tr/Urun/tamaml...tfak/402/Mars/

Desenli olanın daha kullanışlı olacağını düşünüyorum. Ama fazla renkli gibi geldi.

Diğerinin ise renk ve modelini çok beğendim.

Bir türlü karar veremedim.

Bir fikir verir misiniz?

Not: Başka önerilere de açığım...

Son düzenleme:
Beyaz olan çok güzel ama mutfakta muhafaza etmek zor olur diye düşünüyorum, alıp da sürekli temizlemekle uğraşmak var, korunabilir diyorsan beyazlar çok güzel

Beyazli olan, yani alttaki daha guzel bence.
Desenliyi begenmedim, cunku cok abartili geldi deseni. Ikinci sebep ise koseli. Rahat ve kullanisli degil bana gore. Herkes tren gibi siralanacak, bir cekilmeden digeri cikamayack yemek esnasinda. Bos yere eziyet.

bence mutfağın genişse üstteki takım daha güzel iç açıcı ama ben olsam ikisini de almazdım mutfağıma. daha açık renk masalar aydınlık ve geniş bir hava veriyor mekana. birde bu aralar camlı masalar daha revaşta. altında desen olan üstü cam kaplamalı hoş gözüküyor bence. tabe sen ikisinden biri dersen üstteki derim isteksizce :)

Bence beyazli... ciceklinin kullanisli olacagini dusunmuyorum. Ayrica mutfagin genis degilse cicekli bogar mutfagi... simdiden hayirli oksun gule gule kullan :)

Beni düşündüren de abartılı deseni oldu maalesef.

Ama onun dışında oturma yerlerinin rahatlığı cazip gelmişti. Oturup kitap da okuyabilir insan, film de izleyebilir diye düşünmüştüm.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim yardımınız için.

Ben de nedense cam masaları sevemedim bir türlü :)

Ama onun dışında örnek olarak gösterebileceğiniz resim olursa memnuniyetle görmek isterim..

Beyaz çok güzel yaaa evlencek olsam öyle alırım bende
Bide tepe home da var böyle modeller ordakilerde böyle ama daha güzel hatta imkanın varsa bi bak derim canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…