Mutfak masası konusunda fikir.

Ben örtü sevmiyorum
Bence sende beyaza boyatabilirsin
Bu bana büyük gelir 110 x 70 cm liklerden sanırım
Benim uzun ama dar mutfağım ( bu düşündüğüm 60x80 açılınca 120x80 )

masam örtüsüz olmuyor malesef. camın aralarına felan ekmek krıntıları giriyor:1:...

aslında iyi mobilyacı bulup yatırman daha iyi olur. istediğin gibi yaparlar hem...

ben korktuğumdan boyatamıyorum. yaparken bozarlarsa üzülürüm...

masam örtüsüz olmuyor malesef. camın aralarına felan ekmek krıntıları giriyor:1:...

aslında iyi mobilyacı bulup yatırman daha iyi olur. istediğin gibi yaparlar hem...

ben korktuğumdan boyatamıyorum. yaparken bozarlarsa üzülürüm...

Kalın jelatin oluyo ya baya kalın hani
Ondan kestirebilirsin masanın üstüne göre
Varlığı yokluğu bir ama kırıntıları engeller düz olduğundan, çizilmez bi de masan
Ben salondaki masamda öyle kullanıyorum

Mutfak dolaplarını yapan adam komşumuzmuş ama masa yapabilir mi ki ?

baya küçülüyorduda gidip görmek lazım... buna benzer bişiyi tekzende görmüştüm. koçtaşta da vardır herhalde...

Sığan sandalye ölçüsünü biliyorum
Bakarım o zaman oralara
Masanın olduğu yerde pembe ya da fuşya renk yoktu sandalye

Kalın jelatin oluyo ya baya kalın hani
Ondan kestirebilirsin masanın üstüne göre
Varlığı yokluğu bir ama kırıntıları engeller düz olduğundan, çizilmez bi de masan
Ben salondaki masamda öyle kullanıyorum

Mutfak dolaplarını yapan adam komşumuzmuş ama masa yapabilir mi ki ?

Sığan sandalye ölçüsünü biliyorum
Bakarım o zaman oralara
Masanın olduğu yerde pembe ya da fuşya renk yoktu sandalye

benim mutfakta mürdüm olduğu için o renk hiç gitmiyor, örtülü daha iyi:1:.

bazı mobilyacılar çok güzel iş çıkartıyor aslında, görüşebilirsin...

benim mutfakta mürdüm olduğu için o renk hiç gitmiyor, örtülü daha iyi:1:.

bazı mobilyacılar çok güzel iş çıkartıyor aslında, görüşebilirsin...

Bi model görmüştüm evim şahane de, ondan istiyorum aslında ama yapabilirler mi bilmiyorum
Uzunca bi sırtlı mutfak pufunun içine girebileceği ölçüde masa, ütü masası inceliğinde.
Ama açılıyo bi ütü masası kadar daha, yandan değil yani enden açılan
Açılınca da tabure ekleyip oturabileceğin
Çok mu şey istiyorum :1:

Bu iki farklı tarz. Tamamen farklı ve tamamen senin mutfağının dekoruna ve genişliğine bağlı. İkisi de geniş bir mutfak ve iyi bir dekor ister.. beyaz olan güzel ama tek başına kendini göstermez. Renkli olan biraz daha renk katabilir mutfağa ama o da başka yere taşınma durumunda mutfak yapısına uyum sağlamayabilir.

Bu iki farklı tarz. Tamamen farklı ve tamamen senin mutfağının dekoruna ve genişliğine bağlı. İkisi de geniş bir mutfak ve iyi bir dekor ister.. beyaz olan güzel ama tek başına kendini göstermez. Renkli olan biraz daha renk katabilir mutfağa ama o da başka yere taşınma durumunda mutfak yapısına uyum sağlamayabilir.

Yaptigimiz ölçümlere göre her ikiside nerdeyse ayni ölçüde yer kaplayacak. Yeni bir evde oturuyorum ama mutfak dolaplari klasik kahve krem aslinda. Mutfak da küçük sayılmaz. Ama başka yere taşınırsam nasıl olur onu bilmiyorum işte. Tesekkur ederim..

Sizce şu modeller nasıl? Renklerini değiştirmek mümkünmüş.

$ke3-105.webp

$MX3-121.webp

$MX3-123.webp

Bir de vivense kullanan var mı?

Bi model görmüştüm evim şahane de, ondan istiyorum aslında ama yapabilirler mi bilmiyorum
Uzunca bi sırtlı mutfak pufunun içine girebileceği ölçüde masa, ütü masası inceliğinde.
Ama açılıyo bi ütü masası kadar daha, yandan değil yani enden açılan
Açılınca da tabure ekleyip oturabileceğin
Çok mu şey istiyorum :1:

Yapabilirler bence. Sormak lazım...

İkisi de çok hoş gerçekten. Ama ikisi de mutfakta meydana gelebilecek dökülme, damlama lekeleri ve çekip altlarındaki kırıntıları süpürebilme konusunda çok pratik değil. Tekrar baktım da beyaz olanın altı rahatlıkla süpürülebilir, öbüründe biraz sorun yaşanır.

Teşekkür ederrim. Evet köşe takımlarının temizliğine de düşünmek lazım...

Şu an karar vermiş olmam gerekirdi çoktan. Ama nedense veremedim:(

canım eğer kiracıysan buraya koyduğun fotoların hiçbirini tercih etme diyorum ben.bi kere köşe takımları çok hantal oluyo ağır oluyo süpürürken azıcık yerinden oynatayım diyosun belin kopuyo .çekirge arkadaşımızın koyduğu fotodaki masayı çok beğendim ben.istersen açıkta kullanırsın.az para verilmiyo sonuçta $mutfak+masas%u0025C4%u0025B1+5.webpbenim masm bundan belki çok klasik ama ben rahatlığından kullanışından çok memnunum üreticiler farklı olsun diye abuk subuk şeyler yapıyolar sen önce kullanışlı olmasına bak bence.Ama ev kendimin maddi durumum iyi sıkılınca değiştiririm diyosan o zaman hangisinde hevesin varsa onu al arkadaşım

canım eğer kiracıysan buraya koyduğun fotoların hiçbirini tercih etme diyorum ben.bi kere köşe takımları çok hantal oluyo ağır oluyo süpürürken azıcık yerinden oynatayım diyosun belin kopuyo .çekirge arkadaşımızın koyduğu fotodaki masayı çok beğendim ben.istersen açıkta kullanırsın.az para verilmiyo sonuçta Eki Görüntüle 1135569 benim masm bundan belki çok klasik ama ben rahatlığından kullanışından çok memnunum üreticiler farklı olsun diye abuk subuk şeyler yapıyolar sen önce kullanışlı olmasına bak bence.Ama ev kendimin maddi durumum iyi sıkılınca değiştiririm diyosan o zaman hangisinde hevesin varsa onu al arkadaşım

Çok teşekkür ederim.

Sizin yukarıdakinin aynısı değil mi banklarıyla beraber? O modelleri de beğenmiştim. Internetten mi aldınız? Memnun musunuz kalitesinden?

Ben de şöyle düşünmüştüm: Bir kere alıp uzun yıllar kullanacağım nasip olursa. O yüzden en azından uzun süre dayanabilecek güzel bir şey olsun...

köşe takımları o kadar kullanışlı olmuyor. köşe takımları aslında küçük mekanlar içindir, ama nedense bizim mobilyacılare boyut konusunu abarttığı için koca mekanlarda anlamsız objeler ortaya çıkıyor. alttaki takım güzel. modayı pek düşünmem, ama sizin ilginizi çekerse pastel, ama canlı renkler moda şu sıralar. cam masa akrilik sandalyeler... desen ve renk seçimi daha çok sizin mutfağın şekline ve rengine bağlıdır

köşe takımları o kadar kullanışlı olmuyor. köşe takımları aslında küçük mekanlar içindir, ama nedense bizim mobilyacılare boyut konusunu abarttığı için koca mekanlarda anlamsız objeler ortaya çıkıyor. alttaki takım güzel. modayı pek düşünmem, ama sizin ilginizi çekerse pastel, ama canlı renkler moda şu sıralar. cam masa akrilik sandalyeler... desen ve renk seçimi daha çok sizin mutfağın şekline ve rengine bağlıdır

Cok teşekkür ederim. Köşe konusunda haklisiniz.

Tabiki iki numara! Cicek deseninden artik kusacam vede sandalye sekli cok basit kacio ikincisi cok modern ve sade ikinciyi alin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X