Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Efser

Nirvana
Pro Üye
8 Aralık 2011
45.755
166.686
798

Mutfak penceresinde birlikte tatlı bir sohbet yapmaya
nedersiniz

Mutfağa dair herşey olsun burda

Yemekten,sır olan lezzetlere,pratik bigilerinden,vaz gecemediğimiz
hayatımızı kolaylaştıran mutfak eşyalarından herşeye, tatlı bir sohbetle paylaşalım​

sabah kahvelerinde alıp biraz sohbet biraz mutfak biraz tarif olsun

Son düzenleme:
Efser iyi bayramlar.

Mutfak penceresinde bana da yer aç.

Bayramda ikram olarak yaptığım kabak tatlım

Günaydın

Topiğin hayırlı olsun canım

Burada bana da yer açınBen de burdayım

etle aram yok ama kabak tatlisina bayilirim ya olsada yesek canim cekti
tarif varmi ? zormu ki kabak tatlisi yapmak.. sanirim krem santi filanda konur istersen :44::44:

Olmazmı birazdan ekliyeceğim fotoğrafları hazır tatlım tabi olur hata sütlü tatlların üzerüne meyve sosu gibi koyulabilir

Sağol canım benim
beğenmene sevindim
Yemek muhabbeti yaparız,arada başka sohbetlerimizde olurBen bugün çok yoruldum çay keyfi yapayımKabak tatlısıda çok güzel görünüyor ellerine sağlık olsaydı yerdik

Yemek muhabbeti yaparız,arada başka sohbetlerimizde olurBen bugün çok yoruldum çay keyfi yapayımKabak tatlısıda çok güzel görünüyor ellerine sağlık olsaydı yerdik

bana yardımcı olurmusunuz? şimdi köfte yaptım pişiyor fırında,daha önce çözüldüğü için kıyma bende kalmasın köfte yapayım dedim.
soğuyunca buzluğa atabilirmiyim? ne kadar süre dayanır?

bir de et kavurdum koyabilirmiyim onuda buzluğa? o ne kadar süre dayanır. :26:

huhuuuu kimse yokmuuuuu :18::18:

pişmiş et köfteyi denemedim ama ola bileceğini düşünüyorum annem pişimiş etli sarmayı koyup sonra mikrodalğada ısıtyor
Kavurmayıda uzun süre korumak için konula bilir

Canım merhaba
Çözdürülmüş kıyma tekrar dondurulmuyor bakteri üretiyor..Ama köfte olarak dolaba konabilir diye düşünüyorum..Çünkü kıyma pişdiği zaman daha uzun ömürlü oluyor..Denemek amaçlı koyabilirsiniz
Kuşbaşı et 3 ay,kıyma 1 ay derin dondurucuda saklanabiliyor..Pişdiği zaman daha uzun ömürlü olduğu için daha uzun saklayabilirsiniz
Kavurmayı koyabilirsiniz..Ama tek kullanımlık poşet ve kaplara koyarsanız daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…