Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Ellerinize sağlık tarif alabilir miyiz:26:Hiç portakallı revani denemedim zamanı da geldi belki biz de yaparız

çok ama çok teşekkür ederim yardımlarınız için

ne zaman başım sıkışsa burada alırım soluğu, tecrübelerinizden faydalanırım

çok teşekkürler bu bilgiler çok işime yarayacak, burada ki bayanlardan öğreneceğim çok şey var belli

Allah razı olsun hepinizden çok yardımcı oldunuz

Son düzenleme:
Yemek muhabbeti yaparız,arada başka sohbetlerimizde olurBen bugün çok yoruldum çay keyfi yapayımKabak tatlısıda çok güzel görünüyor ellerine sağlık olsaydı yerdik
Bende onu düşünüyorum biz hep yemek konuşuyoruz burda onu konşup birazda azıçıkta dedikodu yaparız
Aynen nevoşum bende 50 kişilik yemek yaptık kayınvaldemleiçili köfte zeytinyağlı yaprak sarması
Sağol kabak tatlısını bir hikayesi var bayramda onu hiç sorma
allah razı olsun hepinizden çok yardımcı oldunuz

Bişey değil canım

Evet canım çok iyi olur aklımız fikrimiz yemek zaten
Ellerinize sağlıkBen temizlik yaptım halıları yıkamıştım gitmeden topluydu bugün her yeri silip onları serdimBirde yemek yapınca akşam oldu
Öyle mi anlat bakalım

Bizm bahcede bu sene kabak bereketi oldu bende eşime bu sene tatlı almıyalım balkabağı yaparız dedim hem değişik bir ikram hemde lezzetli oluyor diye bizim bahcedeki evimizden en büyüğünden bir kabak aldım geldim bayramın 1. günü şekere yatırdım 2 gün sabah erken kalkıp pişirdim öğlene kadar evle biraz uğraştım mutfağa bir gittim ki bizim tatlının yerinde yeller esmiş eşim o koca kabağı yemiş ne oldu valla yedim dedi arkasından misafir geldi ne yapacağım dedim tabi kayınvaldeye koşup tatlı istedim ertesi gün gitip yine balkabağı getirdirdi yaptım yaklaşmayın sakın etrafına yüksek gelirim hattı çektim dedim

Ohhhh afiyet bal şeker olsunİyi yapmışsın tatlı tehlikeye girmiş

Ohhhh afiyet bal şeker olsunİyi yapmışsın tatlı tehlikeye girmiş

nevoş halen düşünüyorum nasıl yedi diye:44:hani tamam bir iki tabak yenirde bu koca kabak yani öyle olsun
Ne yapalım teptirimi alayım sonra tatlısız kalımıyayım dedim

nevoş halen düşünüyorum nasıl yedi diye:44:hani tamam bir iki tabak yenirde bu koca kabak yani öyle olsun
Ne yapalım teptirimi alayım sonra tatlısız kalımıyayım dedim

Hadi ya o kadar
Çok iyi yapmışsın yoksa tatlısız kalacakmışsınız

Eki Görüntüle 832922
Bayramda ikram olarak yaptığım kabak tatlım

kavurmaya da kabak tatlısına da bayılırım valla annem süper yapar her ikisini de bende yaparım ama anneminki başka olur ellerine sağlık canım..

Oh maşallah koca kabağı mı yedi nasıl yedi yahuu bende yedim mi çok yerim ama baya fazlaymış yanii iyi yapmışsın canım ikincisi gitmemiş cevizle de harika olur.

Hadi ya o kadar
Çok iyi yapmışsın yoksa tatlısız kalacakmışsınız

ben yine geldim

ya hakkınızı helal edin ama kafama bir şey daha takıldı, marketten tavuk aldım 2 tane buzluğa attım ama üzerindeki tarihe kadar tüketmem lazımmı yoksa buzlukta kalabilirmi? :26:

ben yine geldim

ya hakkınızı helal edin ama kafama bir şey daha takıldı, marketten tavuk aldım 2 tane buzluğa attım ama üzerindeki tarihe kadar tüketmem lazımmı yoksa buzlukta kalabilirmi? :26:

Canım hoşgeldin
Eğer tavuğu son kullanma tarihinden önce buzluğa koyarsan 3-4 ay dondurucuda kalabilir.Ama çözdürdükten sonra tekrar buzluğa koyma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…