• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Penceresinden Tatlı Bir Sohbet

Tamam senin ki şekersiz benim ki orta olsun:29:
Ben yazın 4 kilo aldım canım:53:Çok yediğim veya farklı beslendiğim için değil sadece hareketsizlikten :19:En az 4 an fazla 8-9 versem süper olacak:31:Ama bir türlü başlayamıyorum:19:Nedeni misafir alacağım misafir alınca diyette olmak istemiyorum:27:Oda ben alacaktım başka bir arkadaşın bazı gerekçelerinden dolayı sırayı ona verdim ben aldıktan sonra başlayacağım:1:Başlamam lazım:9:

Bende tekrar 3 kilo almışım canım :31:demir eksikliğ çıktı tahlilerde bundan dolayı insülin dirençim artış yanı iştahım o yüzden açık:14:
Bu gün başladım artık :31:
Verirsin tatlım :38:canını sıkma sitres yapma:21:

Bende tekrar 3 kilo almışım canım :31:demir eksikliğ çıktı tahlilerde bundan dolayı insülin dirençim artış yanı iştahım o yüzden açık:14:
Bu gün başladım artık :31:
Verirsin tatlım :38:canını sıkma sitres yapma:21:

Öyle mi canım sen de canını sıkma mutlaka verirsin:31:Benim de düzelmeyen bir demir eksikliğim var,tiroid problemim de var:19:İlaç kullanıyorum:31:

Öyle mi canım sen de canını sıkma mutlaka verirsin:31:Benim de düzelmeyen bir demir eksikliğim var,tiroid problemim de var:19:İlaç kullanıyorum:31:

Öylemi Allah şifasını versin canım zordur kilo kontoroli senin açından :5:ama versin seni iradene güveniyorum ben :29:
Bende kan ilacıma başladım biraz artarsa düzelirim inşallah :31:

Öylemi Allah şifasını versin canım zordur kilo kontoroli senin açından :5:ama versin seni iradene güveniyorum ben :29:
Bende kan ilacıma başladım biraz artarsa düzelirim inşallah :31:

Bizim genlerimizde var canım annem kızkardeşim,teyzem,kuzenlerim hepimizde demir eksikliği var:31:Benim avantajım ilaç kullanabiliyorum ama annemin ve kızkardeşimin ilaca allerjileri var:19:Kan takviyesi yapılıyor:31:
Öyle canım düzenim bozuldu mu kilo alıyorum çok belli olmuyor diyorlar ama tartı öyle söylemiyor:20::1:
Kullan canım ilaçlarını ihmal etme:29:

Bizim genlerimizde var canım annem kızkardeşim,teyzem,kuzenlerim hepimizde demir eksikliği var:31:Benim avantajım ilaç kullanabiliyorum ama annemin ve kızkardeşimin ilaca allerjileri var:19:Kan takviyesi yapılıyor:31:
Öyle canım düzenim bozuldu mu kilo alıyorum çok belli olmuyor diyorlar ama tartı öyle söylemiyor:20::1:
Kullan canım ilaçlarını ihmal etme:29:

Çok zor yaaa :30:sende sıkma canını benimde gördüğüm kadarsan bence çok iyiydin:21:

Dünkü kahvaltı sofram gerçekten çok güzeldi keşke fotorağraf çekebilseydim :31:
Menümde kahvaltılıkların ve yeşililklerin dışında bayatlamayan poğaça krep kanepe közlenmiş biber patates kızartması vardı :56:

Dünkü kahvaltı sofram gerçekten çok güzeldi keşke fotorağraf çekebilseydim :31:
Menümde kahvaltılıkların ve yeşililklerin dışında bayatlamayan poğaça krep kanepe közlenmiş biber patates kızartması vardı :56:

:5:Fırsatın olmamıştır:19:Neyse bir daha olursa unutma:29::9:

Günaydınlar :16::16::16:
$image.webp

Muzlu kekimle geldim çaylar da sizden artık.:56:

[
wADu9.jpg

Günaydınlar mutlu haftalar
Sofranızdan bereket eksik olmasın:16: yaptıklarınızı mutlulukla sağlıkla ailenizle paylaşırsınız :16:

Son düzenleme:
Back
X