- Konu Sahibi LolaBunnyy
-
ılk evlendıgım sene cıkmıstı bu ıpler..salonuma ve mutfağıma onlardan aldım ve cok pısmanım..
sureklı dolanıyorlar..zaten yıkaması ayrı dert..
ama farklı malzemeden yapılıp dolanmayanları var,onlardan tavsıye ederım..
cok sık duruyor onlar..dolanmadığı ıcınde tok duruyor..
bılmıyorumda ben mutfağıma tekrardan aldığımda cıceklı bıseyler alcam..
cok sevıyorum country tarzını..
Mutfak dolaplarım her nekadar yeni model olmasaya beyaz eşyalarım, mutfak masam halım oldukça modern. Oyüzden çiçekli bişeylerin gideceğini sanmıyorum.
Buzdolabım Bulaşık makinem siyah, masamda siyah üzerine cam.
Normal bi perde alırsam bide altına güneşlik koymam gerekecek.
Firmalarda elindekini satmak için eminim ki işte bu o dolanmayanlardan diye kakalayacaklardır, o yüzden marka bilmek lazım kalitelisini bulmak için.
Yıkaması ayrı dert olsada en azından kiri belli etmez diye tahmin ediyorum ama...?
yıkaması dert derken dolanıyor dıye dedım..örup yıkıyorum ben..gercı mutfagınkını sıyah aldım..
ama bunlarda ıcerıyı gosterıyor..benım karsımda bına yok dıye sadece ıplı perde asılı,ama bına olsaydı rahatça gorunur..
evet sana modern bıse lazım..
Bizim camımız bahçeye bakıyor. Önündede balkon var. Uzak mesefeden bakılırsa içerisinin görünme durumu var. Yani hemen karşımda bi bina yok.
Peki bunu yaptırısam yere kadarmı yaptırmalıyım yoksa camın bittiği yerde bitmelimi? Bide ortalama bi fiyat söylemeniz mümkün mü? Uygun oluyorlar diye duydum ama ?
bunlar yere kadar oluyor zaten..dıger turlusu cırkın durur..zaten hıc gormedım kısasını..
suan ıplılerın fıyatını bılmıyorum da,ucuz oluyor evet..
tul olup ıplı gıbı kesılmıs olanları mesela 20 lıraya satıyolar,2 metresını..
ıplıler en fazla 50 tutar herhalde senın mutfağına..
googledan bakım dedım ama hıc güzel bıse yok..
sadece ıcerının görünme durumu olduğunda su mor güzel seçenek olmuş..
ama sende de o sorun yokmuş..
Eki Görüntüle 978331
Ben kırmızı siyah düşünüyorum ama çokta karanlık olmamalı uygun bi renk karışımı yaparlar heralde. Aralarınada uzun uzun boncuklu aksesuarlardan olabilir. Aydınlık olmasını istediğim zaman ortadan ayırıp iki yana bağlarım falan diye düşündüm :)
Mutfak perdeside hiç araştırmamıştım daha önce başka nasıl alternatif olabilir bilmiyorum ama ip perde ideal sanırım :)
bende gunduzlerı ıkı yanda bağlıyorum..tatlı oluyor oyle..
ortada da cıceklerım cok sırın görunuyor
Evet evet kararımı verdim sanırım :) Teşekkür ederim.
Bu arada benim siyat demişsiniz içerisini çok karanlık tutyormu. Benim zebralar bile karanlık yapıyor çünkü.
yooo karanlık olmuyor..aralardan ışık gırıyor..
ıkı yana bağlamasam kımse ay ne karanlık ac su perdelerı demez..gun ısıgı rahat gırıyor..
ben goz zevkım ıcın bağlıyorum..
bnce tekrar zebra kullan derim çok kullanışlı ben de kendi mutfağıma zebra yaptırcam....
Bende mutfağıma zebra yaptırdım hiç karanlık olmuyor aralardan yeteri kadar ışık giriyor çok kullanışlı.
ılk evlendıgım sene cıkmıstı bu ıpler..salonuma ve mutfağıma onlardan aldım ve cok pısmanım..
sureklı dolanıyorlar..zaten yıkaması ayrı dert..
ama farklı malzemeden yapılıp dolanmayanları var,onlardan tavsıye ederım..
cok sık duruyor onlar..dolanmadığı ıcınde tok duruyor..
bılmıyorumda ben mutfağıma tekrardan aldığımda cıceklı bıseyler alcam..
cok sevıyorum country tarzını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?