Mutfak perdesi sorunsalı...

Evet bu tarz bişey mutfak eşyalarımla çok uyumlu olabilir.

Ama fon, ortaya perde benim için çok fazla geliyor. Hem bütçemide zorlar.

Popart desenli başka bişey düşünebilirim ama.

Yakın zamanda çarşıya çıkıp bakmam lazım. Mutfak için seçenekler çok azzz

evet carsıya ınde bak..bunların bol satıldığı yerlere sor..

hıc bulamazsan sunlardan al..bunlar cok ucuz olanları..20 lıra dedıgım

zebra perdeyi daraltabiliyorlarmı acaba. elimdekinin eniyle oynatsam biraz?

lola zebrayı kestırebılıyorsun evet..

ben sana dedım ıplıler zor dıye..alan bın pısman,benım gıbı..

oturma odam ip perde kenarda da yine ip perdeden siyah kanat var. çok şık. hiç dolanmıyor ipleri mi yoğgun daha mı kalın diye bilmiyorum ama çok güzel duruyor benimde küçük çocugum var problem olur diy başta tereddüt etmiştim ama şimdi iyiki almışım diyorum. mutfak perdemde beyaz tül kenarları içinde mor mürdüm çiçekler olan kanat var o da çok güzel.

canım ip perde şık olur üstünede fon yaptırırsın olmaz mı ??? Neden tekrar zebra yaptırmıyorsunuz memnun kalmadınız mı ???

Sık yıkamam gerekiyor, o yüzden kullanışsız geldi. Değiştirmişken farklı bişey alayım dedim ama eğer mümkünse elimdeki mevcut zebranın ebatıla oynatıcam.

evet carsıya ınde bak..bunların bol satıldığı yerlere sor..

hıc bulamazsan sunlardan al..bunlar cok ucuz olanları..20 lıra dedıgım

Eki Görüntüle 980494

Günaydın millan.

Dün çarşıdaydım, ip perdeler için gerçekten çok pahalı diyorlar metrası 50 lira falan. Bi ip perdeyede okadar para veremem açıkçası.

Bende mecburen senin bu ekte gösterdiğin perdeden aldım 3 metresi 25 lira idi

Yeni gelin sayılırım neticede daha şık bişeyler tercih ederdim ama şuan buna bütçe ayırmak istemiyorum, daha iyi bi seçenek bulana kadar bunu kullanıcam.

Şimdi düğme dikmem gerekiyor, camıma astığımda sonucu sizlerle paylaşıcam.

amaaan ıdareten as noolcak..bunlarda cok kotu durmuyorkı sonuçta..paran olunca daha ıyısını alırsın..
ne renk aldın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…