selam herkese günaydın
nbr gıcık geçiktin bugün
sizin oralardada mı kar var buralarda çok var gece çok yağmış
sorma yaa tepema tık bugün işteydim de işlerim vardı kadının biri bana kafayı fena takmış yıktım geçirdim heryeri genel müdüre çıkacağım yarın öbür gün valla sinirimi oynattı
kar yağmış gece yerde çok yok ama yerler hep buz olmuş
ya kadın saçma salak bir tip sabah servise biniyoruz sesi de yüksek sesli bağıra bağıra serviste siyaset yapıyor sabah uykulu uykulu biniyoruz zaten ..neyse kadın sürekli serviste bağıra bağıra kapalılarla ilgili atıp tutuyor en sonunda kapalılar fahişedir dedi üzerime saldırdı resmen terbiyesiz kadını parçalayacaktım nerdeyse durduk yerde bana sataşıp duruyordu zaten ama yapacağımı biliyorum ben artık ona hadddini bildirme zamanı geldi
kendini bilmez ya herkesin görüşü kendine sonuçda ne alakası var ne gerek va öyle ulu orta bağıra bağıra konuşmaya senden başka kapalı yokmuydu servisde
aynı ortamdamısınız yoksa farklı yerlerdemi çalışıyosunuz belki sana başka yönde takmıştır
AYNI İŞYERindeyiz ,serviste benden başka kapalı yok ,yok kadın ideolojik olarak bana takmış , kapalılara gıcığı var ,diyorumya sürekli onlar hakkında atıp tutuyor bana saldıracak yer arıyor ben insanlara çok saygılıyımdır ama benim onurumu gururumu kıracak bir harekette bulunanı da asla affetmem haddini de bildiririm ,beni burda herkes tanır bilir yani en sevmediğim şey insanların ortak bulundukları ortamlarda siyaset yapılmasına bikere sinir olurum ,bu serviste herkes ort ak bir alanı paylaşıyor her sabah kafamı ütüleme hakkını sana kim veriyor ,bana hakaret etme hakkını kim veriyor ,artık bardak taştı savcılığa suç duyurusunda bulunacağım görsün bakalım bana hakarrt etmek ne demekmiş
NEYSE KONUŞTUKÇA sinirim bozuluyor değştirelim mevzuyu
günaydın zuzu
aç bir konu konuşalım günaydın zuzu
güvendiğiniz her sırrınızı anlattınız dostunuz varmı?
güvendiğiniz her sırrınızı anlattınız dostunuz varmı?
ama şuan öyle oturup sıkıntılarım ıanlatmak istediğim içimi döküp rahatlamak istediğim bi kişinin olmasını çok isterdim çokda ihtiyacım var bazı şeyleri içinde yaşamak anlatamamk gerçekden çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?