güvendiğiniz her sırrınızı anlattınız dostunuz varmı?
ben varımya bana anlatabilirsinŞeniz
sağol canım ne güzel bak senin varmış kim peki akraban felan mı yoksa ark daşın mı
hayatımda beni ailemden çok tanıyan biridir herşeyimi bilir en gizli şeylerimi bile hala görüşürüm evlendim ama bağlarımızı asla kopartmadım okuldan arkadaşım olur kendisi benimle anlaşabilen beni anlayabilen tek insandır o yawww her zaman her yerde yanımda olmuştur :asigim:
evet öyle işin ilginç tarafı da ilk tanıştığımızda yurtta aynı odadaydık ben herkesle hemen samimi olmam önce bakarım hareketlerine tavırlarına dışarıdan soğuk görünürm ,bu gitmiş annesine ağlamış ,yurtta bir kız var çok gıcık havalı kimseyle konuşmuyor filan diye ,düşün o insan benim can dostum oldu ,kötü bir tanışma faslıydı ama çok ii sonuçlar verdi opuyorumnanaktanne güzel yaa herkez öyle biri olsun ister yanında benimde liseden tek görüştüğüm bi ark var oturup konuşuruz gelir beni ziyarete felan ama öyle oturup anlatmam herşeyi mi ünv sivasda okumuştum ordan görüştüğüm 2 ark var telefonla görüşüyoruz onlarla ama
işde gelip giden oturup dertleşe bileceğim yok öylee
benim kısım kısım anlattığım 2 ark vardır ama bütün sırlarımı anlattığım tek ark annemdir
evet öyle işin ilginç tarafı da ilk tanıştığımızda yurtta aynı odadaydık ben herkesle hemen samimi olmam önce bakarım hareketlerine tavırlarına dışarıdan soğuk görünürm ,bu gitmiş annesine ağlamış ,yurtta bir kız var çok gıcık havalı kimseyle konuşmuyor filan diye ,düşün o insan benim can dostum oldu ,kötü bir tanışma faslıydı ama çok ii sonuçlar verdi opuyorumnanaktan
oda güzel
en güzel aşklar en güzel arkadaşlıklar kavgayla başlarrrrrrrr a.s.
evet eşimle de ters başladı güzel sonuçlandı iimi ,biraz da bende var terslik sanırım ,dışarıdan gören soğuk buluyor ,tanışan ise müptela oluyor bana iimi :roflol::roflol:
evtt dışardan bana da soğukderler ama tanıdıklarında hiçde öyle olmadığımı anlarlar a.s
4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.
sana bu çıkmışşş gıcık
hayır ulen adımın yanında eki de var sadece ayşe değil ama çoğunluk ayşe der
neden ayşe dedin de ekini söylemedin o zaman
bana biriniz yapsanıza benim vaktim yok ismim funda kız umu yapsana
(1) Gururlu ve Hırslı
Güzellik ve sağlık sizde adeta bir takıntı halinde. Zaman zaman kendinizi etrafınızdaki insanlarla karşılaştırıyor ve kendinizde eksik bir şey bulursanız çılgına dönüyorsunuz. Oysa siz zaten etkileyici bir tipsiniz.
buyur zuzucuğum
saol umucum benimŞeniz
sus be robot döverim heeeealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?