mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım ne güzel bak senin varmış kim peki akraban felan mı yoksa ark daşın mı

hayatımda beni ailemden çok tanıyan biridir herşeyimi bilir en gizli şeylerimi bile hala görüşürüm evlendim ama bağlarımızı asla kopartmadım okuldan arkadaşım olur kendisi benimle anlaşabilen beni anlayabilen tek insandır o yawww her zaman her yerde yanımda olmuştur :asigim:

ne güzel yaa herkez öyle biri olsun ister yanında benimde liseden tek görüştüğüm bi ark var oturup konuşuruz gelir beni ziyarete felan ama öyle oturup anlatmam herşeyi mi ünv sivasda okumuştum ordan görüştüğüm 2 ark var telefonla görüşüyoruz onlarla ama
işde gelip giden oturup dertleşe bileceğim yok öylee

benim kısım kısım anlattığım 2 ark vardır ama bütün sırlarımı anlattığım tek ark annemdir

evet öyle işin ilginç tarafı da ilk tanıştığımızda yurtta aynı odadaydık ben herkesle hemen samimi olmam önce bakarım hareketlerine tavırlarına dışarıdan soğuk görünürm ,bu gitmiş annesine ağlamış ,yurtta bir kız var çok gıcık havalı kimseyle konuşmuyor filan diye ,düşün o insan benim can dostum oldu ,kötü bir tanışma faslıydı ama çok ii sonuçlar verdi opuyorumnanaktan

benim kısım kısım anlattığım 2 ark vardır ama bütün sırlarımı anlattığım tek ark annemdir

oda güzel

en güzel aşklar en güzel arkadaşlıklar kavgayla başlarrrrrrrr a.s.

en güzel aşklar en güzel arkadaşlıklar kavgayla başlarrrrrrrr a.s.

evet eşimle de ters başladı güzel sonuçlandı iimi ,biraz da bende var terslik sanırım ,dışarıdan gören soğuk buluyor ,tanışan ise müptela oluyor bana iimi :roflol::roflol:

evtt dışardan bana da soğukderler ama tanıdıklarında hiçde öyle olmadığımı anlarlar a.s

topiğe baksana bana bu çıktı

8)Cool Kararlı ve Güçlü
Hırslı ve güçlü bir karakteriniz var. Güzelliik konusunda hiçbir takıntınız ya da endişeniz yoktur. Siz zaten çok rahat ve kendine güvenen bir kadınsınız. Bu da erkekler tarafından takdir ediliyor.

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/304444-guzellik-isimden-geliyor.html

sen topiğe bak ben yemeğe çıkayım yemekten sonra görüşürüz yarım saate burdayım

3) Açık Sözlü ve Yaratıcı
Siz gururlu ve yaratıcısınız. Sağlıklı kalmak için elinizden geleni yaparsınız. Ancak dış görünüş ve güzellik çoğu kez ikinci plandadır. Çünkü siz sağlıklı olmayı güzel olmaya tercih eden insanlardansınız.
banada buçıktı

4) Çalışkan ve Obur
Son derece obur olduğunuz söylenebilir. Yemek yemeye çok meraklısınız. Sizin doğuştan gelen ve erkekleri etkisi altına alan bir çekiciliğiniz var. Doğruyu söylemek gerekirse sizin gözlerinize karşı koyabilecek erkek yok denecek kadar azdır.

sana bu çıkmışşş gıcık

hayır ulen adımın yanında eki de var sadece ayşe değil ama çoğunluk ayşe der

bana biriniz yapsanıza benim vaktim yok ismim funda kız umu yapsana

(1) Gururlu ve Hırslı
Güzellik ve sağlık sizde adeta bir takıntı halinde. Zaman zaman kendinizi etrafınızdaki insanlarla karşılaştırıyor ve kendinizde eksik bir şey bulursanız çılgına dönüyorsunuz. Oysa siz zaten etkileyici bir tipsiniz.

buyur zuzucuğum

saol umucum benimŞeniz
sus be robot döverim heeeealsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile alsanaalsanasmile kötükedihüso klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…