kızlarrrr nireee kayboldunuzzz
kızlarrrr nireee kayboldunuzzz
yok nişanda saat takmıştım ama saçma sapan işler yaaa..biz eşimle herşeyimizi altınlara kadar beraber aldık .ne onun ailesi ne benim ailem kendi taktıkları altın dışında bir yardımda bulunmadılar bulunamadılar ..durumları yoktu ..ben de istemedim zaten ..kimseye muhtaç olmak istemedim ..kendimiz başbaşa verip kimseye muhtaç olmadan her işimizi hallettik anlayacağın ..sen düğünde eşine bişey takdın mı gıcık
yok nişanda saat takmıştım ama saçma sapan işler yaaa..biz eşimle herşeyimizi altınlara kadar beraber aldık .ne onun ailesi ne benim ailem kendi taktıkları altın dışında bir yardımda bulunmadılar bulunamadılar ..durumları yoktu ..ben de istemedim zaten ..kimseye muhtaç olmak istemedim ..kendimiz başbaşa verip kimseye muhtaç olmadan her işimizi hallettik anlayacağın ..
İNSANLAR üç kuruşluk bir şey yapıyorlar sonra bin sene ağızlarından durulmuyor ne gerek var ..nişanlıyken de herşeyimiz ortaktı herşeyimizi planlardık ...paramızın hesabını beraber yapardık ..sanırım bunlar bizi iice birbirimize kenetledi..halen de öyle ...kimseye muhtaç olmadan yaşıyoruz çok şükür ..borçlarımız da oldu ama kimseden para istemedik..arabamızı aldığımızda çok sıkıntıya girmiştik ama tek başımıza hepsinin üstesinden geldik ...
tatlım 300 den fazla kaliteli bi saat istiyosan
biz gereksiz bir şey almadık ..ben yapı olarak zaten elalem ne derci bir insan hiç değilimdir ..elalem şunu desin diye gereksz masraflar yapmadım ,altın takmayı hiç sevmem gelin oldum öyle bir gün şıngır şıngır bilezik takmadım ,35 e yakın bileziğim olmuştu arabayı da hemen almadık alana kadar mesela taksam takardım ama hiç sevmiyorum öyle altınla dolaşmayı ..geri kafalılık geliyor bana sonradan görme adetler gibi geliyor ...eşim hediye altın bileklikle yüzük almıştı onlar var sadece elimde bir de yeni adlığı saat ..zaten öyle şıngır şıngır takamam ..elim kolum rahat olacak benim .özellikle de evde iş yaparken ...kısacası altını sevmiyorum ..eşim mesela sana altın çok yakışıyor diyor ellerimi herkes çok beğenir bebek eli gibi derler ama ben aldırmadım evlenirken ..ne gerek var gereksiz masraf yani ...hava atma olaylarını hiç sevmediğim için onu aldırayım bunu aldırayım yapmadım gerekli ne varsa onu aldık ..saatler pahalı evet ama ben eşime romanson trofish aldık ..şu kurtlar vadisinin reklamında çıkan saat..bayağı pahalıydı ..2 sene önce 400 e mi ne almıştık ama ben onu çok isteyerek aldım aldık yani :) ömür boyu kullnsın ii bir şey olsun diye yani...
bak linke tıkla orda resmi var saatin ..
http://images.hemalhemsat.com/pictures/2007/7/13/23351975033.jpg
senin aldığın saat mi o taşlı ama onun kenarları
öyle istemiyoki bizim ki iyisi olsun tabii kullanıca bişey
taşlı değil ulennn ..ışık parlamasıdır ...taşlı değil yok ..bak bu link daha belirgin ..resimlerde farklı çıkıyor ..aşağıdakine tıkla bak...
http://www.binbirsaat.com/pictures/191919.jpg
kocama taşlı saat alırmıyım ben ulennn..ne sandınız ulen siz beni hee alsanaalsanasmile
ne biliyim öteki taşlı görünüyodu
demir kordonlu biraz büyük istiyo galiba swahda vardı bi kaç model işde
ya onlar takıyo sürekli iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?