insan bir saat olsun buluşur bir çay içerdi ulennn ona da mı fırsat yok :içelim:
ii hadi kolay gelsin sınavı geçersen büro açacak mısın peki zor iş ya muhasebecilik kafamçokkarıştı
ben uyurken gidiyo haberde vermiyoo uyanmıyım diye gidemiyom o yüzdensempatiksalakcinni
hmm küçük hanım rahatsız olmasın hee ben de yürüyüş yapmak istiyomda yanıma kimseyi bulamıyorum bu hafda işden çıkıcam bakalım belki sabahları giderim kalka bilirsem erkennnnnn
hımm işten çıkıyorsun öylemi ..hadi hayırlısı ne diyelim ...evde net var mı bari ...topicte de yoksun ozaman desene ..
evtt bu hafda son evde ney var ama fırsat bulursam girerim nikah işlemlerine felan başlıcaz işde önümüzdeki hafdaa
eksik bikaç bişey kaldı onları alcaz tül perde halı vs. onları halletcez arada bi yoklarım sizi merak etme
nikah gününüz ne zaman olacak acaba ..biz nikahı düğünden bir hafta önce yapmıştık ..ikimiz de ankaradaydık .aileler ise ankara dışınaydı ..iş arkadaşlarımız geldi aileden kimse gelmedi ..evleniverdik öyle :) düğün filan hikaye ..ben nikahta acayip heyecanlandım ..ayağıma da o bastı iimi :) heyecandan dondum kaldım...
biz salonda istiyoruz nikayı bakalım olur inş. öylee geç kalmadıysak başvuruya
ya bide tahlil mahlil yaptıracakmışız bir sürü işşşşşşş
evet kan tahlili o önemli değil sonuçlanır merak etme ..nikah ne zaman olacak peki ...bellli bir tarih varmı aklınızda
tamam da ben de o günün tarihini soruyorum işte sana kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
düğün 17 nisannn
düğün tarihin ne zaman de bari kaydirigubbakcemile çünkü nikah tarihini almadık o tarih istiyoruz inş. buluruz
2 ayın kaldı desene ..nasıl var mı heyecan ..gelinlik aldınmı ...
evtt az kaldı yaa :) heyecan felan şuan bilmiyorum valla üzüntüm var
gelinliğim dikiliyo ama daha provaya gitmedim hiç şubatın ortası gibi arıcam dedi ama şubatın sonu geldi aramazsa bu hafda arıcam bakalımm
neden diktiriyorsun ki ..neden hazır almadın ...
hazır olmasın dedi kayınvalidem ve nişanlım ilk sen giy dediler ben evtt ilk ben giyiniyim dedim ve diktirmeye karar verdik orda bi model beyendim o dikiliyo bi kaç değişiklik olcak üzerindeeeee
anladım da hazır olanları da ilk sen giyiyorsun ki kiralama değil satın alırsan ilk sen giyersin sonuçta ..neyse hayırlısı olsun ...
inşallah olur istediğin gibi gelinliğin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?