mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insan bir saat olsun buluşur bir çay içerdi ulennn ona da mı fırsat yok :içelim:

ii hadi kolay gelsin sınavı geçersen büro açacak mısın peki zor iş ya muhasebecilik kafamçokkarıştı

c.tesi hastaymış yorulmuş bende gelme dedim git eve yat dedim
pazar günüde geldi çok kötü olmuştu ya çok zayıflamış yüzü kaşık kadar kalmış annemde n olmuş bu çocuğa böyle diyo geldi yemek çay felan içtik sonra dedim git eve dinlen 8,30 da gitti
sınavı kazanınca yok açmayı düşünmüyorum bi şirkette çalışmayı düşünüyorumda kazansam kazanamıyorum ki işdeee ((((((((((

ben uyurken gidiyo haberde vermiyoo uyanmıyım diye gidemiyom o yüzdensempatiksalakcinni

hmm küçük hanım rahatsız olmasın hee ben de yürüyüş yapmak istiyomda yanıma kimseyi bulamıyorum bu hafda işden çıkıcam bakalım belki sabahları giderim kalka bilirsem erkennnnnn

hmm küçük hanım rahatsız olmasın hee ben de yürüyüş yapmak istiyomda yanıma kimseyi bulamıyorum bu hafda işden çıkıcam bakalım belki sabahları giderim kalka bilirsem erkennnnnn

hımm işten çıkıyorsun öylemi ..hadi hayırlısı ne diyelim ...evde net var mı bari ...topicte de yoksun ozaman desene ..

hımm işten çıkıyorsun öylemi ..hadi hayırlısı ne diyelim ...evde net var mı bari ...topicte de yoksun ozaman desene ..

evtt bu hafda son evde ney var ama fırsat bulursam girerim nikah işlemlerine felan başlıcaz işde önümüzdeki hafdaa
eksik bikaç bişey kaldı onları alcaz tül perde halı vs. onları halletcez arada bi yoklarım sizi merak etme

nikah gününüz ne zaman olacak acaba ..biz nikahı düğünden bir hafta önce yapmıştık ..ikimiz de ankaradaydık .aileler ise ankara dışınaydı ..iş arkadaşlarımız geldi aileden kimse gelmedi ..evleniverdik öyle :) düğün filan hikaye ..ben nikahta acayip heyecanlandım ..ayağıma da o bastı iimi :) heyecandan dondum kaldım...

biz salonda istiyoruz nikayı bakalım olur inş. öylee geç kalmadıysak başvuruya
ya bide tahlil mahlil yaptıracakmışız bir sürü işşşşşşş

biz salonda istiyoruz nikayı bakalım olur inş. öylee geç kalmadıysak başvuruya
ya bide tahlil mahlil yaptıracakmışız bir sürü işşşşşşş

evet kan tahlili o önemli değil sonuçlanır merak etme ..nikah ne zaman olacak peki ...bellli bir tarih varmı aklınızda

neden diktiriyorsun ki ..neden hazır almadın ...

hazır olmasın dedi kayınvalidem ve nişanlım ilk sen giy dediler ben evtt ilk ben giyiniyim dedim ve diktirmeye karar verdik orda bi model beyendim o dikiliyo bi kaç değişiklik olcak üzerindeeeee

anladım da hazır olanları da ilk sen giyiyorsun ki kiralama değil satın alırsan ilk sen giyersin sonuçta ..neyse hayırlısı olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…