mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye hayret ettin bu arada? ben sık sık getiririm evden sıkılıyorum bazen dışardan tost sandviç yemekten

yok kız kurabiyeyi sonra çayla....yerim....sana o salatanın tarifini vercem sonra çok güzel oluıyo yaaa

ben yemeğe çıkıyorum gelince konuşuruz öptüm canım

tamam afiyet olsun da senin o salatanın tarifini ben de biliyorum ..yapmıştım bi ara ben de :)

tel şehriyeyi haşlıyorsun ..diğer malzemeleri katıyorsun ...bunun sadesi de oluyor ..yoğurtlu mayonezlisi de ...

evet aynısı ilk önce tel şehriyeyi teflon tavada kavuruyoru sonra bir miktar suyla haşlıyorum.....tavuk gögüslerinide haşlandıktan sonra tel tel ayırıyorum ...doğru şekerim

ulennn .bilmediğim mi var benim hee..söyle söyle çekinme var mı :roflol:

kes be uleynnnnnn:))))))))))) vardır elbet mutlaka :))))))))

patates dolmasını bilirsin onu çok güzel yaparım ben herkes parmaklarını yer:))))

yok ulennn yokk ..bu yaşta bu zeka ...çocuğum nasıl olur ALLAH bilir :))))))))))))))))99

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

patates dolması mı ..şu patateslerin içine kıyma koyulandan mı :)))))

evet ve rendelenmiş kaşar peyniri ama patatesleri ilk önce oyup kızartyosun sende öyle yapıyon dimi

evet şekerim aynen öyle çok güzel yaparım benim bi patates dolmam meşhurdur birde muzlu rulo tavuk gögsü tatlım benimki çok sever kaynanamda bayılırlar

valla ben de güzel yaparım ..ben yemeği de güzel yaparım ama en çok pasta tarzı şeylerde daha çok maharetliyimdir ..bir de beş dakikada beşiktaşımdır ..1 saatte koyarım 5-6 çeşit hemen önüne :))) ehliyet kursum vardı bir gün ..ben kurstan 1 de geldim ..misafirler 2 de gelmişti ..akşamında da regl oldum sancıdan geberdim ..hiç bir şey yapamadım ..direk yattım ..1 saatte 6 çeşit şey yaptım abartmıyorum ..ufak tefeğim dışardan baksan ama yere yakınlardan korkacaksın ulenn ...

benim de kısırım meşhurdur hatta dillere destandır heee ...bir de türk kahvem ..

meze tarzı şeyleri yapmayı çok seviyorum ben ..şöyle yoğurtlu mayonezli filan ..eşimle kafa buluyoruz diyoruz ki ..rakı içseydik ii meze olurdu yanında heee diye ..bir de balığı çok severiz eşimle ... rakıcı olsak ii rakı balık yapardık diyoruz iimi :)))))))))

valla bende anneme çekmişim bu konuda hayatta uyuşuk uyuşuk iş yapmayı sevmem ben 2 saatin içinde 7 çeşit yemek döktürdüm bizim memleketten gelmişlerdi hala konuşurlarmış beni...şişşakımdır uyuşuk insanlarada tahammulüm yoktur hiçççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…