valla bende anneme çekmişim bu konuda hayatta uyuşuk uyuşuk iş yapmayı sevmem ben 2 saatin içinde 7 çeşit yemek döktürdüm bizim memleketten gelmişlerdi hala konuşurlarmış beni...şişşakımdır uyuşuk insanlarada tahammulüm yoktur hiçççç
bende meze tarzı şeyleri severim çokkkk yapmayı....piritnisa çok yaparım mesela harika olur
piritnisayı nasıl biliyosun anlat bakem.....ben kırmızı lahana için ölürüm:))))))))birde kırmızı biber közlenmiş çok severim kahvaltımda olur genelde
aynı ben de öyle ..sabah kahvaltısında közlenmiş bibere bayılıyorum ..yazın alıp yapıyorum kendim fırında koyuyorum buzluğa ... kışın ise hazır alıyorum ...hay allahım bi insanın bu kadarmı herşeyi uyuşur ..şoka giriyorum hee....ben öldükten sonra senin bedeninde mi canlandım acep ...:roflol::roflol::roflol:
bir tane patates bir tane kuru soğan bunları rendele istersen daha fazla yaparsın... sonra gözkararı un koy karabiber çok az kimyon ve tuz koy yuğur ama biraz sulu olur patates suyunun bırakıyo olsun yuğurduktan sonra eline bir miktar al aynen köfte yapar gibi yuvarla bastır kızarmış yapa koy kızart sonra üzerine peçete serdiğin bir tabağa koy diğer taraftan sarımsaklı yopğgurt hazırla kızardıktan sonra topların üzerine sarımsaklı yoğur dökama her tarafına değil biraz sonra yağda kavrulmuş pul biber karışımını dök çok güzel oluyo ben babama meze yapıyom bunu arada ama normalde de çok güzel yemesitavsiye ediyorum...
valla bende ilk defa zevklerimizn uyuştuğu birisini tanıyorum tanıdıkça daha da şaşırıyorum....gelde gazını çıkartayım bebeğimkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?