mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende meze tarzı şeyleri severim çokkkk yapmayı....piritnisa çok yaparım mesela harika olur

e ii işte konuşsunlar tabi ...ben de hiç sevmem öyle mıy mıy olanları ...bir yerde birşey yapılacaksa hemen beni çağırırlardı bekarken ..o gelsin hemen döktürür beş dakikada derlerdi ..şimdi de mesela annem yavaştır sinir olurum ...bazen bize geliyorlar c.tesi filan ...yemek yapıyorum yanına pasta börek filan ..hem çalışıp hem bu kadar şey inasıl beceriyorsun biz evdeyiz yapamıyoruz derler hep ..bi keresinde bi arkadaşımız geldi akşam oturmaya ..hafta içiydi ..işten 6 da evde oluyoruz ..onlar 7 de bizdelerdi ... ben işten geldim tabi ..yaptım 7 çeşit 1 saatte ..bunlar geldiler şoka uğradılar ..arkadaşın eşi de ev hanımı ..bir kere biz gitmiştik sadece dolma bi de börek yapmıştı ..kızcağız görünce bir mahcup oldu bu kadar şeyi nasıl yaptın yetiştirdin diye ...eşi de bizi böyle alıştırma bak her zaman geliriz filan dedi ...ben öyle 2-3 çeşitle misafir ağırlamayı sevmiyorum ne yapayım ..eşim rahat ol hazır alırız boşver der mesela yorma kendini der ama ben kendi ellerimle hazırlamayı çok seviyorum ..hazırı herkes alır ..e çalışınca insanlar çok görmüyor ..çalışıyor olabilir hazır alabilir deniyor ama deseler de demeseler de ben kendim yapmayı eviyoru.. şu zamana kadar hiç hazır bir şey alıp misafir ağırlamadım ...

bende meze tarzı şeyleri severim çokkkk yapmayı....piritnisa çok yaparım mesela harika olur

ben de patlıcan közleme salatasını seviyorum ...

patşlıcan salatasınıda güzel yaparım...mesela hafta sonları bizimkiler hep benden yemek isterler sarmamda güzel olur ben küçüklüğümden beri yemek yapmayı çok seviyorum benim bir tanede sitem var hep değişik yemek tariflerine bakarım evde uydurmasyon yemekte çok yaparım:))))çokta güzel olur bende benimkine gittiğim zaman annesi hemen beni mutfaga sokar.....bak piritnisada çok güzel oluyo tabi sen bunuda biliyorsundur:)

kırmızı lahanalı mezeyi seviyorum mesela ..ya da havuçlu kabaklı olanı ..yaparım da sık sık ...

patlıcanları kızartıp üzerine tavuk koymuyormusun benim bildiğim öyle ...benim uydurmalarım da meşhurdur heee ...uydurup bir şeyler yapmayı da severim ...mesela nette birşey mi grdüm yaparım ama farklı versiyonunu :))

piritnisayı nasıl biliyosun anlat bakem.....ben kırmızı lahana için ölürüm:))))))))birde kırmızı biber közlenmiş çok severim kahvaltımda olur genelde

bu arada diyetteyken bir de yemek muhabbeti yapıyorumya ne diyeyim :))) bu arada accccayip gazım var ..karnımın içinde geziyor henüz dışarı çıkamadı :))) yolunu şaşırdı galiba ..e benim gibi adamın karnında şaşırmamak elde mi :))))))))))))))))))

piritnisayı nasıl biliyosun anlat bakem.....ben kırmızı lahana için ölürüm:))))))))birde kırmızı biber közlenmiş çok severim kahvaltımda olur genelde

aynı ben de öyle ..sabah kahvaltısında közlenmiş bibere bayılıyorum ..yazın alıp yapıyorum kendim fırında koyuyorum buzluğa ... kışın ise hazır alıyorum ...hay allahım bi insanın bu kadarmı herşeyi uyuşur ..şoka giriyorum hee....ben öldükten sonra senin bedeninde mi canlandım acep ...:roflol::roflol::roflol:

bir tane patates bir tane kuru soğan bunları rendele istersen daha fazla yaparsın... sonra gözkararı un koy karabiber çok az kimyon ve tuz koy yuğur ama biraz sulu olur patates suyunun bırakıyo olsun yuğurduktan sonra eline bir miktar al aynen köfte yapar gibi yuvarla bastır kızarmış yapa koy kızart sonra üzerine peçete serdiğin bir tabağa koy diğer taraftan sarımsaklı yopğgurt hazırla kızardıktan sonra topların üzerine sarımsaklı yoğur dökama her tarafına değil biraz sonra yağda kavrulmuş pul biber karışımını dök çok güzel oluyo ben babama meze yapıyom bunu arada ama normalde de çok güzel yemesitavsiye ediyorum...

valla bende ilk defa zevklerimizn uyuştuğu birisini tanıyorum tanıdıkça daha da şaşırıyorum....gelde gazını çıkartayım bebeğimkaydirigubbakcemile3

bahsettiğin şeyi ben de yapıyorum da onun adı piritnisa değilki sen yanlış biliyorsun ..piritnisa farklı bir şey ....

valla bende ilk defa zevklerimizn uyuştuğu birisini tanıyorum tanıdıkça daha da şaşırıyorum....gelde gazını çıkartayım bebeğimkaydirigubbakcemile3

çıkart valla ..bi sevap işlersin...bu arada günde 10 kere wc ye gidiyorum su içmekten ..etrafımdakiler iice kafayı sıyıracaklar benim bu wc muhabbetimden ..pılımı pırtımı toplayıp orda oturacağım nerdeyse :roflol::roflol:

piritnisa canım boşnak arkadaşım yapıyo benim:))))))

biz ona piritnisa demiyoruz ama ..yoğurtlu patates rendesi diyoruz biz ona ...

canım benim tamam aynısını yapabilirsin ama zaten bu tarif boşnak tarifi:))))))))))

ii ulenn boşnağına da sana da ..e var bizde de var boşnak ..sanki boşnak görmedik de ..yenegem de boşnak ...al ne yapacaksın şimdi :)))))))))))))))9

kızım ala ala manyadınmı neee:)))))))ben bu tarifi boşnak arkadaşımdan öğrendim onun öğrettiği ala ala yengende boşnaksa napim yalanmı sölicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…