mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çekince koyucam caneee..senin mailin varmı ya efulicim bugün robottan isticektim ne zamandır yoksun dedim mail atarım arada

var tabi fıstıkım robot da sözde ekledi ama ne zaman açsam hiç yokkaydirigubbakcemile

evet canım gidiyorum arada ardan ev ayakkabısı aldım böle tüylü ince bale ayakkabısı gibi:)))))))) güzeldir

evet valla iyi dinlenicem ama topice giricem şekerim benden kurtulamassın:)))))))))

evet canım gidiyorum arada ardan ev ayakkabısı aldım böle tüylü ince bale ayakkabısı gibi:)))))))) güzeldir

burda avm de mağazzası var ..tasarımlarını beğeniyorum ben..çok hoş böyle rockçı ayakkabıları var ..bir tanesi çok hoşuma gitti ..önü açık yazlık ..alacağım hee ..

evet valla iyi dinlenicem ama topice giricem şekerim benden kurtulamassın:)))))))))

kurtarın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))))

kaydettim canee

evet güzeldir ayakkabıları

ben çıkıyorum millet ...ii akşamlar herkese ..tabiki bana da iyi akşamlar :))))))))))

iii akşamlar tombul kelebeğim yarın görüşürüz:)))))

yarın anlatırsın romantik ve ateşli geceni:)))))))))))))

zuzucumnapim canım oğluşumla grıp atlattık ana gelebıldımm buralaraa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
robot alınırım amaaa:dilcikar:

zuzucumnapim canım oğluşumla grıp atlattık ana gelebıldımm buralaraa kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
robot alınırım amaaa:dilcikar:

canım benim çok geçmiş olsun ya şimdi iyimisiniz...sen hangi şehirdeydin?

HOŞÇAKAL robottt HOŞ ca akşamlar dilerimmmaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…