mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada hediyeyi gönderdim..ama tosunumla konuşamadık pek ..bugün TRT den gelmişler çekim yapmışlar ..çalıştığı kurumun avrupa tanıtılması için... avrupa birliği kapsamında kurulmuş başbakanlığa bağlı bir kuruluş ...bakan gelmiş ayrıca ...sadece kargonu aldım hatırladığın için sağol dedi ben de baktım yoğun tamam canım rica ederim görüşürüz dedim ... sonra baktım yoğun mesaj attım ..plan yaptım akşam yemek yiyelim ordan da romantik bir filme gidelim diye ..aradı az önce tamam dedi ..akşama da yemek artı film ne olur bilemiyorum :))

OOOOOOOOOO romantik falan gecede bilemem artık romantik + ateşli geçer herhalde:)))))))))

ay inanmıyorum şimdi robota sorucaktım efuliden haber varmı diye naber kız anlat bakem

canlarımm çok özledimm yahu siziiii artık yaz geldi buralaa iş güç uğraşıyoruz canlarım ya sınavlarm yaklaştı ona çalışıyormm siz nasılısnzz bakeemm

iyiyiyim zuzucum sağol...
bende yorumumu yapayım bakire olmayanlara karsı değilim herkesın kendı tercihi ama öle herkeslede beraber olunmasına karşıyım......

efuli hoşgeldın...
robotcum hayırdır eşinın doğum gunumu gecenın sonu bellı romantık romantıktakılırsınız?

bizde seni özledik efuli bizde tadilatı bitirdik çok güzel oldu:)))))))) umarım iyi geçer sınavların canım
tangercim sende ne var ne yok:)
robot bugün dalga geç bakem şımarık şeykaydirigubbakcemile3

canlarımm çok özledimm yahu siziiii artık yaz geldi buralaa iş güç uğraşıyoruz canlarım ya sınavlarm yaklaştı ona çalışıyormm siz nasılısnzz bakeemm

ii işte ne güzel..biz de bu ara bir kaçamak yapıp bir yerlere gideceğiz inş... 1 mayısta filan olabilir ama yakın bir yere ..ben abantı düşünüyorum ..ankaraya 2 saat zaten ...hem hava da güzel olur ...hiç de görmedim abantı ...abantın kenarında oteller var ..manzara harika ..abimler kalmıştı ..süpermiş ...biz de öyle bir şey düşünüyoruz inş..
iyiyiyim zuzucum sağol...
bende yorumumu yapayım bakire olmayanlara karsı değilim herkesın kendı tercihi ama öle herkeslede beraber olunmasına karşıyım......

sana sanki yorum mu yap dedik ..neyse yap bari hadi acıdım :roflol:

bende yarın çalışmıyorum:)))))) tatilim p.tesi gününe kadar:))))))

bizde seni özledik efuli bizde tadilatı bitirdik çok güzel oldu:)))))))) umarım iyi geçer sınavların canım
tangercim sende ne var ne yok:)
robot bugün dalga geç bakem şımarık şeykaydirigubbakcemile3

geçerim dalgamı tabi ..her zaman dalgacıyımki ben zaten ..kaydirigubbakcemile3ciddi zamanımı gördünmü :roflol:çokkkk şımarığım çok... :kedi:
seni tenhada sıkıştırırsam gösteririm sana şımarığı :roflol:

gıızz sende bnm memeleketi bana anlatıyon kaydirigubbakcemile3 annem babam boluludur benm tavsiye ederimm canmm...olumunekankayizsmile

zuzuumm eminim ki çok güzl olmştr ya ev toparlanıyo çok değişiyo gerçektn..

he valla efuli çok güzel oldu ya resimlerini sonra koyucam

sıkıştırsana beni robot:)))))))))))))))))artık yarın evden takılırım nete şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…