evet saf olabilirm neden diye sorduğunda bilmiyorsam bilmiyorumdur bende sana soruyorum ya uzatmak değil niyetim sadece cvp bekliyorum senden bana cvp verki bende bi daha sormim.....evet belkide ağzızndan duymak istiyoruım ne var buda:)))))))))
ağzımdan duyamazsın işte sorun orda :))) beni tanımıyormusun ...ağzımdan çıkması çok zor hareketlerim verdiğim cevaplar sorular herşeyi anlatmaya yeter :))) ben çıkıyorum gerildim yine :)))
şaka bir yana çıkıyorum ben ..yarın görüşürüz inş... bu konuyu bir daha tekrarlamazsan sevinirim ...:))
sen cv verme ondan sonrada tekrar etme de trpi at o ne ala memleket valla sen sadece bana trip at robotcum devam et keyifli oluyo:))))))))))))))))hayret bişiy iiiii çık ne diiimmmm
ne küsek birşeysin sen yaaa :)) hey ALLAHım ...bak yarın yine soru sorarsan bozuşurz ona göre ..sana bir sürü tavsiye verdim anlattım onlardan konuş bırak bu konuyu artık bayılcağım heee ....hadi bye ...
sinirsin o zaman bana doğru düzgün açıklama yap yapmıyorsan trip atma muhabbete devam et o kadar...evet küsek bir şeyim çünkü hassas biriyim ve karşımdakiini ciddiye alırım sanal ark olsa
ha ha ha arkadaşım kim tabi uyuz olurum:))))))))))))))) aman ne anlatayım benimkiyle dün birbirimize girdik benimde tepem attı bitti dedim:)))))))))))hala birbirimizi yiyoruz