mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet saf olabilirm neden diye sorduğunda bilmiyorsam bilmiyorumdur bende sana soruyorum ya uzatmak değil niyetim sadece cvp bekliyorum senden bana cvp verki bende bi daha sormim.....evet belkide ağzızndan duymak istiyoruım ne var buda:)))))))))

ağzımdan duyamazsın işte sorun orda :))) beni tanımıyormusun ...ağzımdan çıkması çok zor hareketlerim verdiğim cevaplar sorular herşeyi anlatmaya yeter :))) ben çıkıyorum gerildim yine :)))

şaka bir yana çıkıyorum ben ..yarın görüşürüz inş... bu konuyu bir daha tekrarlamazsan sevinirim ...:))

sen cv verme ondan sonrada tekrar etme de trpi at o ne ala memleket valla sen sadece bana trip at robotcum devam et keyifli oluyo:))))))))))))))))hayret bişiy iiiii çık ne diiimmmm

topiğimi gördün insan bi hayırlı olsun der yaaa

ne küsek birşeysin sen yaaa :)) hey ALLAHım ...bak yarın yine soru sorarsan bozuşurz ona göre ..sana bir sürü tavsiye verdim anlattım onlardan konuş bırak bu konuyu artık bayılcağım heee ....hadi bye ...

topiclerine yazım ulen hasta etme ...bak topiğinin ikisini de ....hadi eğleme beni çıkıyorum :)))

sinirsin o zaman bana doğru düzgün açıklama yap yapmıyorsan trip atma muhabbete devam et o kadar...evet küsek bir şeyim çünkü hassas biriyim ve karşımdakiini ciddiye alırım sanal ark olsa

napıyon uleynnnnnnnnnnnnnnnnn nerelerdesinnnnnnnnnn

ii sende ol ve böyle davranmaya devam et uyuz uyuz ne diyim:)))))))

uyuz olan sensin ...hep konuşmayı benden bekliyorsun sinir ediyorsun ben cümle kurmayınca sen de kurmuyorsun anlat konu aç uzasın işte ..ama yok ...

ha ha ha arkadaşım kim tabi uyuz olurum:))))))))))))))) aman ne anlatayım benimkiyle dün birbirimize girdik benimde tepem attı bitti dedim:)))))))))))hala birbirimizi yiyoruz

ii aferin sana ...bir gün gün yüzü göstersen adama şaşarım zaten ..yok yok senden adam olmaz ....ben bile usandım senin bu triplerinden adam ne etsin

kaydirigubbakcemile3 iyi kızım ama beeeee kaydirigubbakcemile3

konuşuyorum ama yine sende cvp yok tek tük başka topiğe takıldın sen:)

tabiyaaa ne demezsin ...bu arad asen konuşmuyorsun ben yazayım bari ...laserle göz ameliyatı olacağım ..normalde gözlük kullanıyorum miyopum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…