mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocam hasta ulenn onunla ilgilenmem lazım bir saattir burdaydım sen yoktun ne yapayım ...kaç gündür daha yeni bacak bacak üstüne atıp oturuyorum ..sana hava hoş zaten ..ne yaptın doktor işini varmı gelişme aklıma geldi ..

napalım ulaynnnnnnnn özledim seni herhalde bilseydim daha erken girerdim tühh yaaaa eşin nasıl iyimi durumu......valla dr. hastalığımın üçüncü günü gidicem hormon testi yapacaklar aklıma geldikçe morelim bozuluyo valla yaaaa...offff gerginim günlerdir isteme yaklaşıyo yaaa gerildim şimdiden

ne bir saati ulennnnn saat 12 de msj yazmışsın hesapla bakim kaç saat oluyo:))))))))

yaaa ii ayakta ama hasta iken insanlar hassas oluyor ilgi istiyor ..bir de dedimya kaç gündür misafir v.s. annemler de burda yorgunum yani bir bugün rahat ettim..doktor polip de var demiş almışlar ameliyatta polipi ..patolojiye göndermişler ..inş. bir şey çıkmaz ..tedirginim aslında ama eşime belli etmiyorum ...ameliyatta görmüşler polipi de ..zaten bağısaklarından da sorunları var hazımsızlık filan inş. bir bağırsk rahatsılzığı çıkmaz ..dua et ...
adetin ne zaman ..bir an önce gelse de baktrsan sen de şu işe ..eğer negatif bir şey çıkarsa evliliği öne al ve hemen çocuk yap ..ciddiyim bak şaka değil ..nasılsa evleneceksin değilmi ..bu adamda karar kıldın ...bu durumda beklemek yersiz ..bir çocuk bari yap dünyaya getir ...benden sana tavsiye

12 de yazdım ama çıktım girdim çıktım hemen .... yalanmı söylüyorum ulennn ...:mymeka:

umarım bişiy çıkmaz canım sen içini ferah tut tosununa belli etme....valla benim de inş negatif çıkmaz yaaa valla dedim ya gerildim iyice hastalığımdan dolayı bide isteme olayı çıktı işte onula uğraşıyoruz tontişle başladık şimdiden kavgalara çocuk benden çık çekecek kök söktürüyorum :)))))))))))))

ya yarın konuşucak çok şey var başlık açtım çeyiz bokça bölümüne nişanda mı düğündemi bohça olur diye ay deli olcam bizim kaynana bohçaçcı adetçi deli oluyorum sevmiyorum bohça durumlarını ama olursada içindeki eşyalara not yazayım dedim bir okusan yorumları gülmekten öldüm hepsi dalga geçti benle:))))))))))))))))))yazdığıma pişman oldum:))))))))))

sen kök söktür söktür ..yarın bir gün bu doktor muhabbetinden negatif birşey çıkarsa çocuğa ettiklerine pişman olursun ona göre ..her kadın evlenince eşine bir çocuk verme içgüdüsünde oluyor ...bence sen ne kadar mutlu mesut olabiliyorsan o kadar olmaya çalış ..kök söktürmekle olmaz bu işler ..insan hastalıkla uğraşınca anlıyor herşeyi ...eşim hasta olduğundan beri ödüm kopuyor birşey olacaka canı acıyacak filan diye ...senin başına da gelebilir o yüzden kıymetini bil adamın ...

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))

sen bana böyle öğütler ver valla iyi geliyo bazı şeylerin farkına varıyorum yoksa baş olacağım yokkkk.....ay bu sinirli olmam mahvediyo işte herşeyi ....aman ne bilim yaaaa

açtığın konulara göz attım ..keyfi alem filan ....benden yüz bulamayınca konumu açtın :))) yarın ayrıntılı bakarım ben onlara merak etme :))))

hayır ne alakası var senden yüz bulamadığım dan açtım gibi bir şey yok niye ben topic açamazmıyım yasakmı:))))))))) hem ben kaç tane başlık açtım göz at istersen ......bu arada göz atmana gerek yok bişey yok slm nbr nasılsından başka bişiy yok....he bu arada yüz vermediğini kabul ediyosun yani neden böyle yapıyorsun o kadar umuylada atıştın ona öle bişiy yapmadın ama

evliliğimi az da olsa genel hatları ile biliyorsun ... mutlu olduğumuda ama bunun sebebi de var..ikimizin de birbirmizi gerçekten sevmesi ...hayat boş ...ne varsa eşinde var ..ana baba evlendikten sonra ne kadar olsa da yabancı oluyor ...eskiden evim dediğin yere evlenince yabancı gözü ile bakıyorsun çünkü artık senin de evin oluyor kocan oluyor ..annen baban bu dünyadan gidecek yanına yine seni koruyup kollayacak sevecek olan eşin kalacak ..o yüzden eşine sahip çık ii bak mutlu etmeye çalış ..herşey karşılıklıdır ..sen ne kadar onu mutlu etmeye uğraşırsan o da seni mutlu eder ..ama sen mutlu olmak isteyip ona birşey vermezsen bir gün yarı yolda kala kalırsın ..
hayatta herkesten herşeyden çok eşi seviyor insanı ..eşin verdiği ni kimse veremiyor ...bunu böylece bil ...eşini bunaltmk yetine onunla doyasıya güzel anlar geçirmeye bak ... o senin hayat arkadaşın el oğlu değil unutma ...en gıcık olduğum laf el oğludur...
benim için her zaman eşim önde gelir ...onun için de tabiki ben ...bizim mutluluk sırrımız bu işte ....sana da tavsiye olsun ...

ne olursa olsun robot sonuçta tartıştık ama ben üzerinde durmadım ama sen çok uzattın gereksiz trip yaptın ama umuyla böyle bir durum olmadı bende bua kızıyorum işte .....neyin var diyorum konuşmak istemiyosan söyle diyorum yok diyosun ama triplere devam ediyosun ......bende daha konuşmadım napımmm.....ben seni sevdiğimden tekrar konuştum ama senin sevmediğin belli oldu bu sayede

bak başladın yine hee ..amma da uzattın bak yine aynı mevzuya gelip gerginleştirme ...

gerginleştirmiyorum robot sadece umuyla o kadar atıştınız sonra normale döndünüz ama bana aynı şeyi yapmadın sadece bunu demeye çalışıyorum

kimi sevip sevmediğimi ben bilirim ...seninle konuşmak istemiyorum demediğime göre olayı niye uzatıyorsun anlamıyorum ...illaki ağzımdan bir şeyler çıksın istiyorsun sanırım :)))

gerginleştirmiyorum robot sadece umuyla o kadar atıştınız sonra normale döndünüz ama bana aynı şeyi yapmadın sadece bunu demeye çalışıyorum

neden sence dedim ben de sana ....bu soruma karşılık hala bu konuyu uzatıyorsan diyecke bir lafım yok sana ..safsın sadece onu diyebiliyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…