mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok güzel

[Evin sâhibesi olan kadının giyişini, başındaki örtüden ayaklarında bulunan nefis işlemeli kumaşlı terliklere kadar âhenk içindedir. Kadın evine o kadar düşkün, temizliğine o kadar meraklı, kocasının ev hasretini giderecek öylesine bir zekâ ve eğitime sahiptir ki, evin erkeği akşam üzeri büyük bir hasretle kapıdan girer. Kadının temizliği maddî plânda bir çiçek kadar saftır. Bu madde temizliği kadının rûh temizliğinden gelir seni anlatıyo:))))))))

benimkiyle günlerdir kavga ediyoruz ama çok ciddi konuşmuyoruz zaten bugün napıyon dedim hiç iyi yemek yedim falan dedi sonra beni seviyomusun dedim cvp yok:))))))))))))))))))))))

benimkiyle günlerdir kavga ediyoruz ama çok ciddi konuşmuyoruz zaten bugün napıyon dedim hiç iyi yemek yedim falan dedi sonra beni seviyomusun dedim cvp yok:))))))))))))))))))))))

OH OLSUN senin hakettiğin cevap bu zaten ne bekliyorsun hem adamın başının etini ye hem de güzel söz bekle oh ne ala

he valla kız:)))))))))cvp yok bide benim isteme durumu hazirandı ya eylül gibi olucak sanırım ama daha onun haberi yok sölicem bakalım nasıl sölicem off yaaaa dün kardeşimle annemle konuştum çok az bir zaman geldi aceleye gelip eksik olsun istemiyorum çok düşündüm annemle kardeşimde öyle düşünüyo ben şimdi ona nasıl anlatıcam hemen yalnış anlıcak offf ya bu hafta sonu gelicek ama biz konuşmuyoruz:))))))))))

HAZİRAN OLSUN O zaman niye eylül hey ALLAHım yarabbim yaa..işleri iice yokuşa sürüyorsun ha haziran ha eylül ne farkeder yaaa ...bak adam ii öyle ise hiç istemiyorum yeter artık çekemem seni derse görürsün eylülü ...azıcık da adamın huyuna gitsene hep ananın kardeşinin ağzına mı bakarsın sen kötükedihüso

hayır anamın kardeşimin ağzına bakmıyorum robot maddi açıdan sıkıntı çekiyoruz bu aralar ve onlarde güzel olsun istiyolar haziranda olursa bişey yapamıcam ödemeler fazlalaştı elde olmayana şeyler çıktı annem ve kardeşim benim için önemlidir robot bağlarımız farklı ama onlarla alaksı yok tamamen bana bırakyolar ama zora giricem çok fena yol param yok şu an ya o kadar fena durumdayım toparlamam lazım kendimi

herkesin annesi babası önemlidir ..hele benim ailem benim için çok önemli 4 senedir babamın türlü rahatsızlıkları ile uğraşıyoruz ölümlerden döndü v.s. ama evleneceksen şunu unutma aile başka eş başka ..hiçbir zaman ne annenin lafına sözüne bak ne aileni kendi ailenin işlerine karışmasına izin ver ..ailene karşı sorumluluklarını yerine getir ama aileni kendi ailenle ilgili konularda uzak tut benden sana söylemesi ..sen artık başka bir aile kuruyorsun ve tek başınıza ikinizin kurduğu bu aileye 3.şahıslar karışmaya kalkmasın karıştırtmayın hem sen hem o ...yoksa çok sorun yaşarsınız ...mesela ben ailemde herkese heryere yetişirim ..herkesle ilgilenirim ama kimse ailemle ilgili bir konuda yorum yapamaz karışamaz ..karıştırtmam yani anlıyrmusun ..mutlu olmamızın en büyük sebebi de bu ..zaten genelde evliliklerde sorun 3.kişilerden kaynaklanıyr ..
maddi durumunu bilemem tabi ama yine de biraz da eşini mutlu etmeye çalışrsan daha ii olur bence ..borç bitmez her zaman ödenir ..ama bazı duygular her zaman ertelenmez..

canım anlıyorum haklısın ama benim ailem bana karışmıyoki bana bırakıyolar onlar çok anlayışlı hemde çok benim annemçok anlayışlıdır en yakın arkadaşımdır konu ailem değil konu benim maddi sıkıntım onlar diyo istersen haziranda yapalım diyolar ben yanaşmıyorum

ya ne bilim çok sıkışıcam yapayım hadi ama çok sıkışıcam eksik bişiy olsun istemiyorum kaynana çok düşkün bohça altın falan dört dörtlükçü

üfff ruhum daraldı hee..kaynanan da varya az cadı değil ...ne gelenekçi kadınmış yaaawww..takma sen de onu ...niye takıyorsunki ..yap kafana göre gitsin

cadı değil ama bu kadar bohça adetlere düşmesi beni de deli ediyo ....benimki msj attı şimdi bir ara sana özelden atıcam ne yazdığını tlf bakıp yazamnıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…