mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burdayım tansiyonum yükseldi sabah keyfim yoktu daha yeni biraz kendime geldim

geçmiş olsun ..sen gelmişsin ben öğlene çıktım iimi ..:) neyse ki geldim ama yine yoksun :)))

burdayım geldim biraz yoğunum bu aralar bide iyimi hastayım yaaa offff her iş bana bakıyo ve benim gücüm yok

sorma yaaa bide işlerde gergin herkes birbiriyle kavga ediyo bıktım yaaa

aman ya hep işle ilgili bıktım bunlardan valla yordular beni her kafadan bir ses çıkıyo oraya yetiş buraya yetiş bıktım yaaaaaaa

ee zuzu bu işler böyle yapacak bir şey yok ..umu kayıplara karıştı bu arada ... efuli desen de öyle ..biz seninle başbaşa kaldık ...tenhalarda menhalarda :)))))

seninkiyle aran nasıl aklıma geldi..adamı bezdiriyormusun yine hayatından ulennnn :) vah garibim tanışmak isterdim kendisiyle heee..peygamber sabrı varmış adamda ,yakında erecek heee :)))

evet ya sabahta umu aklımdan geçti efulide....kaldık valla yaaaa.ay hiç keyfim yok ya b......kkk gibiyim....yarında melih geliyo

seninkiyle aran nasıl aklıma geldi..adamı bezdiriyormusun yine hayatından ulennnn :) vah garibim tanışmak isterdim kendisiyle heee..peygamber sabrı varmış adamda ,yakında erecek heee :)))

annem dün beni azarladı ne istiyon bu çocuktan her dediğini yapıyo seni köpek gibi seviyo sen çok zorsun funda dedikaydirigubbakcemile3

hadiiii herifin geliyo desene :roflol: bana bak kendine çekidüzen ver ozaman ..bu sefer adamın gönlünü yap başını yeme ...keyfin yoksa sen şimdi bütün hırsını benden alırsın iiimi :)))

annem dün beni azarladı ne istiyon bu çocuktan her dediğini yapıyo seni köpek gibi seviyo sen çok zorsun funda dedikaydirigubbakcemile3

orası kesin zaten ..hatta bilimsel bir gerçek :roflol::roflol: annen seni tanıyor da melih daha tanımıyor galiba ..bu görünen yüzün bir de görünmeyen tarafı var bunun :roflol:

sus uleynnnnnnn valla dediğin gibi çeki düzen vermem lazım ama dün yine uyuz etti beni tlf fırlattım duvarakaydirigubbakcemile3

sus uleynnnnnnn valla dediğin gibi çeki düzen vermem lazım ama dün yine uyuz etti beni tlf fırlattım duvarakaydirigubbakcemile3

hey ALLAHIM ulennn sen kadın doğumcuya gideceğine bence psikiyatriste git daha iii ya da genel cerraha git sinirlerini aldır :roflol: bu ne len bu sinirle ne kocayla geçinirsin ne de çocuk yapıp bakabilirsinkaydirigubbakcemile

valla ya ben çok zorum antikayım yaaaa beni anlayan zor zaten....dün ettiğimiz kavgaları görsen annem sinir oldu bana....bi anlatsam sana varya:))))))))))

bugün msj atmış çok kötü rüyalar gördüm diye yalan:))))))ayrılıcam diye ödü kopuyo:))))))))))

valla ya ben çok zorum antikayım yaaaa beni anlayan zor zaten....dün ettiğimiz kavgaları görsen annem sinir oldu bana....bi anlatsam sana varya:))))))))))
aman anlatma bu haliyle bile sinirimi bozuyorsun bir de anlatsan katilin olurum heee :roflol:
bugün msj atmış çok kötü rüyalar gördüm diye yalan:))))))ayrılıcam diye ödü kopuyo:))))))))))

bir gün senin de o ayrılacak diye ödün kopacakya hadi hayırlsı ..aklını başına getirir inş.şu herif senin evlenince :roflol:

ay inşallah kız aklım başıma gelir valla hep dua ediyorum.......ya ablasının düğünüde yaklaşıyo ben daha elbise almadım yaaa offffff.....

ay inşallah kız aklım başıma gelir valla hep dua ediyorum.......ya ablasının düğünüde yaklaşıyo ben daha elbise almadım yaaa offffff.....

ne nane olduğunu biliyorsun ama uslanmıyorsun da başkasının seni adam etmesini bekliyorsun kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
sana şu tip elbiseler ii gider

http://www.abiyemoda.net/wp-content/uploads/2010/04/2010-pronovias-abiye3.jpg

http://www.modatakip.net/wp-content/uploads/2008/05/moda-sik-abiye-modelleri4.png

http://www.harikaresim.com/data/media/2/abrt.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…