mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında çok hoş bir elbise bu resimde belki rengi hoş çıkmamış olabilir ... rengi benim çok hoşuma gidiyor ..görümcem üzerine kısa kollu boleroyla giymişti çok hoş olmuştu ...zayıfsın dedinya keyfim yerine geldi hee :)) şimdiki halimi de yarın göstereceğim sana ...sosyete pazarına gittim ..3 tane elbise aldım onlarla reim çekineceğim ...3 ünü 10 liraya aldım iimi :))

sadece ben demiyorumkiş herkes seni zayıf görüyo bi sen göremiyosun sanırım

senin için öğlene çıkmadım haberin ola ..sen yine başkalarını kıskanmaya devam edersin gerçi ama :)))

bir de aklıma gelmişken şunu söyleyeyim ...seninle muhabbetim çok farklı benim sen bunu anlayamamışsın ... ben herkesle konuşabilirim ama dostum çok ama çok azdır herkesle aynı şekilde konuşmam ...

senin için öğlene çıkmadım haberin ola ..sen yine başkalarını kıskanmaya devam edersin gerçi ama :)))

yok canım saçmalama çık yemeğine niye çıkmıyosun .....sen hala benim neden kızdığımı anlamıyosun tamam kıskançlık olabilir ama sen eskisi gibi topiğine sahip çıkmıyosun önceden topiğe gel diye bağırınırdın şimdi gelsemde olur gelmesemde:)neyse ya anlatamıyorum kendimi boşver hadi çık yemeğine içim rahat etmez

bende aynı sen benim için farklı kalıcan ya ne olursa olsun senle konuştuğum gibi kimseden tat alamıyorum zaten seni rüyamda gördüm senle bozdum kafayı:)

bende aynı sen benim için farklı kalıcan ya ne olursa olsun senle konuştuğum gibi kimseden tat alamıyorum zaten seni rüyamda gördüm senle bozdum kafayı:)

töbe töbeee ...ulenn kocam duyarsa ne olur bilemiyorum kaydirigubbakcemile3 yaa zaten benim bütün arkadaşlarım böyle gerçekten ..mesela hayatta tek dostum var o da böyle kıskanç ..kocamdan kıskanıyor beni ..sanki sevgilimmiş gibi ilgilenmeyince aynı senin gibi tavır yapıyor ..niye evlendin evlenmeseydin keşke diyor bana iimi :))

topiğe sahip çıkıyorum ama sen topiğe gelmiyorsun ondan dolayı böyle oluyor sen de bunu anlamıyorsun ..sürekli burda olsan konuşurum ama işin çoktu bu ara yoktun hiç ..o aralarda ben de başka topiğe girdim ..şimdi bak yazıyorum sana sen varken ..

evet doğru diyosun işlerim çok hala öleyim bide elemanların yanındayım artık daha zor oluyo diğerleri gibi sürekli yazamıyorum sende haklsını canım

ya aniden çıkmak zorunda kaldım laptopum değişti yeni laptop geldi bana

koysana şimdi grdim nete aptal laptop deli etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…