mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın çekemem ama tünaydın çekeyim barikaydirigubbakcemile3:roflol:
tünaydın ....
hastahaneye gittim yaaw ...kadın doğuma ...bebek öncesi kontrole de anam ağladı heee...
çıktım malum masaya ...oraya çıkınca tansiyonum düşüyor iimi akannehir
doktor sürekli bana kasma kızım kendini dedi iimi dövecekti nerdeyse kaydirigubbakcemile3

e haklı kadın ne yapsın benimle mi uğraşacak ...kaydirigubbakcemile3

kan ter içinde kaldım valla ..muayene etti işte ..oradan kültür aldı patolojiye gönderdi ..bir şey adaha aldı ama onu bilmiyorum mikrobiyolojiye gönderdi ..parça mı aldı acep ne...ben anlamadım ama iki farklı yere parça ve kültür yolladı ..
adetin 3.günü gel hormon ve usg yapacağız dedi ..
kan alırlar diye güya iki gündür sabahları aç geldim iimi..
dün gitmiştim bayan doktor yoktu ..bugün gittim bugün de kan almadı :)) olan bana oldu anlayacağın kaydirigubbakcemile3
ordan da kızılaya geçtim turladım ..hava acayip sıcak piştim piştim akannehir
az daha gezseydim sokağın ortasında soyunacaktım heeee...:roflol:
sizin için hava hoş tabi ..biz kat kat giyiniyoruz mecburen pişiyoruz senağlama
bir de benim göğüsler fırlıyor ondan dar giyemiyorum hep üst üste senağlama
öyle işte daha yeni geldim işe ...
sabah çay içtim bir dilim ekmek yedim hepsi o ...daha yemek yemedim ..başım çatlıyor ..
oooooooooooooooooff anam offf eve gitsem de duşa girip yatsam çıldırıciiiiiimmm:roflol:

Son düzenleme:
diyorumya bir sürü test yaptı diye..alttan muayene ile bakınca hiçbir sorun yok dedi ama yine de tabi testleri de görecek ..

ay umarım iyi çıkar sonuçların yani bir sorun olmaz .....demek açtırdın kukuyu heeee:))))))))))9

sorma açtırmaki ne açtırma ... bu arada avatardaki resimler yazılar sürekli değişiyor farketmedim sanma :)) çok değişkeniz bu ara hayırdır :))

hiç sorma ya içim sıkılıyo bu aralar ruhen iyi değilim bakma sana gülücük falan atıyorum ama herşeyden sıkılıyorum yarın yine değişir merak etme:)

günlerdir yine yiyoz birbirimizi ay hayırlısıyla yüzüğü taksaydım parmağıma o zaman bok zırlardım

bence de senin zırlamanı kesmek lazım ...:)) adam elini çabuk tutsa da kesse sesini yoksa kesilecek gibi değil :))

yüzük talkılırsa zırlamam hemde yok ben yapamıyorum bunla uyuz demem:)
yine geldiler bana elime geçse öldürücem heeee:))))))

nereye kayboldun ulen şimdi rahatım bu seferde sen yoksun

hoşbulduk ...e bir kahve söyle bari ..misafire böyle mi davranıyorsun ..ben oraya gelsem bana ne yaparsın acep :)))

ilk önce bi sahlep veririm karşılıklı içeriz sonrasına da bakarız:))))))

bir sahleple mi kandıracaksın yani beni..ben burdan oraya geleceğim sen bana sahlep içireceksin öylemi :)

saçmalama sen gelsen ben sana neler yaparı nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…