mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ya bugün yicek bişiy bulamadık kızlarla canım pata çekti yedim onu ama arada besliyolar beni abur cubur kuru üzüm fındık fıstık :)

heeeççç sorma valla iyi dağıtırdık bide ucuzculara giderdik birlikte:))))))))))

sorma zaten alışverişte kafama göre birini bulmam çok önemli ...herkesle tat alınmıyor ..ben yalnız gidiyorum alışverişe ...yavaş mıy mıy insanı da sevmem iice talan edecek biri olmalı :)) geçende aldığım elbiseleri çekecektim resimleri unuttum yarına hazır olur ..hele açıklara göre çok güzel şeyler vardı varya tanesi 3,5 a :)))

he valla bende öleyim alışverişe bende gitmem herkesle deli olurum dala dala yapmam lazım alışverişi bende sevmem eli ağırları ıyyyyyyyyyyyyy

he he karşılıklı dalaşalım:))))))))))))) temizlik konusunda da öleyim hiç sevmem eli ağırları daral gelir bana

offfff kafam şişti yawwww 12 kişi hep bir ağızdan konuşuyo:))))))))) kafam şey oldu heee:)))))))

kafam şişti daha ne olcak hepsi çatır çatır konuşuyo satış yapıyolar yaaa harıl harıl konuşuyolar kafam si.....di:))))))))))))))))))

ya ben sussam onlar susmuyo beaaa valla offff pooffff puufffff yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…