mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sabah elektrikler gitti aniden ..öğleden sonra gelir dedim öğlene çıktım ..asansöre bindim ..
asansörde kaldık ..kalmayı bırak asansör bayağı sendeledi ..içindekiler de acaba asansör düşermi gibi saçmalamaya başladılar ..asansör iki katın arasında kaldı ..kapısı yarım açıldı ...içerdei heybetli adamlardan biri iki eliyle kapıyı araladı ..atladık alt kata ..mesafe azdı ...
öğleden sonra da elektirkler gelmedi akşam 5 e kadar yokmuş ..ben de çıktım eve geldim ..işyerinde canım sıkıldı e bilgisayarsız elektirksiz iş de yapılmıyor ...
şimdi evdeyim ...

hayret bişiy ya bende sabahtan beri merak ettim bu kıza ne oldu diye bütün gün aklım sendenydi heeeee
bende asansörde 3 saat kaldım o yüzden korkuyorum ay allahtan çıkmışsınız geçmiş olsun canım ya özledim seni delüüüü

ben korkmam öyle şeylerden de içeridekiler hemen paniklediler çok komikti yaaawww bi görsen :)))

yeni resim ekliyorum bak istersen >:))

dellendirme beni kafam şişti zaten ala ala sende yoktun uyuz fatma:)

illa o poponu dışarı vercen yoksa poz veremiyon:))))))

evet senden kapmışım o popo huyunu :))
yok len özel bir çaba değil kendisi çıkıyor çıkık ne yapayım :))))
çok seksiyim çokkkkk :))))))))))

ha ha aaahaaaaaa benim popoma laf yok ulennnnnnnnnnnnnnnn
kendiliğinden öleymiş:)))))))))))))))))))))))))))))))) sexiymiş :))))))))))))))))))))))

diğer resimlerin pek değilde profil foton hoşuma gitti

evet güzel çıkmış profil resmin güzel şımarma hemen ulen:)))))))))

ha ha haaaaaaaa biliyomuş yesinlerrrrrrrrrrrrrrr

yemesinler tosunum yesin :))) sen çirkinsin desen de inanmam ki :)) hiç çirkinsin diyen olmadı hatta ortasın diyen de :))

bide benim gözlerime der çekmiiş kalemi hani sen kalem çekmiyodun gözüne kendiğinden öyleydi:)

ben kalem çekmiyorum demedim sana bazı resimlerde çekili değil dedim dikkatini çekerim ...tabiki kalem çekiyorum ama mesela bir tane gözresmim ardı onda kalem çekili değildi en çok kullandığım göz resmim varya o ..
yaa zaten benim normalde de gözlerim sürmeli gibi bunu demiştim sana daha önce ... hatta beğendiğin bir resim vardı duştan çıkmıştım portre resim ..onda bile belliydi işte gözlerimin hali ..
gözlerimi laserle çizdirdimya 2 hafta işyerine makyajszı gittim ..
millet şok oldu ..gözlerimi kirpiklerimi görünce gerçekten de zaten sürmeli gibi kaleme bile gerek yok dediler ...ben çok çekmiyorum aslında da gözlerim sürmeli olduğu için çok çekmiş gibi duruyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…