mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee onu biliyorum canım ya yani bugün yazmışsın son üç ayda kalabilriim falan diye onları okudum

o gün sana korunmayı bırakmayı düşünüyorum ddemiştimya hatırlamıyor musun

evet hatırlıyorum demiştin hadi bakalım hayırlısı olsun

amin sen bana bu fırçayla onuda yaptırırsın:)
akşam eve gittiğimde hep anlatıyom seni:)

ne diye anlatıyorsun peki ...
evet yanında olsam çoktan evlenmiş bebeği kucağına almıştın :)))

ne diye anlatıcam sabahtan akşama kadar üstüme gelip fırça atıyo diyom ne dicem:)
oda iyi yapıyo diyo:)

aman sus be başlama yine:) şurda ormantik takılıyom camın yanında müzik dinliyom:)

ii birazdan arabeske bağlayıp camdan da atlarsın sen :))) melih de tam oradan geçiyor olur aşağıdan tutar seni :))))))))))))))))))

ne var herkes yazıyor bir de ben yazdım ..sen bu sinirle herşeyi yaparsın ulennn ...

benden habersiz buluşmalar da ayarlıyorsun demek ...yazdıklarının hepsini okuyorum ona göre

baklavam böreğim bilmemnemm nedense bana öye laflar söylenmiyor :))) söyleme zaten sevmem öyle cıvıklığı :)))

başka topicte oda hatalı ben de demişsin ama bana inat bunu demiyorsun nedense

oh ohhh telefondan bile görüştükleri varmış hanfendinin yeni öğreniyoruz bir de bana diyor senin yerin başka diye :)))

evet demiyorum çok üstüme geliyosun çümküm:)
sana demeyi çok seviyorum ama sen cıvıklık diyosun bende sinir oluyorum bu cıvıklık değil ben böle seviyorum sevdiğim insanlara böle kullanmayı seviyorum ama sen bütün sevgimin içine ediyosun:)

oh ohhh telefondan bile görüştükleri varmış hanfendinin yeni öğreniyoruz bir de bana diyor senin yerin başka diye :)))

ulen sen beni takibemi aldındelikafadulden
ay ne sevindim ya benle ilgileniyon
undomiel evet onla özelden yazışıyoruz bana tlf verdi çıkmak zorundaydı sonra arada msj laşıyoruz konuşuyoruz ne var sende versen zaten vermessin bende istemiyorum o yüzden boşu boşuna morelimi bozamam evet senin yerin ayrı bende ama benim yerimi anladım ben sende halay çek uzun hava patlat:) hatunlarla

ben ederim hem de iiederim ..etmekte üzerime yoktur ..gerçi daha edemedim ama :)))))))))))))))
doğru üzerine gelmemem gerek ..başkaları gibi yalakalık yapmam canım cicim demem gerek ..o zaman ii olurum değilmi ...ben sevdiğim insana öyle canım cicim demek yerine nasihat ederim gerçekleri görmesini isterim ...benim de huyum bu ..yoksa kuru kuru canım cicim bana ters ...

kırmızı kısma çok güldüm ..hatta öyleki gülmekten altıma edeceğim çişim geldi :)))))))))))

nasıl tanımış beni ..telefon vermeyeceğimi de :roflol:hey ALLAH ım ...sen bu kaz kafanla yerini daha b..k anlarsın :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…