mutfak robotu ile peşinden gelenlerin mekanı ..

• Konu Sahibi Konu Sahibi MRMN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzun havayla ne alakası var muhabbetin gidişatı öyle ..sen muhabbet etmiyorsunki benimle ..iki cümle yazıyorsun hepsi bu ..hem senin büyük sorunların var ..onlarla uzun halay çeksem bile senin ise sorunlarınla ilgileniyor akıl veriyorum ..hangsini tercih edersin halayım ı diğerinimi

sus ulen sen takibe alıyosan bende alıuyorum uzun hava patlat bilmem ne et altına ulen et uyuz karı sen git aman yetiş yetiş topiğine geç kalma sinir :)

muhabbetin gidiş hatı öyleymiş hıhhhh yesinler muhabbetini:)

sus ulen sen takibe alıyosan bende alıuyorum uzun hava patlat bilmem ne et altına ulen et uyuz karı sen git aman yetiş yetiş topiğine geç kalma sinir :)
saçmalama ne kaçıracağım topiği amma da kıskançsın heee sen yazmazsan ne yapayım başlama yine ..sen de yaz da ben de yazayım o zaman bi eleman davan var gidiyor yazamıyorsun suç bende mi
muhabbetin gidiş hatı öyleymiş hıhhhh yesinler muhabbetini:)
kurban ol muhabbetime kurban kaydirigubbakcemile3 oluyorsun da zaten :roflol:

sus ulen artık farkındaysan daha çok sitedeyim yerim değiştiğpinden beri sende bi günaydın diyon koşa koşa gidiyon topiğe :)

hayır valla ben bakıyorum online olmuyorsun sabahları ..hadi online isen demekki başkaları için online oluyorsun sonucu çıkıyor :)) yaa o topicte muhabbet var malzeme çok gidiyorum ben de ne var :))) sende malzeme hep aynı :)) sinir oluyorsun kırıp döküyorsun v.s. :)))

evet doğru diyosun ben seni açmıyorum zaten seni iyi git toğiğine o zaman ne diyim....

bir kere de sağol önerilerin için demedin bana ..hep eleştiri hep kıskançlık :)) bir gün beni anlayacaksın ama geç olacak :)) çok arabesk oldu ama :)))

evet arabesk oldu sende şunu anlamıyosun saol dememe gerek yok hala şurda şu topikte senle yazışıyosam anlaman lazım canem.....yoksa sallamam yani yazmam işim olmaz

sallamazmış işi olmazmış ..biz yazıyorsak niye yazıyoruz peki hanfendi onu hiç düşündünmü o kalıncağız kafanla :))

demek ki seninde kafa benim gibi kalın sende bana sölediğine göre:)))))))))))))))))))

ben hatamı kabul ederim ama senin gibi hata kabul etmeyeni de görmedim ..demekki seninki benden daha kalın :)))

hayır aksine ben hata kabul ediyorum ve ne kadar kötü huyum varsa söleyen birisiyim her zaman ama sana inat yapıyom:)))))))))))))

çek ordan bi kahve gel kız türk kahvesi geliyo bana şimdi:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…