- 8 Kasım 2013
- 9.262
- 11.891
- 498
- Konu Sahibi AdaisyLove
-
Merhaba siz kullaniyor musunuz
Hamur karma makinem yok ama onun dışında butun kucuk mutfak aletlerim tefalin. Hic sıkıntı yasamadim. Annemde yıllardır tefal kullanırMerhaba siz kullaniyor musunuz
Bu arada ayırdığım bütçe 2 bin TL
Teşekkür ederim bakıyorum hemenBuna bir bakin benceWizzo Beyaz Mutfak Şefi
Wizzo Beyaz Mutfak Şefi ürünümüzü incelemek ve tefal.com.tr güvencesi ile online satın almak için tıklayın!www.tefal.com.tr
Rica ederimTeşekkür ederim bakıyorum hemen
Ona da baktım Bayaa pahalı fiyatı ama ya bu ürüne o kadar para kıymaya değer mi bilmiyorum inan kiBende hamur yoğurma makinası arayisindayim. Kenwood un mutfak seflerine bakabilirsiniz bir çok aparatları oluyor. Kullananlarda memnun..
Hâlâ almadım önerilerinizi bekliyorumyok mu kullanan kimse
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok pahalı bisey almak istemiyorum açıkçası ama almışken de kötü bisey almak istemiyorum. Bosch ta bir ürün beğendim fakat watt i düşük 1000 watt yani ne kadar iş görür bilmiyorumMutfak şefi olarak Kenwood KMC015 Titanium modelini kullaniyorum. Hamur yoğurma özelliği olarak gerçekten çok başarılı fakat mereng yapımı gibi çırpma işlemlerinde biraz yavaş kaldığını düşünüyorum. İnternetteki karşılaştırmalı videolarda da kitchenaid in daha başarılı olduğu zaten görülüyor. Bir diğer dezavantajı ek aparatları çok pahalı chef ve chef xl modellerinin. www.ayser.com adresinden fiyatlara bakıp karar verebilirsiniz. Bu bakımdan prospero ve multione modelleri daha ulaşılabilir. Ek aparatları almam derseniz Arzum crustmix yok hamur açma aparatlarını da ilerde düşünürüm dersiniz bosch mum serisi ve arcelik- Beko ürünlerine bakmak daha mantıklı diye düşünüyorum. Umarım karar vermenize yardımcı olabilmişimdir.
1000 watt lik bir mutfak makinesi ev kullanımı için yeterli diye düşünüyorum. Umarım sağlıklı mutlu günlerde huzur ile kullanırsınız.Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok pahalı bisey almak istemiyorum açıkçası ama almışken de kötü bisey almak istemiyorum. Bosch ta bir ürün beğendim fakat watt i düşük 1000 watt yani ne kadar iş görür bilmiyorum
Yaaaaa.. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim1000 watt lik bir mutfak makinesi ev kullanımı için yeterli diye düşünüyorum. Umarım sağlıklı mutlu günlerde huzur ile kullanırsınız.
Merhaba. Malesef alamadım daha şu an yine bir karar aşamasındayım Emsan ile Schafer arasında kaldım. Hangisi daha kullanışlı bilmiyorum ama bu hafta içinde karar verip birini almayı düşünüyorum.Merhaba aldınız mı makine aldıysanız marka model yazar mısınız memnunsanız ben de almayı düşünüyorum
Merhaba. Malesef alamadım daha şu an yine bir karar aşamasındayım Emsan ile Schafer arasında kaldım. Hangisi daha kullanışlı bilmiyorum ama bu hafta içinde karar verip birini almayı düşünüyorum.Merhaba aldınız mı makine aldıysanız marka model yazar mısınız memnunsanız ben de almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?