Mutfak Sohbetleri (Mutfağa ve Lezzete Dair Herşey)

ben düdüklüden korkuyorum :( sadece mısır pişirebiliyorum o da kaynakdıktan sonra yarım saat :)

aa neden? misir pisirebiliyorsan yemekte yapabilirsin bana kalirsa :26:

bi keresinde annem icine et koymustu duduklu fazla kaldi sanirim ocakta patlama yapmis. neyseki yaninda kimse yoktu ama her yer yag olmustu :1:

suresine dikkat ettikten sonra sanirim bise olmaz :44:

Herkese merhaba ben bir bucuk aydir evliyim.
Mutfak konusunda cok basarili degilim malesef :(
Buradan sizlerin yardimlariyla insaAllah kendimi gelistirebilirim :)

Ne bulgur pilavim tutuyor ne pirinc pilavim :(
Tuz ayarini da bi türlü otturamadim.
Yemek cesitleride cok bilmiyorum.

Yardima ihtiyacim var :26:

herkese selam nasılsınız bakalım önceleri müdavimlerinden dim ama uzun zamaan ara verdim nete şimdi bir kaç sorum olacak
1.libyana neden artık girmiyorrr???
2.milföy alıp buzluğa atmış tım çıkardım yapmak için ama cıvıktı çıkardığımdaa neden öyle oldu şimdi bi tane daha var ne önerirsinizzz???

herkese selam nasılsınız bakalım önceleri müdavimlerinden dim ama uzun zamaan ara verdim nete şimdi bir kaç sorum olacak
1.libyana neden artık girmiyorrr???
2.milföy alıp buzluğa atmış tım çıkardım yapmak için ama cıvıktı çıkardığımdaa neden öyle oldu şimdi bi tane daha var ne önerirsinizzz???

dondurucunda sıkıntı olabilir mi ? çözülmüş olabilir. ayrıca tarihine de bi bak belkide bozulmuştur.

Herkese merhaba ben bir bucuk aydir evliyim.
Mutfak konusunda cok basarili degilim malesef :(
Buradan sizlerin yardimlariyla insaAllah kendimi gelistirebilirim :)

Ne bulgur pilavim tutuyor ne pirinc pilavim :(
Tuz ayarini da bi türlü otturamadim.
Yemek cesitleride cok bilmiyorum.

Yardima ihtiyacim var :26:

ben 1,5 senelik evliyim daha pilav yapmadım :) hem çok sevmiyoruz hem yapamam gibi geliyor, sağolsun ya annem ya k.validem imdadıma yetişiyor pilav konusunda. yemek bloglarını gezmeni tavsiye ederim, gerçekten güzel tarifler var. yapa boza öğreniyor insan sonra usta olursun merak etme. tuz konusuna gelince, genelde ben aynı ölçüleri kullanmaya çalışıyorum az tuzlu olursa sorun yok ayrıca zaten tuzu çiğ tüketmek daha faydalı. sana tavsiyem ilk zamanlar göz ayarı yapma hiç bir şeyi herşeyi birebir ölçüsünde yap. göz ayarı yaptığım şeyler hiç tutmuyor benim daha. onun için daha çok zaman var :)

Kizlar kuru sebzüeleri nasil kullaniyorsunuz? Kuru biber patlicani ben hafif haslayip tavaya aliyorum bir iki dondurup yogurtla servis yapiyorum..ama baska alternatifleriniz var mi? Birde kuru domates? Onu hic kullanmadim..nasil kullanabilirim kuru domatesi?.

Gelinim,

Ögrenirsin ögrenirsiiiiinnn:))) ben evlendim ilk 5 yil bir keki tutturamamistim o kadar umutsuz vakaaydim :))) simdi kafadan kekler yapiyorum pofur pofur:))

Back
X