mutfak yardımm

mavi2

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
514
66
318
Evime mavi akrilik mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum da lütfen yardımcı olun karar veremiyorum çok acil fikrinize ihtiyacım var mavi rengi çok seviyorum ama bulamadım bir türlü :((( mavi ya da gri yada her ikiside uyumlu bir mutfak gördüğünüz resimleride paylaşın fikirde verin kızlar yardımınızı bekliyorum...

Evime mavi akrilik mutfak dolabı yaptırmayı düşünüyorum da lütfen yardımcı olun karar veremiyorum çok acil fikrinize ihtiyacım var mavi rengi çok seviyorum ama bulamadım bir türlü :((( mavi ya da gri yada her ikiside uyumlu bir mutfak gördüğünüz resimleride paylaşın fikirde verin kızlar yardımınızı bekliyorum...
$Country-tarz-kullanılmış-mavi-renk-mutfak-dekorasyon-örneği.webp
$acik-mavi-mutfak62.webp
$images (9).webp
$klasik-stil-mavi-mutfak.webp
$koctas-mavi-mutfak-tasarimlari.webp
$Mavi-Mutfak.webp bunlardan bazılarını koçtaşta bulabilirsin..benim tarzım country ama belki modern seversin diye onlarıda ekledim

çok teşekkür ederim canım bakim bunlara ve koçtaşa :)

Konu içerik nedeniyle ilgili bölüme taşınmıştır,bilginize..

Son düzenleme:
akrilik dediğiniz matmı?
valal benım yengemın evı oyle bence hıc hos durmuyor mavı renk dolapta

çok teşekkür ederim canım bakim bunlara ve koçtaşa :)
ben kendi evim olduğunda mutfağı beyaz istiyorum..country tarzı ikeadaki dolaplar ve tezgahtan.. duvarı mavi yada erguvan rengi istiyorum masayıda ufak beyaz ve ahşap istiyorum.. halım pembe mavi gri karışımı,perdeler beyaz yerlere kadar yanlarda fonlar çiçekli pembeli..huzurlu olsun mutfağım :16:bendeki net.allah sana kolaylık versin canım :31:

ben kendi evim olduğunda mutfağı beyaz istiyorum..country tarzı ikeadaki dolaplar ve tezgahtan.. duvarı mavi yada erguvan rengi istiyorum masayıda ufak beyaz ve ahşap istiyorum.. halım pembe mavi gri karışımı,perdeler beyaz yerlere kadar yanlarda fonlar çiçekli pembeli..huzurlu olsun mutfağım :16:bendeki net.allah sana kolaylık versin canım :31:

gözümde canlandı canım çok güzel seçimlerin inş benimde içimi aydınlatır böyle

Back
X