• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfakta İnatçı Yağlar

gokce_95

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Merhaba hanımlar yeni eve taşındık ((bizim için yeni ama ev bildiğin ölüyorum diye isyanda))
temizlik ile boğuşuyorum mutfak dolaplarında inanılmaz inatçı yağlar var bana acilen kolay ve yorucu olmayan bir tarif verebilir misiniz?
Ovalıyorum yayılıyor zor çıkıyor o derece inatçı yağlar . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🌸

Porçözün yağ çözücüsünü sıkıp bekliyorum 5 dk, şarıl şarıl akıyor yağlar.
Gerçi yağ çözücü denemişsinizdir herhalde, daha da geçmiyorsa ne yapılır bilemedim.

Uzun süre bekleyen yağlar plastik gibi oluyor sanki uhu sürmüş gibi yayılır değdiği yere yapışır o yüzden ovalayarak çıkarmak çok zor. Güçlü bir yağ sökücü sıkıp bekletip sonra kağıt havluyla alıp tekrar üzerine yağ sökücü sıkıp yeni havlu kağıtla kademe kademe silebilirsin. Beze de yapışır onlar bezden de arınmaz havlu kağıt en iyisi

IMG_20260302_185217.webp

Bu güzel çözüyor

1773209873028.webp

Glint tavsiye ederim çok güzel yağ çözüyor her markette satılıyor bu ürün.

Merhaba hanımlar yeni eve taşındık ((bizim için yeni ama ev bildiğin ölüyorum diye isyanda))
temizlik ile boğuşuyorum mutfak dolaplarında inanılmaz inatçı yağlar var bana acilen kolay ve yorucu olmayan bir tarif verebilir misiniz?
Ovalıyorum yayılıyor zor çıkıyor o derece inatçı yağlar . Yardımcı olursanız çok mutlu olurum 🌸
biz de evimizi yeni tuttuk yeni bina, daire sıfır inşaat tozları duruyor daha dolaplarda nasıl temizleyeceğiz diye düşünüyoruz :halay: eski ev sahibi de ne pasaklıymış öyle katran katran kirle mi bırakıp gitmişler? pink stuff güzel çıkartır diye düşünüyorum dene istersen

Back
X