Mutfakta yiyisen ev sahipleri

en iyisi yerinde oturmak ,10 dk ses çıkmadıysa demek ki ya da öksürmek,yere sert basmak bilmem ne ,öyle sessiz sessiz gitmemek falan ...

insanlar birbirini sevsin tabiki ama benim burda rezillik olarak gördüğüm kısım bu değil. Hani bazı anlar olur bir kaç saniye başbaşa kalırsın da bi anlık bi öpücük oynaşma vs yaşanır o tamam, ama benim anladığım bahsi geçen şahıslar evde misafir varken özellikle bu işi yapmak için gidip misafiri de yanlız bırakmışlar. Bu ayıptır işte, her şeyin yeri ve zamanı var.

ben bir sey gormedim de sonra naber nasilsin diye yaz ters bir sey dersen arkadasinin esi olayi basla yone cektirebilir beni kocamdan kiskaniyor falan aman diyeyim belkide hanfendi mutfakta oynasma olayini bilerek yapti 20 dk bir misafiri yanliz birakmak ne demek ya arkadasin dusunemezse hanfendi bunun ayip olabilecegini akil etmeliydi
2si arkadasin artik evli eskisi gibi olamazsiniz sen ne kadar kardes yada bir abi bir arkadas gibi gorsende esi seni kiskaniyor olabilir SAKIN BANA KIZMA. bizim toplumuz hala bu gibi konularda geri dusunebiliyor BUNLARI SENIN IYILIGIN ICIN SOYLEDIM

onların mutfakta oynaşmaları mı diyim ne diyim artık onu anladım da. sonuçta yeni evli çift.
sorun sizi bu kadar yalnız bırakmaları, içeride yanında birkaç kişi daha olsaydı sorun olmazdı. yalnız olman sorun olmuş.
bana yapılsaydı. sizinle aynı tepkiyi verirdim sanırım. ama bir daha da asla muhatap olmazdım. yapılan saygısızlık ve değer vermemedir. o yüzden beni düşünmeyen ve o tarz saygısızlık yapan birilerini de bir daha ben de dikkate almazdım.
cevap olarak da, "yok canım sorun değil" deyip geçiştirirdim.

bo konulara twiterda trendtopik diyolar dimi

başlık çirkin

yeni evlilere ziyarete gitmişsiniz ne kadardır evliler

birde nedense hiç inanmak istemedim konuya

10 dk uzun süre ya yanlarına gideceğini de mi düşünmediler biraz saçma olmuş...
Bize misafir gelince de kocamla mutfakta yardımlaşırız ama ben eşimi içeri yollamaya bakarım misafir bizi şey ediyor sanır diye :)
Kötü bir karşılaşma olmuş ama bence konuyu kapatıp bir şey yokmuş gibi davranın. Ben olsam sorun değil siz kusura bakmayın yanlış zamanda geldim ben de siz mahcup oldum der geçerdim...

amann olsun ne var bunda yeni evliler heycan katmıslardır yada o an hormonlarına yenik düsmüslerdir gül gec

Ben olsam mutfağa doğru geldiğimi belli ederdim ki uygunsuz durumdaysalar düzeltirlerdi :) film sahnesi gibi ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…