- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
- Konu Sahibi peynirlipizza
-
Misafirin gitmesini bekleyiverselerdi, o anki aşka gelme yüzünden konu sahibinden utanmışlar, konu sahibinin canı fazla sıkılmış değdi mi şimdi keşke hiç çağırmasalardı.Iyi de bu hazır olmakla alakalı değil ki. O an gelivermis istek :)) bizde de misafir öncesi çok olur öyle aska gelmeler :))
Geçerken uğramıştım diyorsa demek ki.Konu sahibide konuyu açtı gitti herzaman ki gibi
belki erkek cok azgındır tabi daha yeni evlilerIyi gunler herkese
Dun aksam liseden beri arkadasim olan erkek arkadasimin evine gittim. Yeni evli sayilir ilk defa gittim ve karisiyla daha iyi tanisma firsati buldum. Arkadasim zaten biraz degisik davraniyordu yani rahat degildi nasil tarifli yazmam gerektiginide bilmiyorum ama rahat degildi iste. Sonra esi mutfaga gitti ardindan 20 saniye sonra bende yardim edeyim diyerek arkadasimda gitti. Abartmiyorum en az 10 dakika salonda yalniz oturdum hic ses yok ikisindende. Huzursuz ve rahatsiz oldum acikcasi sonucta baskasinin evinde yalniz kaldim. Bende mutfaga gideyim diye dusundum gitmez olaydim. Resmen oynasiyorlardi. Iceride misafir oldugunu unutmus gibilerdi. Beni gorunce ikiside neye ugradiklarini sasirdilar, kiz hemen etegini falan azicik indirdi yakasini duzeltti, arkadasim kipkirmizi olmustu. Gercekten ayipladim hayir madem birbirinize doyamadiniz henuz neden misafir kabul ediyorsunuz ki. Neyse ben onlari oyle gorunce yine iceri gectim pesimden geldiler bende ben gideyim artik sizi gordugume sevindim bahanesiyle ciktim. Israr ettiler tabii kalsaydin gibi seyler dediler yinede. Bu sabah arkadasimin karisi bana whatsappten sunlari yazmis 'dun karsilastigin manzara icin senden ozur dileriz kabalik ettik umarim bize kirilmamissindir?'. Tam sayfayi acmadim o yuzden okudugum gorunmuyor onun tarafindan ama cevap yazmamakta olmaz. Siz benim yerimde olsaydiniz nasil davranirdiniz.
Tövbe estağfurullahbelki erkek cok azgındır tabi daha yeni evliler
esi rahat durmadıysa en sinir oldugum sey de bu evde misafir varken erkegin sulanması
aynısını esim yapar annemler varken bile hadi beni hallet gibi gerizekalı bi cümle kullanır en nefret ettigim koca azgın koca cıkarken cok dikkat edin kızlar kendini erkekler cok saklıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?