Mutfakta yiyisen ev sahipleri

Iyi de bu hazır olmakla alakalı değil ki. O an gelivermis istek :)) bizde de misafir öncesi çok olur öyle aska gelmeler :))
Misafirin gitmesini bekleyiverselerdi, o anki aşka gelme yüzünden konu sahibinden utanmışlar, konu sahibinin canı fazla sıkılmış değdi mi şimdi keşke hiç çağırmasalardı.

ev sahibinin yaptığı ne kadar düşüncesizlikse siizn kide bir o kadar düşüncesizlik,ev sahibi mutfağa yardıma gelirmisin diye bir teklifte bulunmadığı sürece siizn salondan çıkıp mutfağa gitmeniz olmamış.ne olursa olsun patlasanızda mutfağa gitmyecektiniz ,ya da seslenecektiniz ev sahibine yardım edilcek bir şey varsa geleyim diye

sıkılınca insana zaman geçmek bilmez, 1dk olur 10 dk , sizde de bir zaman kargaşası yaşanmış olmasın, yoksa saate mi baktınız dakika mı saydınız
eğer gerçekten 10 dakika yalnız bırakıldıysanız hoş değil ancak sizin de sessizce gitmeniz hoş değil baskın yapar gibi, insan bir seslenir yardım edeyim mi gibi
sürenin uzun olması dışında insanların birbirlerine sevgi gösterisinde bulunması garip gelmedi de başlığınız garip geldi

Mutfakta yiyişcekler başka nerde olacak afı üstünde mutfak

Şaka bir yana ne manzarası bişey görmedim ben gibisinden yazar geçerdim

10 dakika olduğunu düşünmüyorum ama eğer öyleyse ayıp olmuď çok
Konu sahibide sessizce peşlerinden gitmemeliydi tabi.
Bizde icerde misafir varken mutfakta biraraya gelince oynastigimiz oluyor ama dakikalar surmuyor ve bunu sirf misafir var diye yapmiyoruz normaldede evde dolanirken denk geldikce bir birbirimizi sıkıştırma huyumuz var cok yeni evlide degiliz.
Bence abartmayin olabiliyor bunlar belki farkina varamadilar uzattiklarinin sorun degil desen yeterli zaten utanmislardir birde ustunr sizde apar topar evden gidin iki kati utanmislardir.

belki erkek cok azgındır tabi daha yeni evliler

esi rahat durmadıysa en sinir oldugum sey de bu evde misafir varken erkegin sulanması
aynısını esim yapar annemler varken bile hadi beni hallet gibi gerizekalı bi cümle kullanır en nefret ettigim koca azgın koca cıkarken cok dikkat edin kızlar kendini erkekler cok saklıyo

Ayy benim amcamla yengem de ne zaman misafir gelse ne zaman misafirlige gitseler seks yapacaklari tutar. Ki kendileri 50 yas ustu insanlar. Demek ki oyle seviyorlar.

Konu basligindan hicbisey anlamadim.Ta ki konunuzu okuyana kadar.
Onlarin yaptigi sarilip az biraz yakinlasmasa bu kadar buyutmeyin.Sizde bi oksurseydiniz,yada ne bileyim bende yardim edeyim falan deseydiniz geldiginizo belli etseydiniz yani.
Cevap yazarken daha da utandirmazdim ben olsam.Bende ses edip gelseymisim falan derdim herhalde

Tövbe estağfurullah
Halletme ney kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…