- Konu Sahibi peynirlipizza
-
Ayy benim amcamla yengem de ne zaman misafir gelse ne zaman misafirlige gitseler seks yapacaklari tutar. Ki kendileri 50 yas ustu insanlar. Demek ki oyle seviyorlar.
Nerden biliyorsun kız
Sizde de mi yaptılar
bende karşı komsu sandım :) netice evli insanlar ....görmemezlikten gelmek zorundasın...olur böyle vakalar :)Konu başlığını okuyunca üst yada alt kattan gürültü içerikli bi konu sandım
Zaten alt katimizda oturuyorlar bizde kalmiyorlar da hani bayramlarda topluca bir yerlere gidilir ya memlekete falan. Sabah bunlar kalkinca ev sahibinden banyoyu hazirlamasini ister, ezilip buzulerek "bizimki rahat durmadi da" der, sagda solda ic camasiri unuturlar falan. Normalde oyle de degiller iki insan gorunce depresiyorlar.
Zaten alt katimizda oturuyorlar bizde kalmiyorlar da hani bayramlarda topluca bir yerlere gidilir ya memlekete falan. Sabah bunlar kalkinca ev sahibinden banyoyu hazirlamasini ister, ezilip buzulerek "bizimki rahat durmadi da" der, sagda solda ic camasiri unuturlar falan. Normalde oyle de degiller iki insan gorunce depresiyorlar.
Her halde daha heyecanlı mı oluyordur nedir, başka ev fantazisi falan mı var bunların??
Yoksa başka evde misafir kalırken diken üstünde olur insan..kendi evinde bile yatılı misafir kalırken olmaz yani.
Bari banyoyu hazırlayın derken öyle demeselermiş pek utanma yok anlaşılan.
Ben konu başlıdığından kavgalı gürültülü bi konu sanmıştım. Hani komşular kavga gürültü eder ya yiyişmek o manadabende karşı komsu sandım :) netice evli insanlar ....görmemezlikten gelmek zorundasın...olur böyle vakalar :)
basliga cok iyi bi gonderme olmus cok guldumAyrıca merak etme zamanı gelince sende yiyişirsin
Yaa cook igrenc ama acaiiip gülüyorum hele su son cümlene
Her halde daha heyecanlı mı oluyordur nedir, başka ev fantazisi falan mı var bunların??
Yoksa başka evde misafir kalırken diken üstünde olur insan..kendi evinde bile yatılı misafir kalırken olmaz yani.
Bari banyoyu hazırlayın derken öyle demeselermiş pek utanma yok anlaşılan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?