Mutfakta yiyisen ev sahipleri

Nerden biliyorsun kız

Sizde de mi yaptılar

Zaten alt katimizda oturuyorlar bizde kalmiyorlar da hani bayramlarda topluca bir yerlere gidilir ya memlekete falan. Sabah bunlar kalkinca ev sahibinden banyoyu hazirlamasini ister, ezilip buzulerek "bizimki rahat durmadi da" der, sagda solda ic camasiri unuturlar falan. Normalde oyle de degiller iki insan gorunce depresiyorlar.

Çok güldüm ya :) Size ayıp etmişler ama yine de komik bir durumu var olayın.Mesaja esprili bir şey yazarsan daha iyi olur, daha fazla utanmazlar. "

İlk defa gittiğim bir evde ev sahiplerince yalnız bırakılmaktan hiç hoşlanmazdım ben de.

Olsun canım da diyemezdim, en azından içimden diyemezdim.

Ben olsam elbette bozulurdum ama asla bunu bellı etmezdım,ben o kızın egosunu bununla tatmın ettıgını anladım sonucta sen eşinin arkadaşısın,senın o manzarayı görmen kızın hosuna bıle gıtmısdır emın ol canım.aynen şunu yazardım..SIKINTI YOK,MUTLULUKLAR yazıp birde göz kırpma imgesi yapardım..

aslında çok anormal bi durum degil
benimkide yapışır biri varken
cevap olarakda sorun degil de geç

Yaa cook igrenc ama acaiiip gülüyorum hele su son cümlene

Her halde daha heyecanlı mı oluyordur nedir, başka ev fantazisi falan mı var bunların??
Yoksa başka evde misafir kalırken diken üstünde olur insan..kendi evinde bile yatılı misafir kalırken olmaz yani.
Bari banyoyu hazırlayın derken öyle demeselermiş pek utanma yok anlaşılan.

Bu tip insanlar başkalarına farkettirmekten zevk alan insanlar. Değişik bir rahatsızlık heralde bu insanlardaki.

bende karşı komsu sandım :) netice evli insanlar ....görmemezlikten gelmek zorundasın...olur böyle vakalar :)
Ben konu başlıdığından kavgalı gürültülü bi konu sanmıştım. Hani komşular kavga gürültü eder ya yiyişmek o manada

İçerik çok farklı çıktı

Benden başka herkes konuyu okumadan başlıktan anlamış
Ben okudum öyle anladım

Bazi insanlarin böyle fantazileri ya ona denk geldiniz yada yeni evli çift birbirini görünce dayanamadi.
Keşke yerinizden kalkmasaymissiniz yada giderken öksürseydiniz :) bence mesajlarina cevao verin önemli olmadığını söyleyin abartilacak bişey yok.
Bi de başlık çok itici olmuş yiyismek nedir ya

Benimde bi arkadaşım evlendi 1 ay oldu sanırım evine gitmek istiyorum ama rahatsızlık veririm yeni evli sonuçta diye henüz gidemedim .
Tamam öpücük kondurursun falan ama 10 dakika misafir bekletmek hiç hoş olmamış .
Ben olsam cevap olarak önemli değil nasılsın falan yazardım
Kızdığınızı anlarsa yanlış şeyler gelebilir aklına .

Yaa cook igrenc ama acaiiip gülüyorum hele su son cümlene

Ya heryerde rezil oluyoruz artik senelerdir beraber bir yere gitmiyoruz. Ama sagdan soldan duyuyoruz hala "beyaz don bulduk evde amcanindir diye dusunduk"

Kendini ispat etme bence. Baska bir sebebi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…