mutfaktaki karıncaları önlemek için ne yapmalıyım

evdeki karıncalara çözüm bulamaynlardan biride benim mafoldumben burdaki yöntemleri okudum inşallah giderler :gitme: ben onları arada elektikli süpürgeyle çekiyordum :kedi:

bizim iş yerindeki mutfattada anısı oldu heryer karınca ne yapayım diye düşünürken küp naftalin vardı lavabolara koyduğum onu ezdim un gibi sonra karıncaların geldikleri yere döktüm 10 dk sonra karıncalar yok oldu. naftalinin kokusundan gidiyorlar

mutfaktaki pencere dolap dibi gibi köşelere çamaşır deterjanı koyun gelmezler

komşumunda böyle sorunu varsı geldikleri yerlere köşelere şırınga ile tiner yapmışlar artık kökünden kurtulduk diyordu haberiniz olsun benim karınca sorunu yok çok şükür.........

bende yicem kafayı yaa sabah heryer karıncaaa ama baklım bur dakilerden denicem inşh işe yararr çk sinir oluyorum yaaa

önerilerinizi deniyeceğim,teşekkürler.
tam 1 haftadır mutfak tezgahımı işgal ettiler.

arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum detan maxı 2 günde kökünü kazıdı şimdi eser yok köşeler sıkın kokusuz üstelik 2 gün sıktığınız yerleri silmeyin başka yöntemleri denedim işe yaramamıştı çok şükür bununla çözdük bitti gitti

bu ilaç öldürüyor mu yoksa gelmelerimi engelliyor ???
eger gelmelerini engelliyorsa hemen almak isterim.çünkü öldürmak istemiyorum.

burada yazılan önerilerden zerdeçal,yumoş denedim ama hiçbir faydası olmadı
hem de zerdeçal tezgahın üstüne sarı leke yapmış.

sizinki köpük şeklinde mi ??
ben marketten baktım detan(karınca için) ama köpük şeklinde yazıyordu.acaba başka çeşidi var mı ki??

birde sıktıktan sonra kaç saat o odaya girmiyorsnuz?(zehirlenmemek için)

ise yariyor mu bilmem ama annem taze nane sermisti tüm eve

saat sabahın yedisi ve elimde bez aspiratörün üzerindeki dolaptan karınca topluyorum Allahım çıldırmak üzereyim kış gelse artık biran önce diyorum.Her yaz aynı şey ve her yaz daha da vir yayılıyorlar ilk mutfak tezgahımdaydılar köşelere bende ilaç sıktım ama insan korkuyor zehirlencem diye...Sonra tezgah bitti yerde başladılar yine ilaç sıktım bitti (tabii bu arada birsürü karıncayı da mefta yaptım malesef) Şimdide üst dolap Bebeğimin mamasının içinde yakaladım valla o sinirle aldım bezi tüm dolabı indirdim domestosla temizledim ve int başına geçtim napıcam diye...Dolabada ilaç sıkmak istemiyorum yumuşatıcı zerdeçal tarçın bazılarında işe yaramış bazılarında yaramamış.Bende 3.kattayım reçel teorisini de yapamam.Kafam karıştı...İlk olarak tuz zerdeçal ve tarçını karıştırıp döksem diye düşünüyorum dolabın kenarlarına böylece bir kerede 3 seçeneği ya elemiş olurum yada zafer kazanmış olurum inş. Annem gelince de şu karınca duasını deneyeyim.İnşallah kurtulurum kızlar...

geldiği yeri görebiliyorsan sınır şeklinde türk kahvesi dök çok etkili

Kışın erken gelmesi iyi oldu galiba biraz azalma oldu.Tarçın ile tuz atmıştım.Yarın bidaha kontrol edicem eğer gene varsa türk kahvesini de denerim.Öneri için sağol.

yrn eczaneye gidiyorsun ve K-Othrine SC 50 adında ki ilacı alıyorsun.birde şırınga al,şırınganın iğnesini tak.sonra şırınganın yarısına kadar bu ilaçtan çekiyorsun,kalanına da su çek ve karıncaların çıktığı deliklere sık.işlem tamam.sonra ellerini iyice yıka .bu ilacı kullan bana dua ediceksin cnm.kolay gelsin.

arkadaşlar merhaba.
bende yeni bir eve taşındım. giriş katı. ve her yerde karıncalar var. ne yapacağımı bilmiyorum. ve en kötüsü nerden çıktıkları da belli değil. heryerde var bunlardan.(
buradaki tavsiyeleri uygulayıp kesin sonuç alan arkadaşlar varmı?

bim e karınca tebeşiri gelmişti aldım ve kurtuldum yaz dönemi felaketti evin her odasından çıkar oldular hemde 5.kata,şimdi kış dönemi geçenlerde bikaçtane gene gördüm hemen tebeşirden sürdüm yok olmuşlar :)

Benim evim de üst katlarda. Yazın hiçbişey yoktu. Son 1-2 haftadır pencere köşesinden yol yapıp gelmeye başladılar. Akşam deterjanla sildim heryeri, geçiş noktalarını falan, yol yapmışlar çünkü, mutfağa kadar geliyolar. Çıkış yerleri camın köşesi. Parlatıcı ojem vardı renksiz, çıktıkları köşeye ondan döktüm, nafile camın içinden dışından çıkış yerlerine tuz döktüm o da boşa gitti tuzun üstünden geçip gidiyolar. bim'de bu tebeşir bu mevsim de de satılıyor mudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…