Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum detan maxı 2 günde kökünü kazıdı şimdi eser yok köşeler sıkın kokusuz üstelik 2 gün sıktığınız yerleri silmeyin başka yöntemleri denedim işe yaramamıştı çok şükür bununla çözdük bitti gitti
arkadaşlar şiddetle tavsiye ediyorum detan maxı 2 günde kökünü kazıdı şimdi eser yok köşeler sıkın kokusuz üstelik 2 gün sıktığınız yerleri silmeyin başka yöntemleri denedim işe yaramamıştı çok şükür bununla çözdük bitti gitti
ise yariyor mu bilmem ama annem taze nane sermisti tüm evemerhaba arkadaşlar mutfağımda karınca var daha yeni temizlik yaptım ertesi gün baktımki alt dolaplarda karınca var tuz, limon koydum gitmediler başka ne yapmalıyım karıncaları öldürmek istemiyorum ama mutfakta güzel bir görünüm olmuyor fikirleri olan varsa paylaşabilirmi
bim e karınca tebeşiri gelmişti aldım ve kurtuldum yaz dönemi felaketti evin her odasından çıkar oldular hemde 5.kata,şimdi kış dönemi geçenlerde bikaçtane gene gördüm hemen tebeşirden sürdüm yok olmuşlar :)