Mutlu ama dertli

00gelin

Evli mutlu cocukluu
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
142
17
68
Kızlar merhaba...
Ben 4 yılık evliyim 18 aylık oğlum var. Eşimi cok seviyorum cok iyi bir insan ama cok soğuk mesala yanına yaklaşırsam opersem sarılırsam sarılır konuşdurursam konuşur dışarı cıkmayı gezmeyı pek sevmez berber görüşdümüz gitdimiz hic arkadaşımız yok semiyo çünkü sen git diyo kavga ederiz sus der donup yatar oturup konuşmaz kıyafete cok karışıyo cok rahatsız oluyorum artık bu bunun gibi bir suru huyundan seviyorum çok seviyorum napıyım bilmiyorum cok mutsuz ediyo beni artık akıla ihtiyaçım var

Son düzenleme:
Film alın.tavla alın oynayalım diyin puzzle yapın.gezme işine bişey diyemem benimki de git geli pek sevmez haftaiçi yoruluyoruz.eşinin de iş stresi vardır.maddi bi sıkıntısı kendi problemi var mı.belki ondan biraz içine kapanmıştır önceden nasıldı

Bazı insanlar öyle sırnaşıp sarılıp öpmeye sevmiyor mesela bende öyleyim. :) Sevgimi hiç belli edemem.
Çok büyük sorunlar yoksa yakmayın kafanıza.
Birlikte yapabileceğiniz şeyler bulun. Mesela oyun oynamayı seviyorsa Play S. alın eve, ya da film günleri yapın. Birlikte vakit geçirmek için birseyler bulun.

Yani 4 yıllık evlisiniz + çocuğunuz var. Evlenmeden önce flört döneminiz olmadı mı? Ee çocuk da var şimdi. Bu adam sonradan böyle olmadı zannımca karakteri bu. Yani söylediğiniz problemlerin sayısı epeyce fazla nerden başlayayım bilemedim Üzüldüğünüzü söyleyin

Gorucu usulu tanışdık ama severek 6 ayda evlendik alışırım dedim alışamıyom artık cok rahatsizim kavgalar buyuyo ben böyleyim diyo bryenmiyosan gule gule

Benim esim de cok soguk bir insandir sevdigini falan hic belli edemez ama ozellikle yapmiyor huyu bu, adam cocuklugumda hic sevgi gormemis sevkat gormemis ona bagliyorum ben
Sen elinden geleni yap sev,sevgini goster

Gorucu usulu tanışdık ama severek 6 ayda evlendik alışırım dedim alışamıyom artık cok rahatsizim kavgalar buyuyo ben böyleyim diyo bryenmiyosan gule gule

Keşke birbirinizi daha iyi tanıma fırsatınız olsaydı Güle güle kısmı beni şoka soktu şu an Yani ne diyeceğimi bilemedim ben olsam ne yapardım onu da söylemek istemiyorum

Telefonda oyuna bayılır ama ben hiç semem bıraksan butun gun oynar ama biraz ilgi dedim mi umruna olmuyo ben onun tam tersiyim artık yoruldum

İstesenizde tartışsanız da eşinizin huyunu değiştiremezsiniz o yüzden evde birlikte zaman gecirecek aktiviteler bulun bence.

adamın sevdiği hiçbir şey yok mu
Annemde bana der soğuk nevale diye ama ben bu kadar değilim
Belki de uyuşmuyordur sizinle kafası ,diğer insanlara karşı nasıl ?

Benim eşim hep boyleydi ben tamtersi insanım artık yoruldum çabalamakdan

adamın sevdiği hiçbir şey yok mu
Annemde bana der soğuk nevale diye ama ben bu kadar değilim
Belki de uyuşmuyordur sizinle kafası ,diğer insanlara karşı nasıl ?
Eşim doğduğundan boyle cocukken bile ayni sakin yaramazlık yapmayan biriymiş

Dünyayla bağlantısını koparmış adam ..
Dertli olabileceğinizi anladım ama mutlu olmanız garip ..
Mutlu oluncak tip değil çünkü

Keşke birbirinizi daha iyi tanıma fırsatınız olsaydı Güle güle kısmı beni şoka soktu şu an Yani ne diyeceğimi bilemedim ben olsam ne yapardım onu da söylemek istemiyorum
Giderdiniz biliyorum gitmek isdedim sarıldı a-ladı yalvardı seni seviyorum sensiz yapamam dedi bnde cok seviyorum ayrılamam ama zıt karekterlerız artık yoruldum benim icin biseler yapsın isdiyorum ama anlstamıyorum ayni

Eşim cocukken bile boyleymiş yok madfi sıkıntı bildigim proglemde yok huyu bu ama ama artık bana cok batıyo çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…