Kızlar merhaba...
Ben 4 yılık evliyim 18 aylık oğlum var. Eşimi cok seviyorum cok iyi bir insan ama cok soğuk mesala yanına yaklaşırsam opersem sarılırsam sarılır konuşdurursam konuşur dışarı cıkmayı gezmeyı pek sevmez berbaer görüşdümüz gitdimiz hic arkadaşımız yok semiyo çünkü sen git diyo kavga ederiz sus der donup yatar oturup konuşmaz kıyafete cok karışıyo cok rahatsız oluyorum artık bu bunun gibi bir suru huyundan seviyorum "ok seviyorum napıyım bilmiyorum cok mutsuz ediyo beni artık akıla ihtiyaçım var
Gorucu usulu tanışdık ama severek 6 ayda evlendik alışırım dedim alışamıyom artık cok rahatsizim kavgalar buyuyo ben böyleyim diyo bryenmiyosan gule guleYani 4 yıllık evlisiniz + çocuğunuz var. Evlenmeden önce flört döneminiz olmadı mı? Ee çocuk da var şimdi. Bu adam sonradan böyle olmadı zannımca karakteri bu. Yani söylediğiniz problemlerin sayısı epeyce fazla nerden başlayayım bilemedimÜzüldüğünüzü söyleyin
Gorucu usulu tanışdık ama severek 6 ayda evlendik alışırım dedim alışamıyom artık cok rahatsizim kavgalar buyuyo ben böyleyim diyo bryenmiyosan gule gule
Telefonda oyuna bayılır ama ben hiç semem bıraksan butun gun oynar ama biraz ilgi dedim mi umruna olmuyo ben onun tam tersiyim artık yoruldumBazı insanlar öyle sırnaşıp sarılıp öpmeye sevmiyor mesela bende öyleyim. :) Sevgimi hiç belli edemem.
Çok büyük sorunlar yoksa yakmayın kafanıza.
Birlikte yapabileceğiniz şeyler bulun. Mesela oyun oynamayı seviyorsa Play S. alın eve, ya da film günleri yapın. Birlikte vakit geçirmek için birseyler bulun.
Benim eşim hep boyleydi ben tamtersi insanım artık yoruldum çabalamakdanFilm alın.tavla alın oynayalım diyin puzzle yapın.gezme işine bişey diyemem benimki de git geli pek sevmez haftaiçi yoruluyoruz.eşinin de iş stresi vardır.maddi bi sıkıntısı kendi problemi var mı.belki ondan biraz içine kapanmıştır önceden nasıldı
Eşim doğduğundan boyle cocukken bile ayni sakin yaramazlık yapmayan biriymişadamın sevdiği hiçbir şey yok mu
Annemde bana der soğuk nevale diye ama ben bu kadar değilim
Belki de uyuşmuyordur sizinle kafası ,diğer insanlara karşı nasıl ?
Hmm hep böyleyse durum farklı o zaman kendine vakit ayrı hobi edin seni keyiflendircek şeyler yap.Benim eşim hep boyleydi ben tamtersi insanım artık yoruldum çabalamakdan
Cok fazla arkada#ı oturmayı gitmeyi semiyo sen git diyo kimseyle goruşmeden gezmeden nasi gecer hayat diyom sen git diyoHiç mi çok sevdiği arkadaşı yok yahu?
İlginçmiş
Onunla bişeler yapmak isdiyorum bnm icin bişe yapsın bişeler ama yok işde ruhHmm hep böyleyse durum farklı o zaman kendine vakit ayrı hobi edin seni keyiflendircek şeyler yap.
Film alın.tavla alın oynayalım diyin puzzle yapın.gezme işine bişey diyemem benimki de git geli pek sevmez haftaiçi yoruluyoruz.eşinin de iş stresi vardır.maddi bi sıkıntısı kendi problemi var mı.belki ondan biraz içine kapanmıştır önceden nasıldı
Giderdiniz biliyorum gitmek isdedim sarıldı a-ladı yalvardı seni seviyorum sensiz yapamam dedi bnde cok seviyorum ayrılamam ama zıt karekterlerız artık yoruldum benim icin biseler yapsın isdiyorum ama anlstamıyorum ayniKeşke birbirinizi daha iyi tanıma fırsatınız olsaydıGüle güle kısmı beni şoka soktu şu an Yani ne diyeceğimi bilemedim ben olsam ne yapardım onu da söylemek istemiyorum
Eşim cocukken bile boyleymiş yok madfi sıkıntı bildigim proglemde yok huyu bu ama ama artık bana cok batıyo çokFilm alın.tavla alın oynayalım diyin puzzle yapın.gezme işine bişey diyemem benimki de git geli pek sevmez haftaiçi yoruluyoruz.eşinin de iş stresi vardır.maddi bi sıkıntısı kendi problemi var mı.belki ondan biraz içine kapanmıştır önceden nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?