Mutlu ama dertli

Dünyayla bağlantısını koparmış adam ..
Dertli olabileceğinizi anladım ama mutlu olmanız garip ..
Mutlu oluncak tip değil çünkü
Cocugum var mutluluk sebebim eşimi gercekden seviyorum evden ise işden eve kotu alışkanlık nedir bilmez kuruş harcamaz bizsiz ama ben cok hareketli o cok cok sakin artık batıyo bana cözüm arıyorum cünkü seviyorum ayrılamam ailem kabul etmez

dertsiz basina dert arama .anlattigin seyler ayni benim esimdede var .o adami oyle kabul et.al cocugubu git gez arkadasina git oh kafan da rahat olsun daha ne istiyosun

bu yuzden ayrilinirmi ya .

dertsiz basina dert arama .anlattigin seyler ayni benim esimdede var .o adami oyle kabul et.al cocugubu git gez arkadasina git oh kafan da rahat olsun daha ne istiyosun
Eşimle zamn geçirmek isdiyorum benim için bişeler ya psın isdiyorum surekli susarak konuşdurmaya calışmkdan yoruldum dert aramıyorum

Ben 4 yılık evliyim 18 aylık oğlum var. Eşimi cok sevdeğiştirmedi bir insşükür cok soğuk mesala yanına yaklaşırsam oHayır m sarılırsam sarıtebessümleursaseninkininebessümleursam gezmeyı pek sevmez berbaer görüşdümüz gitdimiz hic arkadaşımız yok semiyo çünkü sen git diyo kavga ederiz sus der donup yatar oturup konuşmaz kıyafete cok karışıyo cok rahatsız oluyorum artık bu bunun gibi bir suru huyundan seviyorum "ok seviyorum napıyım bilmiyorum cok mutsuz ediyo beni artık akıla ihtiyaçım var[/QUOTE]

Yemin olsun ilk kez kk konuyu eşime okudum,sana birsey okuyacam kk tv sesini kapattı dinliyor
ben normal okuyorum ama suratına bakiyorum tebessumle beni dinliyor, bitince sorusu SENMİ YAZDIN? bende bir kahkaha hayir ben değil birisi
canim ya ben seninkinin aynısından 30 senelik evliyim değistiremedim o huy şükür kötü baska huyu yok
belki alıştım ama seviyorum

Yemin olsun ilk kez kk konuyu eşime okudum,sana birsey okuyacam kk tv sesini kapattı dinliyor
ben normal okuyorum ama suratına bakiyorum tebessumle beni dinliyor, bitince sorusu SENMİ YAZDIN? bende bir kahkaha hayir ben değil birisi
canim ya ben seninkinin aynısından 30 senelik evliyim değistiremedim o huy şükür kötü baska huyu yok
belki alıştım ama seviyorum[/QUOTE]
Bende seviyorum cok seviyorum ama alışamadım artık batıyo eşim 31 ben 23 yaşındayım yaşla alakası varmıdır

Yaş farkı ndan olabilir ,bence eşiniz kıskanıyor kıyafetinize karışiyor,belki önceden birseyler yaşadı benimki insanları çok iyi tanır ben hep yanılırım, sıcak kanlıyım ,tabiiki arkadaşlarım var pek gezmesini sevmesede ,sevilen birisi ama mesafeli
yürüyüşlere çıkın ,çok dırdıŕ yapmayın hemen gerilirler sevdiği akrabalara gidin ,sevdiğinizi belki edin, yavaş ,,yavaş alıştırın

Daha once yurt disindaki biriyle 2 yila yakin bir arkadaslik olmus hic gorusmemis herseyin ilki benim eşimde cok sevilen biri kiskaniyo dogum yapıncaya kadar umursamıyodum ama 1.5 yıldır batıyo artık dahada monotonlasiyo uzulüyorum kavga etdikçe daha kötü oluyo

Son düzenleme:
her konudami ilgisiz elinizi tutarmi öpermi cinsellik?

Haha ahanda ben :) kardeş bizim işler ciddiye binince adam değişti bana öyle geliyodur düzelir dedim ... Evlilik falan ilk aylar trip atıyorum yapıyırum o yapmıyor falan sonra anlatmaya başladım lafla bitti çözemedim baya dilde tüy bitti yoruldum :) Sonra yavaş yavaş değişti eh işte öpüyor sarılıyor yanıma geliyor soruyor bir şeyleri .. Baya ben de onun gibi davrandım anlar diye anlamadı iletişim önemli kendinizi eğlendirin bir de minnoş var senin ohh :) ben onla oynardım hep :) huyu öyle napıyım soğuk nevale :) ben de senin gibiyim ama seviyorum atamam da satamamda :) Evlilik terapistide olabilir biz baya niyetlendik ama bulunduğumuz yerde imkan yok.. Daha kalıcı çözümler bulursan iletişelim

Sevgili Bayanlar evlilik yaparken neden evlilik adayınızın size sevgili,eş olmanın yanında arkadaş da olması gerektiğini önemsemeden hareket ediyorsunuz ? Yani evlilik dediğin yıllar süren hatta Allah'ın izniyle herkesin ömrünün sonuna kadar aynı insanla aynı yola baş koyduğu bişey. E hal böyleyken bizlerin beğenilerimize hobilerimize hayat görüşümüze destek çıkabilecek uyum sağlayabilecek ortak kaliteli zaman geçirebileceğimiz eşler seçmemiz gerekiyor.
Konu sahibi evlilik öncesi döneminizde nelerden hoşlandığınızdan konuşup hiç ortak yönler bulmaya çalıştınız mı ? Çalıştıysanız hiç bir ortak yön yokken bir ömrü nasıl geçirebileceğinize inandırdınız kendinizi?

Valla cahildik dünyanın rengine kandık

Valla cahildik dünyanın rengine kandık
Hehe sizin durumlar biraz düzelmiş en azından ama dönülmez vakalarda var.Ben evli değilim fakat hala bekarlarda da yaşıtlarımda da bu düşünceyi göremiyorum.Bence herkesi bilinçlendirmeliyiz evliliklerin en önemli monotonlaşma ve bitiş sebeplerinden maalesef Ben 50 yaşına gelmiş hala daha anneme de kızarım ne ortak yönünüz var alla aşkına yine evlendiniz diye

Doğru ama aşk işte şimdi diyorum yine evlenir miydim Onun kadarda beni çeken olmaz zor bi insanım valla karar veremiyorum seviyorum işte sakinliğini anlayışını yumuşaklığını ama bazende kızıyorum bu kadar mı olur diye farkettimde bi sorun yokmuş az ilgisizlik dışı evliliğin kuralında bi gevşeme monotonluk var ama Aynen öyle körü körüne girmeseler iyi olur evlilik çocuk oyuncağı değil sevgililikten farklı bir şey öyle çok heves edilcek imzayı atınca farklı bi dünyada yaşamıyosun

Sakinliğini seviyorsanız siz hoşnutsunuz :) arada olur öyle bunalmalar sinir atar yapmalar. İnsan en iyi anlaştığını da çekemiyor yeri geliyor. Allah başka dert vermesin herkes mutlu olsun benim tek üzüntüm o.bu durumlardan mutsuzluk duyulması ..

Evlenmeden böyle degildi gitdikce daha monoton daha ilgisiz oldu cocukda olunca tamemen ilgi yöneldi arada 9 yaş var ilk etkilendiğim insandı hala görünçe kalbim carpıyo hiç böyle olucani düşünmedim 20 yaşındaydım sakınlığı yumuşaklığıni seviyorum huzur veriyo ama ilgisizlik canıma tak etmiş durumda dışarı çıkdımızberaber görüşdümüzgezdimiz kimse yok başka insanlara bakınça ozeniyorum artık sürekli bu durumumu düşünüyorum rahatsızım konuşdukca tartışıyoruz ayrı yatıyorum dogum yapincaya kadar ilgi sevgi vardı biraz simdi bo#luğa dü#düm sanki doğum yapmadan önce uzulurdum aglardım ayri uyuyamazdım artık o kadar artdıkı kavgalar ayrı uyusamda uyuyabiliyorum ağlamıyorum sevgim azalıyo galiba sonu bitişe gidicek diye korkuyorum

Aynen bizi anlatdınız kelimesi kelimesine ne kadar zamandan sonra ilgili olmaya basladi benim basdan daha iyiydi ilk 2 yılımı cok ozlüyorum küsdüğüm şeyler için şimdi kızıyorum kendime ne kadarda ilgiliymis diyorum şu halimize göre

16 yasinda mi evlendiniz?daha 16 degilken de tanistiniz?

Esiniz siz ilgi isteyince cocukmusun diyormus ya..evlenince gözü körmüydü acep..bildigin cocukmussunuz..

Siz de koca derdi yerine okul derdine düsmeyi düsünmediniz mi hic?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…