Mutlu ama dertli

Pardon o zaman 20 yasindaydim demissiniz..gerci bana göre yine erken..bi de isminiz bile gelin yani..ne bileyim evlilige endekslemissiniz kendinizi..kendinizi gelistirecek bi seylerin derdine düsseniz?

Ben de öyle mi diycem acaba biz iki buçuk yıllık evliyiz kaybetme korkusu kalmayınca öyle oluyor maalesef ama bebeğim gelince öyle olmasına izin vermem sizi bilmem ama biz çok bekledik hayallerimiz var ben çocuk ruhluyum oda bana eşlik etmeye çalışıyo en azından.. Ama aynen kendisi diyor yapım bu böyle yetiştirmişler diye ama bence herkes değişebilir .. Yaklaşık bir yıl diyebilirim son zamanları özellikle .. Çabalıyor ama herkes daha fazlasını yapabilir özellikle sen daha fazla ödün vermişsen beklersin bunu..

Huylu huyundan vazgeçmiş canım ...,
Hani olduğu gibi kabul etmek var ...Ama senin için biraz çabalamasını söyleyebilirsin.
Rahat galiba eşin çocukca hemen darılıp sırtını dönmesi bunlar hoş değil. Kaçış aslında

Canim 20 yasinda evlendim duyunumden 1 ay sonra 21 gordim ne 16 si

Pardon o zaman 20 yasindaydim demissiniz..gerci bana göre yine erken..bi de isminiz bile gelin yani..ne bileyim evlilige endekslemissiniz kendinizi..kendinizi gelistirecek bi seylerin derdine düsseniz?
Ben zaten acikdan unuversite okuyorum kurslara gidiyorum kendimi gelisdirmek acısında isme gelince cok uraşdım bişe bulamadım malum cok fazla kullanıcı kk yi o an o geldi aklıma evli bile degildim acdıgımda anlık oldu yani

Bende seviyorum cok seviyorum ama alışamadım artık batıyo eşim 31 ben 23 yaşındayım yaşla alakası varmıdır[/QUOTE]
yaşla alakası yok benimki de bunun hemen hemen aynı aramızda 4 ay var doğduğundam beri yaşlısın derim bazen yaşlı dede gibi o kadar sakin ve öyle mutlu ki ben de sinir oluyorum bazen sen yine şanslısın benimki bir yere gitsem biriyle telde uzun konuşsam ona bile arıza yapar offf yaralarım depreşti gene

Bir yontulmamis odun vakası daha

Telefonda oyuna bayılır ama ben hiç semem bıraksan butun gun oynar ama biraz ilgi dedim mi umruna olmuyo ben onun tam tersiyim artık yoruldum
zaten şu telefonlar yokmu şu telefonlar... bir gün bir yerine monte edecem eşimin.
çok sinir oluyorum sürekli telefon elinde candy crush oynuyo

yillarca boyle gelmis yasamis adami nasil degistireceksin?
oldugu gibi kabul edip beklentilerini azaltman gerekir.
surekli ilgi sevgi beklemen onda ters teper,inadina soguk soguk davranir.
birak azcik kendi haline ama.

Bende seviyorum cok seviyorum ama alışamadım artık batıyo eşim 31 ben 23 yaşındayım yaşla alakası varmıdır
yaşla alakası yok benimki de bunun hemen hemen aynı aramızda 4 ay var doğduğundam beri yaşlısın derim bazen yaşlı dede gibi o kadar sakin ve öyle mutlu ki ben de sinir oluyorum bazen sen yine şanslısın benimki bir yere gitsem biriyle telde uzun konuşsam ona bile arıza yapar offf yaralarım depreşti gene[/QUOTE]
ALLAH yardim etsin oyle olsa hic cekemem ben cok hareketli o cok sakin orta yolu bulamiyoz sorun bu bzen buluyoruz o zman harika hic sorun yok

Ce
zaten şu telefonlar yokmu şu telefonlar... bir gün bir yerine monte edecem eşimin.
çok sinir oluyorum sürekli telefon elinde candy crush oynuyo
Aynen nefret ediyorum tlde oyun oynayanlardan şükür dırdırıma dayanamadı azaltdi o vakdi eşlerine harçasalar herkes ne kadar mutlu olucak

Gorucu usulu tanışdık ama severek 6 ayda evlendik alışırım dedim alışamıyom artık cok rahatsizim kavgalar buyuyo ben böyleyim diyo bryenmiyosan gule gule

Güle güle hiç olmamış !!!!
Ne kadar kendine güvenmiş öyle
Belliki sevginizin ve bağlılığınızın fazlası ile farkında
Buna güvenerekte sizi incitmeye çalışıyor maalesef

cocugunuz oldugunu neden soyledın?
mutluyum dedın neden dedın?
konunun sonunda cok mutsuzum dedın

Güle güle hiç olmamış !!!!
Ne kadar kendine güvenmiş öyle
Belliki sevginizin ve bağlılığınızın fazlası ile farkında
Buna güvenerekte sizi incitmeye çalışıyor maalesef
Bilmiyorum oylemi ypmaya calışıyo oyle düşünmek isdemiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…