MUTLU DEĞİLİM

soguk_kis_gunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2014
508
112
43
Evlilik anladım ki bana göre değil, benim yaşam tarzıma uygun değil,aslında hizmetçilikten başka bişi değil,sevemedim evlilik kurumunu.Yalnızken çok daha mutluydum...Dünyam karardı.eşim artık şiddet uygulamıyor, bu sene emniyette şikayetçi olmuştum vs, şiddet artık bitti.
mutludeğilim, eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
her gün yemek yapmak da istemiyorum,sıkıcı geliyo...
bekarken ekmek arası yerdim, uyurdum.şimdi her gün yemek yap.mutsuzum.
üstelik eşimede güvenmiyorum, en ufak şeyde karşı tarafı savunuyo, yanımda değil, karşımda...güven yok, bişi yok...
kocam geçen sene ben hamileiken demişti
ben pişmanım evlendiğime, nereden evlendim, ne güzel de kızlar vardı diyehep kulaklarımda.
aslında boşanmak istiyorum ama cesaretim yok maddi manevi...Oğlumuz var,bilmiyorum,mutlu değilim.....Oğlumuz babasında kalsa babannesi bana karşı doldurur mutlaka...Ben mutlu değilim...keşke evlenmeseydim.keşke güvenebilseydim...yok,yok

Bi tane bile iyi yanı yok sanırım
Keşke çocuk yapmasaydın bu adamdan
Olumsuz yanları da say say bitmiyorken..
Şiddet bile olmuş, bi de apaçık gözünün dışarda olduğunu da ifade etmiş..
Eşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık

Eşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık
Çok kötüsün
Evlenmeseydin o zaman
Bir de hamile kalıp, çocuk doğurmuşsun hala yalnızlık türküsü peşindesin
O oyuncak değil, bir canlı, yarının bireyi..

Allah sabır mı versin diyeyim Allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim... ne demek ya ''keşke evlenmeseydim o kadar da güzel kız vardı'' bu ne iğrenç bi laftır...

cesaretinizin gelmesi için aldatılmanız lazım sanırım,şiddet olmuş,o laflar edilmiş sırada aldatılma var...

Ovv şiddet varken evliliğinin iyi bir yanının olmaması çok normal. Hatta şiddet görmüş birisi iken evliliğinin iyi yanlarının olduğunu iddia etmeniz anormal olurdu.
Şiddet görmüş birisinin evliliği devam ettirmesinin taraftarı değilim ben. Etmeyin siz de, hayat kısa, değmeyecek birisi için harcamayın ömrünüzü. Hem dövüyor hem de zaten siz evliliği istemiyorsunuz, size göre değil madem o zaman boşanın kendi hayatınızı yaşayın.
Not: Boşanma avukatı değilim.

Olan olduktan sonra ben artık niye çocuk yaptınız demek istemiyorum pek ama gerçekten insan dayanamıyor,yani madem mutlu değilsiniz,evliliği benimseyememişsiniz,yemek yapmak bile size sıkıcı geliyor,niye o zaman boşanmayı düşünmüyorsunuz da çocuk yapıyorsunuz bunu anlayamıyorum.

Valla canim ya o deveyi gudecen yada o diyardan gidecen.ben ne sana ne eşine üzülürüm.tek üzüntüm çocuğun.bu mutsuzluğu sezmeye başladığında o da sorunlu bir birey olarak yetişecek.ben sorunlu evliliklerin bitirilmesi taraftarıyım.ola çocuklara oluyor cnku.sırf anne baba biryerde olsun çocuk için demek yanlış geliyor.

Ovv şiddet varken evliliğinin iyi bir yanının olmaması çok normal. Hatta şiddet görmüş birisi iken evliliğinin iyi yanlarının olduğunu iddia etmeniz anormal olurdu.
Şiddet görmüş birisinin evliliği devam ettirmesinin taraftarı değilim ben. Etmeyin siz de, hayat kısa, değmeyecek birisi için harcamayın ömrünüzü. Hem dövüyor hem de zaten siz evliliği istemiyorsunuz, size göre değil madem o zaman boşanın kendi hayatınızı yaşayın.
Not: Boşanma avukatı değilim.
şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum

Allah sabır mı versin diyeyim Allah kurtarsın mı diyeyim bilemedim... ne demek ya ''keşke evlenmeseydim o kadar da güzel kız vardı'' bu ne iğrenç bi laftır...

cesaretinizin gelmesi için aldatılmanız lazım sanırım,şiddet olmuş,o laflar edilmiş sırada aldatılma var...
Babası bir kere kovmuş bekarken , kendisi sırf bu yüzden babasını sevmiyor mümkün olduğunca görüşmüyor ( Kovma sebebi de okuttum yatırım yaptım memur bile oldun da niye çalışmıyorsun )
Ama eşi şiddet bile gösterdiği halde, boşanmak yerine hamile kalmış
Hayır yani babana aldığın tavrı kaç yaşından sonra tanıdığın adama niye alamıyorsun ? Çok çelişkili.
Ben bebeğe çok üzüldüm.

Herşeyi geçtim ama siz çocuğunuzu bile arka plana atmissiniz!
Yalnızlıktan yalnızlık tuturmussunuz!
Oyleki cocugumi asla onlara birakmam diyeceginize çocuğum babasından kalsa bana karşı doldururlar demissiniz!
O sizin çocuğunuz yanlizliginzdan herseyinizden önce gelir.

şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun istemiyorum
Silah zoruyla mı evlendirdiler
Baban sana doğuda olsa memurluk görevine git dedi diye
1 ayda belki hayatım değişir diye biriyle evlendin
Mutsuz olmanıza rağmen çocuk yaptın
Şimdi mi aklına geldi yalnızlığı sevdiğin
Cidden çok kötüsün, oyuncak mı sanıyorsun vebal bu

E canım önceden olmuş ya yazmışsın, ona istinaden dedim. Koca dayağı bu, yere düşüp de bacağını çizdirmemişsin ki öpeyim de geçsin, barışalım denecek kadar hafif bir şey değil. Bizim kadınımız bunu anlamıyor işe. Dayak hafife alınacak bir şey değildir, verilen kıytırık bir sözle, boktan bir özürle affedilecek bir şey de değildir. Özür ne zaman dilenir biliyor musunuz, birinin ayağına yanlışlıkla basıldığında ne bileyim çarpıştığında falan dilenir benim bildiğim. Gayet bilinçli olarak birisini dövdüğünde dilenmez. Özrün manasına aykırıdır çünkü bu, bak özür diyoruz, yani kişiye bağlı olmayan değişken bir durum, hata, istenmeyen bir şey manasına gelir. Bu adam sana bir tokat da attıysa bu şiddettir, illa haşatın çıkana kadar dövmesi ya da her gün dövmesi falan gerekmez. Lütfen gözünüzü açın hanımlar.

Babası bir kere kovmuş bekarken , kendisi sırf bu yüzden babasını sevmiyor mümkün olduğunca görüşmüyor ( Kovma sebebi de okuttum yatırım yaptım memur bile oldun da niye çalışmıyorsun )
Hayır yani babana aldığın tavrı kaç yaşından sonra tanıdığın adama niye alamıyorsun ? Çok çelişkili.
Ben bebeğe çok üzüldüm.
çocuk evlenir evlenmez oldu, hamileyken şiddet başladı, evlendiğimizde aynı evlerde dahi değildik, farklı şehirlerdeydik...şiddet başladı ben o zaman çocuğu aldırsammı dedim,kürtaj parasını ver dedim, hayır yarı yarıya demişti.
sonra kürtaj videosu izledim, yaptıramam ben bunu dedim, öle işte

Ben bebeğe çok üzüldüm.
o da ayrı bi sorun tabi. zaten bu üyede şunu gördüm,boşansa da çocuğu yetimhaneye verebilecek yapıda. yarın eşi aldatır ayrılmak için o zamanı bekliyor. bunalıma girdim bahanesiyle de verir çocugu,kurtulur yüklerinden. oh sefam olsun...

E canım önceden olmuş ya yazmışsın, ona istinaden dedim. Koca dayağı bu, yere düşüp de bacağını çizdirmemişsin ki öpeyim de geçsin, barışalım denecek kadar hafif bir şey değil. Bizim kadınımız bunu anlamıyor işe. Dayak hafife alınacak bir şey değildir, verilen kıytırık bir sözle, boktan bir özürle affedilecek bir şey de değildir. Özür ne zaman dilenir biliyor musunuz, birinin ayağına yanlışlıkla basıldığında ne bileyim çarpıştığında falan dilenir benim bildiğim. Gayet bilinçli olarak birisini dövdüğünde dilenmez. Özrün manasına aykırıdır çünkü bu, bak özür diyoruz, yani kişiye bağlı olmayan değişken bir durum, hata, istenmeyen bir şey manasına gelir. Bu adam sana bir tokat da attıysa bu şiddettir, illa haşatın çıkana kadar dövmesi ya da her gün dövmesi falan gerekmez. Lütfen gözünüzü açın hanımlar.
onun cezasını verdim zaten, şiddet uyguladığını müdürü bile biliyo, çünkü işyerinin misafirhanesinde dövdü beni

çocuk evlenir evlenmez oldu, hamileyken şiddet başladı, evlendiğimizde aynı evlerde dahi değildik, farklı şehirlerdeydik...şiddet başladı ben o zaman çocuğu aldırsammı dedim,kürtaj parasını ver dedim, hayır yarı yarıya demişti.
sonra kürtaj videosu izledim, yaptıramam ben bunu dedim, öle işte
Çocuk başkasından mı bile demiş
Sen şimdi sorun eşimde değil diyorsun
Bence senin destek alman lazım sağlıklı düşünemiyorsun
Çok şey yaşadığın için eşinin 'sadece şiddetten vazgeçmesi' sana düzeldi gibi geliyor

Yalnız kalsan ne yapabilirsin
Çalışmam diyorsun
Babanı istemiyorsun
Eşini istemiyorsun
Çocuğunu da istemiyor musun ?
Çalışmayan insan ne yapar yani köprü altında yalnız mı takılmak amacın

Back
X