MUTLU DEĞİLİM

Bazen insan bunalir etrafinda kimseyi istemez.. Evliligin iyi gitseydi boyle dusunmezdin.. Hangimiz her gun ayni zevkle mutfaga giriyorki?? Ama esler bi kenara yavrular yesin diye yapiyorsun zaten.. Insan kendi icin bile yapmayacagi seyleri yapip beceriyor mutfakta.. Yeterki sevgi olsun herseyi yapiyorsun hemde hic usenmeden..

Siddet aldatma bunlar olunca insan ister istemez sarsilir..yavrunu gormesen ozlersin gozun arar onu emin ol.. Insan kendini unutuyorda yavrusu icin it gibi genede kosturuyor.. Rabbim bu sevgiyi almasin icimizden.. Cunku onu karnimiza koyan Raabim sevgisinide koymada kalbimize analar bu kafar fedakar olamazlardi..,umarim bir an once kafani toparlayip yavruna sahip cikarsin.

Felsefi değilde biraz olaylara insani bi şekilde bakın afedersiniz de üzerinizden tır mı geçti bu ne boşvermişlik ya evlat o evlaat

ne biliyim,evlenmeyince eksik hissettiriyorlar, istenmemiş gibi, evde kalmış diyor vs, dedikodular,sürekli sormalar vs...ben kurban edildim bence.sanki evlenince dünyanın enmutlusu olacakmış gibi, çöktüm valla
Sen hep herşey kazayla olmuş gibi anlatıyorsun
Sosyalfobim var diyosun memur olmana rağmen gitmek istememişsin, baban git dmeiş diye adamı suçlu ilan ediyosun
1 ayda şıp diye evlenmişsin, sonra kurban eidldim diyosun kimse sana evlen dememiş sen belki hayatım değişir kafası ile evlenmişsin
Çocuğu da aynı şekilde yaptın herhalde
Yalnızlık isteyen insan ne evlenir ne de çocuk yapar, sen etraf ne der diye düşünmüşsün istemediğin şeyleri kendin tercih etmişsin
Ama çok bencilsin, sen anneliği hak etmiyorsun. Annelik için onca tutuşan insan varken..

Ek olarak yaşlanınca görürsün sen yalnızlığı , o zamanda bu kadar güzel gelir mi ?
Ben senin evladın olsam yaşlandığında sana bakmam, ne ektiysen onu biçiyosun bana ne der geçerim

cocugunuza ne yedıreceksınız yemek yapmazsanız?
cocugunda yerını buldunuz oh bence bosanabılırsınız nede olsa cocugunuz bır canta aman bakar bırılerı sen hayatını yasa
2 yemek ve evı supurmek sıze agır geldıgıne gore sıze daha basıt bır hayat gereklı

Siddet varken cocul yapmissin ve bosanmak isterken kaynana bieaksan doldurur diyorsun cocugu , yani doldurmasa gercekten birakacakmisin cocugunu ?
Peki öyle mutlu olacakmisin yavrundan ayri ?

Öncelikle isyan edecegine , kendine bir is bul ekonomi özgürlügün Olsun sonrasinda bosan cocugunuda al yanina ...

Hergün yemek yapmak istemiyormuşmuşta bilmem ne.o çocuğa ekmek arası yedirmek için mi doğurdun.bi de demişki çocuğu babasına bıraksam,yahu senden ne eş olur ne anne,seni ve konularını hatırlıyorum,hastasın sen

Sen hiç evlenmeseydin de mutlu olamazdın. Dünya sana göre değil.
Çalışmak istemiyorsun, hayatında kimseyi istemiyorsun.
Tedavi olmayı da kabul etmiyorsun.
Ne denir ki?

Ruh hastası insan,o çocuğu mümkünse sen büyütme zaten,sevmiyorsun o çocuğu,hayattan bıkmış kendisi dışında herkesi suçlayan bencil vs vs...git tedavi olll

Siz boşanacaktınız, bir ara bebeğe nafaka ile alakalı konular açmıştınız anlaşılan boşanmamışsınız. Hatırladığım kadarıyla hamileyken bile eşiniz şiddet uygulamıştı, sizi ve çocuğu istemiyordu.
Hayatımızı kendi tercihlerimiz belirliyor.

Birde konu sahibinin babası bebeği kabullenmişti sanki çok ilgili babam diye yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam.

Canım senin problemlerin var depresyondasın sanırım çünkü bir anne asla bebeğini bırakmaz bırakamaz. Mutlaka profesyonel destek almalısın acilen.

Sevmeden evlenmişsin...belki de sonradan soğumuşsun.Şiddet gördüğüne göre soğuman normal.
Çünkü sevseydin eşine yemek yapmak vs. çok hoşuna giderdi.
Ben çalışıyorum eşimin de yemek ütü vs. ev hanımlığı beklentisi hiç olmamasına rağmen onun için birşeyler yapmak hoşuma gidiyor.
AMA çocuğun var.Çocuğunu da mı sevmiyorsun, insan onu giydirirken yedirirken bile eğlenir mutlu olur.Bence boşansan bile çocuğunu bırakma, evlattan kıymetli ne var ki. Çocuk sahibi olmak büyük bir nimet.
Babaannesinde kalsa ve o doldurmasa bile kendi kendine dolar çocuk. Başka birinin birşey söylemesine gerek yok.

Ruh hastası insan,o çocuğu mümkünse sen büyütme zaten,sevmiyorsun o çocuğu,hayattan bıkmış kendisi dışında herkesi suçlayan bencil vs vs...git tedavi olll
Ağır konuşuyorsun, bilip bilmeden hakaret içeren yorumlar yapmayın.herkes kendini belli eder, konuşma tarzınız aslında sizsiniz...

gerçek hayatınızda bir sıkıntı var ki bana hakaret ediyorsunuz.bence siz de sorunlarınızı çözmelisiniz.tanımadığın bir insana nasıl hakaret edebilir bir insan yoksa?

Eşiniz evlenmeden önce ağır, oturaklı ve felsefi konuşan biriydi de evlendikten sonra mı basitleşti?
yine aynıydı, biliyordum ama derler ya nikahta keramet vardır...kendimi evde kalmış gibi hissediyordum, mutlaka evlenmem gerekti, bekarken eksiktim sanki,çünkü öle hissettirdiler.
bekarlıkla ilgili sorular, espriler, evde kalmış kız gibi hissediyordum

kocam beni sevdiğini söylüyor ama davranışları hiç öyle değil,açıkça sevmiyo beni, rol yapıyo o kadar.
halakulaklarımda:seninle evlendiğime pişmanım dediği an, aklımdan atamıyorum, o beni sevmiyo, e ben de mutlu değilim.ozaman neden evliyiz ben de bilmiyorum...gerçek şu ki güvenimi kaybettim, beni dövdü hem de gebe iken, güvenemiyorum ona, sanki en ufak mevzuda yine yanımdaolmıcak

kocam beni sevdiğini söylüyor ama davranışları hiç öyle değil,açıkça sevmiyo beni, rol yapıyo o kadar.
halakulaklarımda:seninle evlendiğime pişmanım dediği an, aklımdan atamıyorum, o beni sevmiyo, e ben de mutlu değilim.ozaman neden evliyiz ben de bilmiyorum...gerçek şu ki güvenimi kaybettim, beni dövdü hem de gebe iken, güvenemiyorum ona, sanki en ufak mevzuda yine yanımdaolmıcak
Keşke hamileyken evliliğe son verseydin sonuçta ortada şiddet varmış. Yada baban sana evini açmışken tekrar eşinle barışmasaydın. Artık bebeğin için sağlıklı bir karar vermek zorundasın.

Nasıl yani? ? Babaannesinin çocuğununuzu doldurmayacağını bilseniz cidden bosanip çocuğu eşinize mi verirsiniz??
Eşinizle mutsuz olursunuz ayrılmak istersiniz normaldir der fikir veririm şu düşüncenizle kesinlikle bir yardım almamız gerektiğini düşünüyorum !!!

Keşke hamileyken evliliğe son verseydin sonuçta ortada şiddet varmış. Yada baban sana evini açmışken tekrar eşinle barışmasaydın. Artık bebeğin için sağlıklı bir karar vermek zorundasın.
evet şiddet hakaret hepsini yaşadım, şimdi herşeygüllük gülüstanlık olsa da ruhum kaldırmıyo artık güvenmediğimbir adamla evli kalmayı

Back
X