MUTLU DEĞİLİM

bilip bilmeden bana nefret kusan arkadaşlar gidin nefretinizi başka yerde kusun.ne kadar saldırgan insanlar var ya,kadının kendi hayatında sorunu var geliyo bana saldırıyo
sizler için sadece üzülüyorum

bilip bilmeden bana nefret kusan arkadaşlar gidin nefretinizi başka yerde kusun.ne kadar saldırgan insanlar var ya,kadının kendi hayatında sorunu var geliyo bana saldırıyo
sizler için sadece üzülüyorum
Şükürler olsunki hayatımda hiç bir sorunum yok,iki tane kızım var dünyalara değişmem,anlayışlı seven bir de eşim...haa allah korusun boşanmak zorunda kalsaydım çocuklarımı senin gibi ona buna bırakmayı düşünmezdim bile...senin eski konularını biliyorum...eşine oyunlar oynuyordun,çocuğun doğduğunda şu bebek bu bebek başıma kaldı diye yakınıyordun...para pul hesabı yapıyordun...yanılıyor muyum...benim çocuğum azıcık ateşlense gece uyku girmez gözüme,sen bırakmaktan bahsediyorsun yahu...annelik sana göre değil,belliki eşini de boğuyorsun bu düşüncelerle

Şükürler olsunki hayatımda hiç bir sorunum yok,iki tane kızım var dünyalara değişmem,anlayışlı seven bir de eşim...haa allah korusun boşanmak zorunda kalsaydım çocuklarımı senin gibi ona buna bırakmayı düşünmezdim bile...senin eski konularını biliyorum...eşine oyunlar oynuyordun,çocuğun doğduğunda şu bebek bu bebek başıma kaldı diye yakınıyordun...para pul hesabı yapıyordun...yanılıyor muyum...benim çocuğum azıcık ateşlense gece uyku girmez gözüme,sen bırakmaktan bahsediyorsun yahu...annelik sana göre değil,belliki eşini de boğuyorsun bu düşüncelerle
mutlu olmanıza sevindim, ben de o nefret dolu düşünceleri yazdığınızı görünce sıkıcı boğucu bir hayatınız olduğunu sanmıştım, eşiyle ya da kayın validesiyle bir sıkıntınız var sandım.şükür ki yokmuş...Ama nefret dolusunuz...Buna emin oldum...Yoksa hiçkimse tanımadığı bir kadına böyle yazamaz...İnsan ne yaşadığını kendi bilir, ben pek normal şeyler yaşamadım son 1,5 yılda ve yaşadıklarımdan etkilenmiş olabilirim.gayet doğal değilmi?Ve siz de bu durumda olan birine bir tekme de siz atıyorsunuz anlayabilmek yerine, düşüncelerim ne kadar saçma olursa olsun herkesin kendi hayatı, kendi seçimleri, kendi hikayesi...Ve ben size diyorum ki
Siz kimsiniz de beni yargılayabiliyorsunuz?Beni sadece Allah yargılar...Nefret enerjinizi Sevgiye dönüştürüm ve o huzur(?) dolu yuvanıza yansıtın, ya da nefretiniz içinizde kalsın yeter ki buraya kusmayın, zira rahatsız oluyorum

Evet, tahminlerim doğru çıktı,kendiniz itiraf etmişsiniz:
Bennn ;(( bazen hüngür hüngür ağlayasım geliyor...karamsarlık çöküyor üstüme,sonra birden geçiyor sonra yine aynı.hormonlardan malesef ;(

Bir psikolojik destek alın bence.

keşke herkes benim kadar dürüst olabilse ama nerede, hep yalan hep yalan.artık midem bulanıyor yalancı insancıklardan.

belki rahatsız ruh hastası olabilirm ama en azından dürüstüm, ya hem ruh hastası hem de yalancı olsaydım daha iğrenç olmaz mıydı, forumda iyice seviye düştü,

sayın forum yöneticileri neden hakaret eden üyeleri engellemiyor acaba????Forumda saldırgan üye istemiyoruz...

Üslupları Kötü Içerik Bildirimi(K.İ.B) yapılmadıkça biz bilemeyiz, bildireceksiniz ki inceleyeceğiz.

İnsanlar sever uzaktan konuşmayı kimse mükemmel olmak zorunda değil. Dünyada hiç mi annesi babası ayrı ama mutlu çocuk yok. asıl o mutsuzluğun icinde büyüyecek çocuğa yazık değil mi. Ayrıca çocuk onun çocuğu Rabbimin bir bildiği vardı ki nasip etti. yapmasaydın etmeseydin vs gibi saçma şeyler yazmayın. ne yani boşanmak istediği için anne olma vasfı elinden mi alınmalı. Ne kadar boş zihniyetleriniz var. zaten biz kadınları böyle durumlara sokan sizin gibi pis düşünceli kadınlar. Kardeşim sende önce ufaktan bi iş aramalarına vs başla yerini hazırla öyle yola çık.

Valla sen normal değilsin diyim sana.
Hayatı sanki oyunmuş gibi yaşıyorsun.
Kaç yaşına gelmişsin ama olgunluk yok,istikrar yok,bir amaç yok.
Anladığım kadarıyla atanmışsın ama çalışmak istememişsin,dur bir evliliği deneyeyim demişsin evlenmişsin.Şimdi ondan da sıkılmışsın.
Yetmemiş çocuk yapmışsın ve sanırım ondan da sıkılmışsın ki babannesine bıraksam bana doldurur diyorsun.
Bilmiyorum ya çok değişik birisin.
Konularınada baktım biraz bu evlilikten bir şey olmayacağı o kadar belliymiş ki yani.
Ama sen hala eşinin o lafına takılmışsın.
Tek sorun eşinin o lafı mı sence cidden?
Sana şiddet göstermesi gibi çok daha büyük sorunlar var ortada.
Neden üstüne çocuk yapar insanlar böyle evliliklere rağmen?

Eşin olmasa bile cocuk var ekmek arası olmaz . Sen tek olsan bile o iş öyle olmaz. Ergenken belki vücut kaldırıyor ama sonrasında vücut düzenli yemek ister..
Boşanirsan eğer dediğimi anlarsın. Kimse emin ol yemek yapmaya ayılıp bayılmiyor.
Bunu zevke dönüştürmeye çalışıyor. Sorun olmaktan çıkıyor. Yemek yapmak mı daha sorun evde düzenli yemek olmamasi mi? Ev dediğin düzenli yemek pişen ailece sofraya oturulan yerdir. .

Eşine daha çok kırgın kızgın öfkelisin o yüzden gözüne çok batıyor. Çocuğu babannesine bıraksam doldururlar demissiniz. Doldurmasalar babanneye birakacaksiniz demek.. evlat sizin evladınız eşya gibi öyle söylenmez. Çocuğunuz olduğu halde ne yalnizliğindan bahsediyor sunuz?

Eşimle ilgilideğil, o değil her kim olursa olsun sevemedim ben evliliği.yalnızlık istiyorum, kafa dinlemek, özel alan, yalnızlık
şiddet yok,eşim iyi davranıyo ama ben evli olmak istemiyorum, o değil kimolursa olsun
Evlilik anladım ki bana göre değil, benim yaşam tarzıma uygun değil,aslında hizmetçilikten başka bişi değil,sevemedim evlilik kurumunu.Yalnızken çok daha mutluydum...Dünyam karardı.eşim artık şiddet uygulamıyor, bu sene emniyette şikayetçi olmuştum vs, şiddet artık bitti.
mutludeğilim, eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
her gün yemek yapmak da istemiyorum,sıkıcı geliyo...
bekarken ekmek arası yerdim, uyurdum.şimdi her gün yemek yap.mutsuzum.
üstelik eşimede güvenmiyorum, en ufak şeyde karşı tarafı savunuyo, yanımda değil, karşımda...güven yok, bişi yok...
kocam geçen sene ben hamileiken demişti
ben pişmanım evlendiğime, nereden evlendim, ne güzel de kızlar vardı diyehep kulaklarımda.
aslında boşanmak istiyorum ama cesaretim yok maddi manevi...Oğlumuz var,bilmiyorum,mutlu değilim.....Oğlumuz babasında kalsa babannesi bana karşı doldurur mutlaka...Ben mutlu değilim...keşke evlenmeseydim.keşke güvenebilseydim
Evlilik anladım ki bana göre değil, benim yaşam tarzıma uygun değil,aslında hizmetçilikten başka bişi değil,sevemedim evlilik kurumunu.Yalnızken çok daha mutluydum...Dünyam karardı.eşim artık şiddet uygulamıyor, bu sene emniyette şikayetçi olmuştum vs, şiddet artık bitti.
mutludeğilim, eşimle kişliklerimiz bile farklı,o gülmeyi sever, herşeye güler,boşmuhabbetleri sever, bense daha felsefiğim,konuşurken tatmin olmuyorum, konuyu değiştiriyo yine komik bişiye bağlıyo, gülüyo, ben istediğimi anlatamıyorum ve gidiyourm kendi odama.
her gün yemek yapmak da istemiyorum,sıkıcı geliyo...
bekarken ekmek arası yerdim, uyurdum.şimdi her gün yemek yap.mutsuzum.
üstelik eşimede güvenmiyorum, en ufak şeyde karşı tarafı savunuyo, yanımda değil, karşımda...güven yok, bişi yok...
kocam geçen sene ben hamileiken demişti
ben pişmanım evlendiğime, nereden evlendim, ne güzel de kızlar vardı diyehep kulaklarımda.
aslında boşanmak istiyorum ama cesaretim yok maddi manevi...Oğlumuz var,bilmiyorum,mutlu değilim.....Oğlumuz babasında kalsa babannesi bana karşı doldurur mutlaka...Ben mutlu değilim...keşke evlenmeseydim.keşke güvenebilseydim...yok,yok
Evlilik böyle olmak zorunda değil ki sorunu neden evliliğe evlenmeye bağlıyorsunuz.. eşinizle konuşamıyorsunuz. Şiddet varmış. Güven yok. Hergün yemeği siz yapmak zorunda değilsiniz? Gözü dışarda. Bunlar evlilikle alakalı değil yanlış kişi olmasıyla alakalı problemler. Bunlar benim yanlış tercihlerimin sonucu demek, evlilik zaten böyle ve bana göre değil demekten daha zor belli ki.

Mutsuzsanız boşanın. Evlilik böyle bir şey değil.

Back
X