*Mutlu Diyet*Fitt Tarifler*

Çok güzel kilo vermişsin, tebrikler
Tarifleri paylaşmanda çok güzel, topiğin hayırlı olsun
Teşekkür ederim Vilma 37 , hoşgeldin:)
Bu tarifi daha öncede gördüm ancak bir türlü deneyemedim.

Tadı kısıra benziyor mu? yoksa daha çok salata tadında mı ?

Bende ilk gördüğümde yapmak istemedim illaki o karnabaharın ağır kokusunu gelir diye düşündüm daha sonra Karnabaharın faydalarını okuyunca yapmaya karar verdim.. Inanki çok lezzetli oldu 1 hafta da 2 kere yaptım.. Salata tadı değil kısır tadı aldım.. Yani ben severek yedim

Ben en çok 5 de zorlanıyorum :)
Benim vakitim olsa saatlerce spor yapabilirim..
Tabi herkesin durumu farklı

Yeni bir tarif denemeye ne dersiniz?
Çok hafif ve doyurucu bir Poğaça
yaptım..

MALZEME LISTEM..
1 yumurta
1/4 zeytinyağı
1 su bardağı lor peyniri
1 yemek kaşığı susam
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı mısır unu
2 yemek kaşığı tam buğday unu
1 yemek kaşığı yulaf kepeği
3 maydanoz
1 çay kaşığı kabartma tozu

YAPILIŞI
Öncelikle yumurtanın sarısı beyazdan üzerine sürmek için ayırıyoruz.. Susamında yarısını ayırıyoruz.. Diğer malzemeleri hepsini karıştırıp bildiğimiz poğaça şeklini veriyoruz.. En son üzerine yumurta sarısını sürüp susam atıyoruz.. yağlı kağıt üzerinde önceden ısıtılmış fırında pisiriyoruz..

Missler gibi kokan yumuş yumuş pogacalar hazır.. Afiyet olsun

ilk fırsatta deneyeceğim , şimdi iyice meraklandım :)

Eline saglik canim harika gorunuyor

Kaldigim yerden devam etmem gerekli.58 e kadar donmeliyim en azindan.67 -68 arasindayim .karataya basladim canim.dun sporada basladim.ins sonunu getirebilirim

Eline saglik canim harika gorunuyor
Teşekkür ederim canım benim
Kaldigim yerden devam etmem gerekli.58 e kadar donmeliyim en azindan.67 -68 arasindayim .karataya basladim canim.dun sporada basladim.ins sonunu getirebilirim
Him... Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum.. özellikle spora başlamana çok sevindim..
Hareket ettiğin sürece önünde vermeyeceğin kilo kalmaz..

yine harika doyurucu harif bir tarifim var .. Bu sabah kahvaltıda yaptım yedim ve bu saate kadar açlık hissetmedim..

Gördüğünüz gibi krep yaptım... Ben buğday unu ve yulaf kepeği kullandım..

Mutlaka deneyin diyorum..

Bu malzemelerden 2 tane cikiyor.. Ben birinin arasına lor peyniri koyup rulo yaptım.. Diğerine acı sos sürdüm yedim.

Artık bende onca kiloyu verince zaaflarimdan uzak durmaya çalışıyorum.. En önemliside Beyaz Şeker...!

Gelin şekersiz unsuz yağsız bir atıştırmalık yapalım..

Mazelemeler
2 tane muz
1 su bardağı yulaf ezmesi
1 çay bardağı bitter çikolata
1 çay kaşığı kabartma tozu
YAPILIŞI
Muzlari eziyoruz yulaf ezmesi çikolatayı kabartma tozunu ilave diyoruz mini firın kaplarında pisiriyoruz.. İçi nemli dışı kıtır kıtır oluyor..

İsterseniz kakaoluda yapabilirsiniz ve her biri 100 kalori yani 2 porsiyon meyveye eş değer..

Ara ogunlerinizde yanında ılık süt ile yada filtre kahve ile harika oluyor..

Afiyet olsun..

2 muz 200 kalori
1 su bardağı yulaf ezmesi 100 gr. 350 kalori
1 çay bardağı bitter çikolata 150 kalori
Toplamda 600 kalori ediyor.. 6 tane mini muffin kabına yerleştirdim..
1 tanesi 100 kalori..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…