Mutlu evlilik var mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 9184
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Biraz dertleşelim mi..
Evet kısmetse bi iki güne bosaniyorum.
Zamanında özen gösterilmemis bir evlilik ama şimdi bosanirken kıyamete binen..

Neyse merak ettiğim mutlu evlilik var mı şimdi bosanmadan evlilik derdine düşmüş diyenler olacak ama asil bu aşamada merak ediyorum.
Çünkü aşk istiyorum ama evlilik öldürüyor mu.. hiç evlenmiş gibi hissetmiyorum.

Avantajlı yanları var simdiki halimin ve gelecekte aradığımı bulamama korkum var yine de risk alacağım ama bu günlerimi aramaktan korkuyorum. Bu zaten zor bulunacak bir şeyse bosa risk aliyorum

Var mı saygı sevgi değer ve hisler evliliklerde..... sırf biri sizi sevdiğini söylüyor diye ve ne deseniz yapacak diye hissetmesenjz de evli kalmak mı mantıklı oluyor... yoksa risk almak mı..

Ben kararımı verdim ama işte dediğim gibi pişman olursam diye aklımdan geçmiyor değil..

Saygı sevgi olduktan sonra evlilik yürür.Aileler mi karisiyor.Esini ezdirmezsin.Kv sıkıntılı diyeyim ama saygı göstermek zorundasın.Cunku eşinin annesi
Veya da ihanet olmamalı.Obur türlü her sorun çözülür.

Her dediğimi yapacak insanlar da çıktı karşıma ama ten uyumu ya da çekim yoktu. Eşimi ilk gördüğüm an ona doğru çekildim. 12 yıl oldu. Adam işteyken özlüyorum. İlk yıllar çok kavga ettik ama şu an birlikte uyumu yakaladık. Senede bir kavga ediyoruz desem yeridir. Hala çok çekici geliyor bana. Doğru insanla çok çok mutlu olursunuz inşallah.

Var... Sizin evliligi bitirme nedeniniz nedir?

sizin gibi bitme noktasına gelip düzenlemesi de çok zor iki tarafında sağlam bir şekilde sırtlanması gerekiyor

Ortak şekilde anlaşılınca bi orta yol bulununca mutlu olarak devam ediyor bana göre. Hakkımızda hayırlısı olsun

var ama azınlıkta. devam eden evlilklerin de çoğu bitik. çevrene bir bak gerçekten mutlu, sağlam kaç evlilik görüyorsun? benim 10 kişiden birini ya bulur ya bulmaz
Goremediğim icin huzursuzum zaten. 8 yik once Evlenmis olduğum adam bana hastayken bakar, evde birsey istersem gani gani yapar ama tabi sıkıntılı zamanlarımız çok oldu başta ve soğudum. Esim gibi göremiyorum onu. Sadece kalırsam eziyet çeken bir kadın olmayacağım sanırım. Ama kocam var gibi de hissetmicem. İşte ilerde üzülmekten korkuyorum

İşte ben de bunu istiyorumm ama bulmak mümkün değil gibi geliyor. 8 yıl bekleyerek çok yanlış yaptim

Var... Sizin evliligi bitirme nedeniniz nedir?
Söyle söyleyeyim, kadin gibi hissetmedim ilk yıllarda sayesinde.. ve başka skntilar.. sonra da ziyadesiyle soğudum.simdi kalsam belki dört dörtlük olcak her şey ama geçti benden bir kere ona karşı.
Ama şimdi bu şartları bırakıp risk almak da gözümü korkutuyor hem aradığımı bulamaz hem de uzelerse beni diye

Doğru kişiyi buldunmu tabikide mutlu olursun tabikide mutlu evliliklerde var tabiki kafa denginle doğru insanla

Erkeğin kadını daha çok sevdiği evlilikler hep daha iyi ve mutlu oluyor nedendir bilmiyorum.
Bende öyle olmadı dicem ama sevgisini gösterdiği konular öncelikle cinsellik üzerine olmadığı için belki..

Evliliginiz kurtulcaksa iliski terapistine gitmeyi deneseydiniz. Hic degilse herseyi yaptim olmadi diyebilirsiniz.

Erkeğin kadını daha çok sevdiği evlilikler hep daha iyi ve mutlu oluyor nedendir bilmiyorum.
Çünkü biz kadınlar çekmeye , görmezden gelmeye daha meyilliyiz. Toplumsal öğreti gibi durumlardan kaynaklı. Ama erkekler öyle değil. Sevmiyorlarsa çok zalim oluyorlar.

Evliliginiz kurtulcaksa iliski terapistine gitmeyi deneseydiniz. Hic degilse herseyi yaptim olmadi diyebilirsiniz.
Hani artık söyle yapsa böyle yapsa severim onu esim.gibi hissedebilirim diyebileceğim hiç bir şey yok. O çok ısrar ediyor bir şans için her şeyi yapacağını söylüyor ama bıçak gibi kesildiğini hissediyorum

Bu arada var konu sahibi. Ama denk gelmek gerek vs vs. Gönlünüze göre biri çıkar umarım.

O zaman hic acaba mi diye dusunup arkaniza bakmayin. Onunuzdeki guzel gunlere odaklanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…